canım kaç gündür seni arıyo gözlerim
naptın geldin mi evine nasıl geçti tatilin :26:
[
İçim rahatladı canım karamsardımdoktor kist için doğum kont hapı verdi ben bugün bide soğan suyuna başladım adetliyim sorun olmaz heralde.soğanla beraber hayıt suyunuda içsem zararı olurmu.sen hepsini berabermi içtin anlatırmısın canım çok soru sordum ama
Tedavisi olumsuz sonuçlanan arkadaşlar, acaba görmeniz gereken kanamanız test tarihinden ne kadar süre sonra oldu?
iyiyim ben de canım...çok iyi anlıyorum ben seni...pazartesi günü benim kontrolüm vardı doktorum düşük sonrası kontrole çağırmışdı...anca gidebildim...doktorumun hemşiresi çok ben ilk değeri aldığımda doktorumla görüşememişdim operasyondaydı...hemşiresiyle görüşmüştüm değerimi ona bildirmiştim...pazartesi günü hemşire tansiyonumu ölçmek için yanıma geldi melek hanım siz de gebelik vardı sanırım tansiyonunuzu ölçelim dedi...ben de bebeğim düştü benim dedim...kız yüzüme bakıp kaldı öylece...tabi ben de ağlamaya başladım...yanımda da yaşı biraz büyük bi bayan vardı beni teselli ederken...canım üzülme ben de bebeğimi 8 aylıkken kaybettim dedi...ona mı üzüleyim kendimemi bilemedim...o güne kadar iyiyidim...ama iyiyim çok şükür...kontrole gittiğimde büyümekte olna bi yumurtam olduğunu söyledi doktor...bu ay deniyoruz iş de olmazsa nisan yada mayıs aşılamaya karar verdik 2. kez...hayırlısı diyorum ben artık canım...sen de pes etme tekrar dene...olur mu canım benim...
hoşbulduk canımmmm malum yoldan geldik herifim evi çok batırmış kızzzz anca temizledim hehehehe
oyyy kuzum kıyamam sana erzurumda kardeşimin netten gireyim dedim netler vınnmış cam kenarına koyuyon anca çekiyo size yazacam diye şekilden şekle girdim neyse evdeyim artık bol bol yazarım hepinizi çoooooook özledim canım yaaaaaaa
iyi yapmışsın canım ....anam bi gezdim bi gezdim sorma 1 haftada tek bi gün evdeydik gerisi hep aynı sabah bi yerde öğlen başka yerde akşam başka yerde ohhhhh bi iyi geldiki sorma çooook ihtiyacım varmışşşşşş
home sweet home diyorum öslemişim kız evimi ne kadar iyide olsa insanın evinin yerini hiç bi yer tutmuyo valla
ben senin göslerini yerim kuzum sen napıyon silkeleme nasıl gidiyo hahahahahahaha
İçim rahatladı canım karamsardımdoktor kist için doğum kont hapı verdi ben bugün bide soğan suyuna başladım adetliyim sorun olmaz heralde.soğanla beraber hayıt suyunuda içsem zararı olurmu.sen hepsini berabermi içtin anlatırmısın canım çok soru sordum ama
günaydın kızlar nasılsınız.
bilgeçubuk sen diyarbakırdamısın.bide sana doktor hangi iacı ne kadar kullandı acaba.
bana 6 paket gonal f 450 lik yazdı 300 ile başlayacağız galiba ama adetimi bakliyorum hala..
evet canım diyarbakırdayım
bi sabah bir aksam pregondu 300 sabah 300 aksam
sonra bıde kalcadan vardı merional 75 lik
sonrada kac gün sonra hatırlamıyorum orgalutrana başladım her aksam sanırım (3-4 gün kullandım)
en sonda catlatma iğnesi adını hatırlayamadım[/QUOTE
canım benim 300 gonal f ama nasıl kullanacağımı daha anlatmadı daha almadım çünkü.
bende diyarbakırlıyım istanbulda oturuyorum.hz.süleymana gittim demişsin orda dikkatimi çekti ondan.
iyi yapmışsın canım ....
eeee artık bu kadar gezdikten sonra enişteözlemiştir seni ....
bak görcen bu kadar hasret kaldıktan sonra kendiğilinden bi bebiş gelir gibi geliyo bana inş.....
benim yumurtlama günüme az kaldı daha fazla anlatmıyım sen anlarsın
ne kadar çook silkeleme olursao kadar çook şans yani sende başla silkeleme işine
sen de mi bendensin meleğimm...yumurtladım mı ki bennn
melekim biz dün itibariyle başladık silkeleme işine
inş tüp bebeğe gerek kalmadan geliverir eşek sıpaları
melekim biz dün itibariyle başladık silkeleme işine
inş tüp bebeğe gerek kalmadan geliverir eşek sıpaları
herkese hayırlı akşamlar,
bu ay da adet oldum olmasam şaşardım zaten :)
tüp bebek için ilk randevümü aldım adetin ücüncü günü ne gibi muayene yapıcaklar çok heycanlanıyorum
kan mı alıyolar tahlil ve ilac falanmı veriyolar arkadaşlar ilk aşamalar nelerdir bilen varsa merakım biraz yenmek istiyorum
tüp bebek için ilk randevüde ne yapıyolar...rahim filmimi verdim sperm sonucunuda vermiştim hormon testinide vermişim devamını bilmiyorum ???? bilen varsa paylaşırsa sevinirim....
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Kimse yokmuş(((( bi göz atınca cevapsız gecmeyin lütfen lütfen lütfen çok heycanlıyım bu normalmı ilk tüp bebekte tutar inş.
canım dört beş sayfa öncesine falan bak orada çok detaylı anlatmıştım. benim süreci takip et bende yeni sayılırım...[/QUO
Takibimdesin naturelll:)))) hemde seve seve sende yeniyöişşin Rabbim inşallah hemen hamile kalmanı nasıp eder ve hayırlısıyla sağlıklı bebeğine sahip olursun ve tabi bu topikte ki herkes
canım allah razı olsun okuyacaksan ben söyliyim ilhannaz arkadaşımıza o seni yazar listeyeinş. canım benim inş...biz bir haftadır uğraşıp duruyoruzbunaldım vallahi... diğer topik de dua sana okunuyor sanırım...geçmişi okudum durdum liste tablo bulamadım canım benim...çok hızlı ilerliyo o topik...ama sözüm söz olsun ben sana okuyacağım kendim dua...
canım silket hamiş kal diye bi topik var kk da sana link atıyım bak burdan....Silkeleme ne demek melek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?