canım hayırlı olsun senin de tedavin.uzun protokol mi senin.ben 2.gün başlayacam.
canım çok geçmiş olsun.senin şu hangi aşamadasın.
merhaba dostlar. benim dün yani perşembe günü yumurtalarım toplandı. 5-10 dk sürdü, anestezi istemedim, sadece uyuşturuldum, sanırım lokal anestezi oluyor bu. iyiki genel anestezi yapmamışım. bu işlemde hiçççç canım yanmadı çok şükür, çünkü abdestli girdim de ondan :)) bir de çok yasin okudum :) toplamadan sonra adet ağrısı gibi ağrım oldu ama dayanılmayacak gibi değildi. akşama kadar sürdü. ağrı kesici ALMADIM. yani genel anetezi yapmayın arkadaşlar elinizden geldiğince. cidden zor değil. ultrason muayenesi gibi, hatta yeminle söylüyorum ben daha toplamaya başlamadılar, yıkıyorlar halen sanıyordum, meğer onlar sağı bitirip sola geçmişler..
gelelim sayılara...
28 tane yumurta toplandı, tavuk gibi durmamış yumurtlamışım iğnelerden bu yana. 25'i üzerinde işlem yapmışlar amaaaaa
bugün aradım 4 tanesi döllenmiş. yani çok yumurtanın çıkması çok iyi bişey değilmiş, kaliteyi düşürüyormuş. bir de dondurulmuş spermler kullanılıyor tabi. şuan biraz korkuyor ve tedirginim. bugün beni arayacaklarmış, doktora soracak yarın transfer için çağıracaklarmış. nolur dua edin, Rabbim benim emeklerimi boşa çıkarmayacak eminim de işte.......
hamile olanların yumurtalar ne durumdaydı acaba, kaç toplandı, kaçı üzerinde işlem yapıldı kaçı döllendi? inşallah benim durumda kötü bişey yoktur ????
birazdan kalp atışlarını duymaya gideceğim.
zaman geçmiyor. Allahım hakkımızda hayırlısını ver
sağlıklı, sıhatli,eli ayağı düzgün, aklı başında, Allah korkusu olan, hayırlı, anne baba sevgisi olan, kısmetli, merhametli, mutlu çocuklar ver yarabbim.
cuma günü yüzü suyu hürmetine ellerimizi boş çevirme yarabbim.
bebek isteyen her kulunun yüzüne bak dualrını kabul et haklarında hayırlısını ver yarabbim.
amin.
cumanız mübarek olsun cümleten
merhaba dostlar. benim dün yani perşembe günü yumurtalarım toplandı. 5-10 dk sürdü, anestezi istemedim, sadece uyuşturuldum, sanırım lokal anestezi oluyor bu. iyiki genel anestezi yapmamışım. bu işlemde hiçççç canım yanmadı çok şükür, çünkü abdestli girdim de ondan :)) bir de çok yasin okudum :) toplamadan sonra adet ağrısı gibi ağrım oldu ama dayanılmayacak gibi değildi. akşama kadar sürdü. ağrı kesici ALMADIM. yani genel anetezi yapmayın arkadaşlar elinizden geldiğince. cidden zor değil. ultrason muayenesi gibi, hatta yeminle söylüyorum ben daha toplamaya başlamadılar, yıkıyorlar halen sanıyordum, meğer onlar sağı bitirip sola geçmişler..
gelelim sayılara...
28 tane yumurta toplandı, tavuk gibi durmamış yumurtlamışım iğnelerden bu yana. 25'i üzerinde işlem yapmışlar amaaaaa
bugün aradım 4 tanesi döllenmiş. yani çok yumurtanın çıkması çok iyi bişey değilmiş, kaliteyi düşürüyormuş. bir de dondurulmuş spermler kullanılıyor tabi. şuan biraz korkuyor ve tedirginim. bugün beni arayacaklarmış, doktora soracak yarın transfer için çağıracaklarmış. nolur dua edin, Rabbim benim emeklerimi boşa çıkarmayacak eminim de işte.......
hamile olanların yumurtalar ne durumdaydı acaba, kaç toplandı, kaçı üzerinde işlem yapıldı kaçı döllendi? inşallah benim durumda kötü bişey yoktur ????
canım benim 10.gün hcg74,12.gün 99,14.gün 165,16.gün 180 çıktı doktor iyi değil bekleyelim cumartesiyi dedi ya dış gebelik ya da kimyasal gebelik sanırım(
kızlar şimdi doktordan geldim. bebişlerin kalp atışlarını duymaya gitmiştik.
rabbim tüm el açıp yalvaranların dualarını kabul etsin inşallah.
canlarım benden 19 tane toplandı 17 tanesi dolu yumurtalardı. Bunlardan 15 'i döllendi. ama transfere için 1 tane birinci kalite yumurtam kalmıştı. doktor sansımızı arttıralım dıye 2 tanede 2. kalite transfer etti . ve benimkiler 2. gün embriyosuydu.
ne olur kac yumurtayla ugrasmayın rabbim alacak nefes verdiyse oyle yada boyle olur.
umudunuzu hiç kaybetmeyın.
inanın suan göz yaslarıyla yazıyorum size allahım hepimizin yüzüne baksın sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin.
kızlar insallah tez zamanda bebişlerinizin kalp atışlarını duyarsınız. hepimiz hayırlısıyla kuzucuklarımızı kucagımıza alırız insallah.
anladım canım.tedaviye yeni başladın sandım.hayırlısı olsun üzme kendini moral çok önemli.
kızlar şimdi doktordan geldim. bebişlerin kalp atışlarını duymaya gitmiştik.
rabbim tüm el açıp yalvaranların dualarını kabul etsin inşallah.
canlarım benden 19 tane toplandı 17 tanesi dolu yumurtalardı. Bunlardan 15 'i döllendi. ama transfere için 1 tane birinci kalite yumurtam kalmıştı. doktor sansımızı arttıralım dıye 2 tanede 2. kalite transfer etti . ve benimkiler 2. gün embriyosuydu.
ne olur kac yumurtayla ugrasmayın rabbim alacak nefes verdiyse oyle yada boyle olur.
umudunuzu hiç kaybetmeyın.
inanın suan göz yaslarıyla yazıyorum size allahım hepimizin yüzüne baksın sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin.
kızlar insallah tez zamanda bebişlerinizin kalp atışlarını duyarsınız. hepimiz hayırlısıyla kuzucuklarımızı kucagımıza alırız insallah.
Son iki paragrafı okurkende benim gözlerim doldu:)inş bizde bigün bu duyguları yaşarız çok istiyorum çok imreniyorum dayanamıyorum artık.etrafımdakilerin bana acıyan üzülen gözlerle bakmasına katlanamıyorum içim o kadar doluki anlatamam
Son iki paragrafı okurkende benim gözlerim doldu:)inş bizde bigün bu duyguları yaşarız çok istiyorum çok imreniyorum dayanamıyorum artık.etrafımdakilerin bana acıyan üzülen gözlerle bakmasına katlanamıyorum içim o kadar doluki anlatamam
selam kızlar nasılsınız .. yazamadım ne zamandır .. dün saat 12 de isleme aldılar ve yarım saat 40 dk sürdü yaklaşık..ve yumoslarım toplandı çok sükür.. 5 sağda, 3 solda olmak üzere 8 tane yumosum alındı .. odaya getirildikten sonra ben zaman snar ebriyilog geldi.. kaç toplanıd die anlatıyordu iste .. dedim ne zaman transfer olur.. birazdan döllenme işlemine alıcaz, eğer bgünden itibaren döllenmeye başlarlarsa, cuma günü isleme çağırırız seni.. yada prsmbeden itibaren baslarsa cmrtesi çağırız.. bgün konusdu embriyologla esim 4 tanesinden 1 i döllenmeye başlamış şimdilik bakalım artık dierlerinden snradan bi ses çıkar mı.. öğldn sonra aramadılar bida.. eğer cuma yani bugün olursa sabahtan ararlar mı bilmiyom.. inşallah arkadan bitan daha gelse diye umut ediyorum inşallah .. Allahın takdiri gerçi ama insan yinede umut ediyor iste.. tek olsun sağlıklı olsun yada ikiz olsa sürpriz yapsa bana yumurtacıklarım diyorM YİNEDE :) bakalım artık hayırlısı sabahtan son durumn ne olur Rabbim bilir orasını.. yinede dualarımızı elden bırakmıyorz..sürekli okuyoruz.. saolsun arkdaslar ve akrabalardan okunuyor devamlı.. artık ya nasip dicez hakkımızad hayırlısı.. dualarınızı bekliyom arkadaşlar
canıııımmmmmmm bak dövücem seni he moral bozmak yok yanımda olsan sopalardım seni yeminle eğer sende bebişinde azimliyse 4 yumurtayla neler olmaz !!!!!!delirtme beni dur bak sana bir örnek vereyim dün ben hastaneye gittim ya bir kadın bekliyordu yanımda sadece tek 1 tanecik yumurtası varmış yemin ederim embriyoloğumuzda ordaydı oda doğru dedi o bile tutunmuş sen şimdiden kendini böyle üzersen sonuç ne olur ya !!!!!! lütfen sadece transferine ve bebişine odaklan lütfen kuzumherşey çok güzel olcak şu cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim hiçbirinizin elini boşa çevirmesin ! bak benimde 14 tane toplandı 9 u döllendi 5 inci güne 5 tane kaldı ikisi transfer oldu 3 ü donduruldu ....bunda bizim yapacağımız bişey yok ..sen ve doktorlar elinizden geleni yapıyorsunuz gerisi rabbimin takdiri bunu unutma ...
cnm çok saolasın.. Rabbim inşallah nasip eder, öyle çok dua ediyoruz ki, biraz da tedirginlik var yinede.. Rabbim güldürsün yüzümüzü insaAllahh =((canım güzel yürekli insan inşallah hakkında hayırlısı olsun rabbim seninnde yüzüne gülsünn ...dualarımızdasın unutma bunu bizi haberdar et yuoşların durumundann kaç bebiş oldular falan
cnm masaAllah yumurtacıklarına ..merhaba dostlar. benim dün yani perşembe günü yumurtalarım toplandı. 5-10 dk sürdü, anestezi istemedim, sadece uyuşturuldum, sanırım lokal anestezi oluyor bu. iyiki genel anestezi yapmamışım. bu işlemde hiçççç canım yanmadı çok şükür, çünkü abdestli girdim de ondan :)) bir de çok yasin okudum :) toplamadan sonra adet ağrısı gibi ağrım oldu ama dayanılmayacak gibi değildi. akşama kadar sürdü. ağrı kesici ALMADIM. yani genel anetezi yapmayın arkadaşlar elinizden geldiğince. cidden zor değil. ultrason muayenesi gibi, hatta yeminle söylüyorum ben daha toplamaya başlamadılar, yıkıyorlar halen sanıyordum, meğer onlar sağı bitirip sola geçmişler..
gelelim sayılara...
umut81 aynı gidiyoruz, benim de perşembe yumurta toplandı, yarın (cumartesi) 9'da transfer olcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?