şubat ta tüp bebek:)

neredesin canım nasıl geçti? iyisindir inşallah. bir sorun çıkmamıştır. haberlerini bekliyorum.
diğer arkadaşların da hayırlı uğurlu olsun inşallah....

canım kaç gündür seni arıyo gözlerim
naptın geldin mi evine nasıl geçti tatilin :26:
[

anam bi gezdim bi gezdim sorma 1 haftada tek bi gün evdeydik gerisi hep aynı sabah bi yerde öğlen başka yerde akşam başka yerde ohhhhh bi iyi geldiki sorma çooook ihtiyacım varmışşşşşş

home sweet home diyorum öslemişim kız evimi ne kadar iyide olsa insanın evinin yerini hiç bi yer tutmuyo valla

ben senin göslerini yerim kuzum sen napıyon silkeleme nasıl gidiyo hahahahahahaha

canım merhaba soğan suyunu bende içmiştim bi ara adetten sonra başlanıyodu hatırladığım kadarıyla bide iki kürü aynı anda yapma canım sırayla yaparsan daha iyi olur

Tedavisi olumsuz sonuçlanan arkadaşlar, acaba görmeniz gereken kanamanız test tarihinden ne kadar süre sonra oldu?

Canım merhaba, benim daha jeli kullanırken geleyim mi gelmeyeyim mi diyordu zaten, jeli bırakır bırakmaz da o gün hemen damlamaya başladı. Senin geç kaldıysa dr a git canım, kist fal olmasın, olursa da ilaç verir zaten dr.

KIZLAR; ne haberler var topicten bu arada? Nisanda tüp bebek topiğine geçeceğim artık, size de yazarım tabi arada. Hamişler, ua edin benim için derim. :)

günayddıınnnn herkes için güzel bir gün olsun inşallah bugün bebişlerimle ikinci gün bu arada es es ve beren teşekkürler tavsiyeleriniz için

canim benim simdiden hayirli olsun asilama denemeleri. biz asilama olayina hic girmedik. dogrudan tüp bebek denedik. o yüzden en az 2 ay beklemem gerekiyor ve bildigin gibi sürec biraz daha uzun. allah hepimize güc kuvvet versin insallah.

hosgeldin canim. yedigin ictigin seninle olsun. özledik valla.

iyi yapmışsın canım ....
eeee artık bu kadar gezdikten sonra enişte özlemiştir seni....
bak görcen bu kadar hasret kaldıktan sonra kendiğilinden bi bebiş gelir gibi geliyo bana inş.....

benim yumurtlama günüme az kaldı daha fazla anlatmıyım sen anlarsın
ne kadar çook silkeleme olursa o kadar çook şans yani sende başla silkeleme işine

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız.
bilgeçubuk sen diyarbakırdamısın.bide sana doktor hangi iacı ne kadar kullandı acaba.
bana 6 paket gonal f 450 lik yazdı 300 ile başlayacağız galiba ama adetimi bakliyorum hala..

canım ben adetin ilk günü sogan suyuna baslayıp 15 gun 1 ay denedim.sogan suyu agrılarıma cok iyi geldiğinden adetle başlayıp 10gun içip bırakıyordum.bu şekilde 4-5 ay devam ettim. hayıt suyunu tadı zehir gibi oldugundan hergun içemiyordum arada içiyordum.civanperçeminide cubuk tarcınla kaynatıp hergun 1 bardak içtim.bal,polen,arısütü,propolis karısımını bal satan bi yerde yaptırdık satıcı 3 ay kullan kist falan kalmıcak demişti 3. ayda iki yumurtalıgımdaki çikolata kistinin biri yoktu digeri 1cm e düşmüştü.birde tedaviye başlamadan 1 ay önce incir kürü yaptım.rabbim yardımcımız olsun

evet canım diyarbakırdayım

bi sabah bir aksam pregondu 300 sabah 300 aksam

sonra bıde kalcadan vardı merional 75 lik

sonrada kac gün sonra hatırlamıyorum orgalutrana başladım her aksam sanırım (3-4 gün kullandım)

en sonda catlatma iğnesi adını hatırlayamadım

sen de mi bendensin meleğimm... yumurtladım mı ki bennn

Son düzenleme:
melekim biz dün itibariyle başladık silkeleme işine
inş tüp bebeğe gerek kalmadan geliverir eşek sıpaları

inş. canım benim inş...biz bir haftadır uğraşıp duruyoruz bunaldım vallahi... diğer topik de dua sana okunuyor sanırım...geçmişi okudum durdum liste tablo bulamadım canım benim...çok hızlı ilerliyo o topik...ama sözüm söz olsun ben sana okuyacağım kendim dua...

Son düzenleme:
herkese hayırlı akşamlar,
bu ay da adet oldum olmasam şaşardım zaten :)
tüp bebek için ilk randevümü aldım adetin ücüncü günü ne gibi muayene yapıcaklar çok heycanlanıyorum
kan mı alıyolar tahlil ve ilac falanmı veriyolar arkadaşlar ilk aşamalar nelerdir bilen varsa merakım biraz yenmek istiyorum
tüp bebek için ilk randevüde ne yapıyolar...rahim filmimi verdim sperm sonucunuda vermiştim hormon testinide vermişim devamını bilmiyorum ???? bilen varsa paylaşırsa sevinirim....
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Kimse yokmuş (((( bi göz atınca cevapsız gecmeyin lütfen lütfen lütfen çok heycanlıyım bu normalmı ilk tüp bebekte tutar inş.

Kimse yokmuş (((( bi göz atınca cevapsız gecmeyin lütfen lütfen lütfen çok heycanlıyım bu normalmı ilk tüp bebekte tutar inş.

canım dört beş sayfa öncesine falan bak orada çok detaylı anlatmıştım. benim süreci takip et bende yeni sayılırım...

canım allah razı olsun okuyacaksan ben söyliyim ilhannaz arkadaşımıza o seni yazar listeye

sen bakıp kaçma hemen orası çabuk ilerliyo ama sende katıl aramıza
Silkeleme ne demek melek?
canım silket hamiş kal diye bi topik var kk da sana link atıyım bak burdan....
eşinle ilişkiye girince bacaklarından eşin kaldırıp halı silker gibi silkelicek miş bu şekilde hamile kalanlar çokmuş

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…