merhaba dostlar. benim dün yani perşembe günü yumurtalarım toplandı. 5-10 dk sürdü, anestezi istemedim, sadece uyuşturuldum, sanırım lokal anestezi oluyor bu. iyiki genel anestezi yapmamışım. bu işlemde hiçççç canım yanmadı çok şükür, çünkü abdestli girdim de ondan :)) bir de çok yasin okudum :) toplamadan sonra adet ağrısı gibi ağrım oldu ama dayanılmayacak gibi değildi. akşama kadar sürdü. ağrı kesici ALMADIM. yani genel anetezi yapmayın arkadaşlar elinizden geldiğince. cidden zor değil. ultrason muayenesi gibi, hatta yeminle söylüyorum ben daha toplamaya başlamadılar, yıkıyorlar halen sanıyordum, meğer onlar sağı bitirip sola geçmişler..
gelelim sayılara...
28 tane yumurta toplandı, tavuk gibi durmamış yumurtlamışım iğnelerden bu yana. 25'i üzerinde işlem yapmışlar amaaaaa
bugün aradım 4 tanesi döllenmiş. yani çok yumurtanın çıkması çok iyi bişey değilmiş, kaliteyi düşürüyormuş. bir de dondurulmuş spermler kullanılıyor tabi. şuan biraz korkuyor ve tedirginim. bugün beni arayacaklarmış, doktora soracak yarın transfer için çağıracaklarmış. nolur dua edin, Rabbim benim emeklerimi boşa çıkarmayacak eminim de işte.......
hamile olanların yumurtalar ne durumdaydı acaba, kaç toplandı, kaçı üzerinde işlem yapıldı kaçı döllendi? inşallah benim durumda kötü bişey yoktur ????