arkadaşlar orgalutran iğnesini neremizden vurulacağız bilgisi olan varsa acilen yazabilir mi? sabah 9da vurulucam, soracak kimseyi bulamam...
biz bugün doktorumuza gittik kesemizi gördük kalp pıt pıt larımızı dinledik.ya kurban oldugum rabbim herkese en kısa sürede yaşatsın inşallah benim mucizem gerçekleşti darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.
biz bugün doktorumuza gittik kesemizi gördük kalp pıt pıt larımızı dinledik.ya kurban oldugum rabbim herkese en kısa sürede yaşatsın inşallah benim mucizem gerçekleşti darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.
hayırlı olsun beren, beni hatırlar mısın bilmem aynı zamanlarda tüp bebek yapmıştık. ikimizin de sonucu negatifti. ben hala pozitifi göremedim. gerçi bir girişimde de bulunmadım. toparlanmam uzun sürdü.
senin adına çok sevindim. allah kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin. :)
Sımdı sabah gıttık.. kan verdım önce.. dr um ultrasonla bakdı.. 5 yumosum varmıs.. 3 sagda 2 sol da dedı .. ıgnelerle suana kadar 10 mm 11mm 11.5 mm olmuslar.. cmartesı sbahtan tkrar gdılcek kan ve ult. için.. yıne buyume ıstenılen durumda olursa dr um hespladı ıste.. pazar olmazsa pzrtesı cataltırıs dedı.. 36 saat ustune de yumoş toplarız dedı... yanı haftaya 1. işlem bıtmıs olcak.. sonrasın da döllenmeye baglı bu ya 3. gun yada 5. gun embrıyosu hangısıne tamam derlerse o gunu ıcın de trasfer olcak..
dr um yumoşlarımın bekledgımden güzeller dedı.. bkalım artık sonucu da guzel olur.. ınsaAllah ..
17 - 18 mm oldugunda catlatma ıgnesı olucak..bu zamana kdar aynı gıdıcek..cmartesı gunu eger gerek göruruse dr um ıgnelerımın dozlarında azalma olucak...
smdılık böyle kıscelerımm
Sımdı sabah gıttık.. kan verdım önce.. dr um ultrasonla bakdı.. 5 yumosum varmıs.. 3 sagda 2 sol da dedı .. ıgnelerle suana kadar 10 mm 11mm 11.5 mm olmuslar.. cmartesı sbahtan tkrar gdılcek kan ve ult. için.. yıne buyume ıstenılen durumda olursa dr um hespladı ıste.. pazar olmazsa pzrtesı cataltırıs dedı.. 36 saat ustune de yumoş toplarız dedı... yanı haftaya 1. işlem bıtmıs olcak.. sonrasın da döllenmeye baglı bu ya 3. gun yada 5. gun embrıyosu hangısıne tamam derlerse o gunu ıcın de trasfer olcak..
dr um yumoşlarımın bekledgımden güzeller dedı.. bkalım artık sonucu da guzel olur.. ınsaAllah ..
17 - 18 mm oldugunda catlatma ıgnesı olucak..bu zamana kdar aynı gıdıcek..cmartesı gunu eger gerek göruruse dr um ıgnelerımın dozlarında azalma olucak...
smdılık böyle kıscelerımm
canım hatırlıyorum tabikide hatta takip ediyorum seninde.evet ilkte olmayınca uzun bir süre depresyona girdim ama 7 ay sonra eşimin ısrarıyla tekrar başladık bak ikincide sonuç pozitif inşallah darısı senin başına olsun bu sefer sende pozitifi göreceksin ben buna inanıyorum:))
canımmm maşallah Rabbim sağ sağlıklı kucağınıza almayıda nasip etsin. Bende bugün gideceğim kalp atışı için teyzesi geçen hafta keseyi gördük inşallah kalp atışınıda duyarız
inşallah canım. biz de daha yeni başladık dondurulmuşumuz var 4 tane ama doktor once genetik tesler istedi. ben senden umutluydum bana göre hamile olmaman için bir sebep yok dedi. bakalım genetik testten sonra ne olacak.
senin dondurulmuş mu yoksa yeniden mi tüp bebek yaptınız?
hope73 ve kardiyol güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkürler darısı en yakın zamanda size olsun inşallah.
kıssslaarr nasılsınız bugün
dün teyzemde geldi akşam ablamgil annem teyzem bende yemekteydik hiç uğrayamadım canlarım
umutcum çok sevindim canım hayırlısıyla senin hamiş haberinide alırız inşallah
berencim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
melekim ben boşuna bir haftayla sınırlı kalmadım kuzum yumurtlamayı hesap ettim ona göre geldim kısssss bakalım çalışmalara devam
kıssslaarr nasılsınız bugün
dün teyzemde geldi akşam ablamgil annem teyzem bende yemekteydik hiç uğrayamadım canlarım
umutcum çok sevindim canım hayırlısıyla senin hamiş haberinide alırız inşallah
berencim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
melekim ben boşuna bir haftayla sınırlı kalmadım kuzum yumurtlamayı hesap ettim ona göre geldim kısssss bakalım çalışmalara devam
umudm çook sevindim kızcem.......
inş yumoşların bebiş olup göbüşüne konacaklar......
bir türlü karşılaşamıyoz ya senle
herkese cok tsk ederım.. tek tek alıntı yapamadım.. Allah razı olsun hepınızden ..
bu arada melekım.. ben gremıyorum bu gunlere kendı evım olmadgı ıcın burası.. nadır gırıp hber verebılıyorum ancak..
artık bı sure böyle olcak kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?