umudum nasılsın yarın transferinselam kızlar.. yarın büyük gün.. Rabbim inşallah nasip eder bu kez .. emeklerimiz zayi olmaz inşallah =( inanın tedirginim deminde anlattım üstte ki msjımda.. dün de 1 tanesi döllendi demişlerdi 4 ünden .. bu sabah yine aynı dediler.. insaAllahh Rabbim o 1 taneye can verir de, kan verirde.. inşallah bana sımsıkı tutunur.. yoksa halimi düsünemiyorumm... =((((
umudum nasılsın yarın transferinvarmış inş bu sefer olacak canım rahat ol kaç embriyo vercekler
yani melek ... bu nasıl soru..??? kaç tane verecekler diyosun.. anlatıyorum .. 1 tane döllendi diyorum.. sen kaç tane verecekler diyosun..? hayret birsey yani he.. bu konuları bilmesen hadi neyse dicemde.. anlattım bide yani.. nasıl anlıyosun ki ??
selam kızlar.. yarın büyük gün.. Rabbim inşallah nasip eder bu kez .. emeklerimiz zayi olmaz inşallah =( inanın tedirginim deminde anlattım üstte ki msjımda.. dün de 1 tanesi döllendi demişlerdi 4 ünden .. bu sabah yine aynı dediler.. insaAllahh Rabbim o 1 taneye can verir de, kan verirde.. inşallah bana sımsıkı tutunur.. yoksa halimi düsünemiyorumm... =((((
selam kızlar.. yarın büyük gün.. Rabbim inşallah nasip eder bu kez .. emeklerimiz zayi olmaz inşallah =( inanın tedirginim deminde anlattım üstte ki msjımda.. dün de 1 tanesi döllendi demişlerdi 4 ünden .. bu sabah yine aynı dediler.. insaAllahh Rabbim o 1 taneye can verir de, kan verirde.. inşallah bana sımsıkı tutunur.. yoksa halimi düsünemiyorumm... =((((
ya canım benim ilk denemede 4. gün başladılar 3.gün embriyosu transfer ettiler tuttu ama 8 haftaık düştü ikincide 3.gün başladılar 5.gün emb.transfer edildi kimyasal gebelik oldu sanırım.. o yüzden bence hiç kurcalama hayırlısını iste allahtan oluruna bırak dua et stres yapma...
benim gebelik hakkinda pek bilgim yok.ama bilen arkadaslar hemen cevap yazar ins.uzulmemek imkansiz Allah bu zor aninda yardimcin olacak ins.umidini kaybetme ama herseye hazirlikli ol.hayirli haberler alirsin ins. dualarim seninle.çokkkk üzgünümmm nasıl bir his anlatamam bugün kontrolum olduğunu söylemiştim ama doktor bebişimin kalp atışını duyamadıbense o kadar inanmıştım ki duyacağıma
bebişim 6 +6 yani 6 haftayı geçmişti doktorum bi hafta daha bekleyelim 1 hafta sonra yine bakacak kalp atışını duymazsak bu bebeğin canlı olmadığını gösterdiği için gebelik sonlandırılacakmış ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
kızlar bana bi şey söyleyin bebeğim nerdeyse 7 haftalık olmuş kalp atışı duyulmamış daha sonra duyan var mı benim gibi önce duymayıp da 8. haftasında duyan var mı
canım hayırlı olsun senin de tedavin.uzun protokol mi senin.ben 2.gün başlayacam.
canım çok geçmiş olsun.senin şu hangi aşamadasın.
çokkkk üzgünümmm nasıl bir his anlatamam bugün kontrolum olduğunu söylemiştim ama doktor bebişimin kalp atışını duyamadıbense o kadar inanmıştım ki duyacağıma
bebişim 6 +6 yani 6 haftayı geçmişti doktorum bi hafta daha bekleyelim 1 hafta sonra yine bakacak kalp atışını duymazsak bu bebeğin canlı olmadığını gösterdiği için gebelik sonlandırılacakmış ne düşüneceğimi bile bilmiyorum
kızlar bana bi şey söyleyin bebeğim nerdeyse 7 haftalık olmuş kalp atışı duyulmamış daha sonra duyan var mı benim gibi önce duymayıp da 8. haftasında duyan var mı
canım bazı forumlarda 8. haftada duyan çok varmış sen bu hafta rahat ol çok düşünmemeye çalış haftaya inşallah güzel haberlerle gelirsin.
çokkkk üzgünümmm nasıl bir his anlatamam bugün kontrolum olduğunu söylemiştim ama doktor bebişimin kalp atışını duyamadıbense o kadar inanmıştım ki duyacağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?