şubat ta tüp bebek:)

canım benim o kadar duygulandırdı ki yazın beni inan ağlamamak için zor tuttum kendimi rabbim bu güzel yüreğine göre versin inşallah ..canımsın sıkma canını bu kez olacak senin bebişin neden bilmiyorum ama içime doğdu...benim hislerim çok kuvvetlidir başkalarına karsı ama kendim için bişey düşünemiyorum hep olacak hissi var bu kez ilkinde böyle olmamıştım :) hayırlısı olsun inşallah

arkadaşlar geçen tedavimden kalan LUCRİN 5mg tedavi için yeterli miktarda( son kullanma tarihi 03/2014), CRİNONE %8 vajinal jel 10 adet(son kullanma tarihi 04/2015) , ve MERİONAL 75 I.U. 2 adet (son kullanma tarihi 01/2014) elimde mevcut ihtiyacı olan var ise yollayacağım bu süreç hem maddi hemde manevi çok yoruyor insanı küçükte olsa bebişiniz için benden bir hediye olur eğer ihtiyacı olan var ise özelden mesaj atabilirler :)

Son düzenleme:
umut81 özelden yazamıyorum daha mesaj sayımı doldurmadığım için düzenledim cnm benim çok teşekkür ederim uyarın için :)

Canım bana çok iyi olurdu aslında ama acaba doktorum aynı ilaçlarımı kullandırcak 20 gün sona bizde başlıycaz tüpe...çikolata kisti için ilaç kullancam 20 gün sona o eriyince başlıcaz

:'( Rabbım sabır versın. . cok zor. . . .ama vardır bı hayır. .. ıns bıdahakı sefere olur. . . Duamdasın. . . . . Gel yıne, unutma bızı. . . Opuyorum balımmmm

canim benim sakin unutma emi bizi. benim hep aklimdasin. sirine napiyor nasil gidiyor bebisiyle hayat diye. olmadi canim bu sefer. yikildik ama ayaga kalkmayi da bilecegiz kismetse. belki anne olamayacagiz sizinle ama bu forumdaki bircok bebisin teyzesiyiz. hamilelik haberlerini sevincleri ve bazen de üzüntüleri beraber yasadik. keske benim sonucum da farkli olsaydi ama napalim kaderde yoksa ne yapsak bos. bende seni ve bebisini kocaman öpüyorum. allaha emanet olun :)

simdiden hayirli olsun sedef. güzel haberlerini bekliyoruz.

canim benim ne kadar sevindim. bir yandan kendi halime agliyorken senin güzel haberine de sevinc gözyasi döktüm. Yüce Rabbim korusun gözetsin ikinizi de. siyah noktacigin büyüsün büyüsün kocaman olsun göbisinde insallah. saglikla kucagina al insallah

simdiden hayirli olsun. pozitif düsünceleri hic birakma. bebislerin sana insallah siki siki tutunur hic birakmaz.

herkese günaydın arkadaşlar bugün bebişlerimle ilk günüm inşallah bu kez beni anneleri olarak seçer ve kalırlar benimle miammiya arkadaşımında transferi sorunsuz geçer inşallah dualarınızı bekliyorum okuyan herkesin

Kızlarrr herkese günaydın biz yarın doktora kesemizi görmeye gidicez bebişime ve bana dua edin olurmu herşey yolunda gitsin inşallah.

Transferi olan kızlar inş bebişleriniz tutunur bırakmaz sizi.yatın dinlenin ev işini fln boşverin.

katılıyorum sedef sana

elime ne zaman bi iş alasam bebişleri kaybetmeye değer mi diyorum

inanın yapacağınız hiç birsey bebişleri kaybetmeye değmez

ne olur dinlenin yapmayın iş yemek

b.k gotursun evi ne olacak yılın 365 gununden 5 -10 gunude pis olsun

günaydın herkese miamiya ve kardiyol inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur.hayırlısıyla inşallah bende adetimi bekliyorum başlamak için.ilaçlar aynı yazarsa sana özelden mesaj atarım.
ama hala araştırıyorum tüp bebek merkezini.

kizlar transferinizin hayirli olmasini dilerim. bebislerinize cok iyi bakin bilgecebubuk ne güzel söylemis. bosverin isleri bebisleriniz herseyden önemli.

bilgecim umarim sende de hersey yolundadir. bebisin saglikla büyüsün göbisinde cok sevindim senin adina. kusura bakma malum benim zor bir anima geldi sevincine tam olarak ortak olamadim ama inanki kalbim ve dualarim hep seninle.

beren bebek güzel bir foto versin bakalim yarin. insallah hersey tastamam yolundadir. hasretle beklenen beren ailesine büyük mutluluklar yasatir.

canım aynı donemlerede belli oldu biliyorsun bizimkiler

senin adına inan oyle cok uzuldum kı

neden bilmem senın haberin içimi cok acıttı

sunu bil ki benım bir sonrakı denemede hayırlı bebişlerin olacak beişlerin diyorum bilerek

allahım senın emeklerini bosa cıkarmayacak sakın üzülme isyan etme duanı da eksik etme

aynen canım ya..hatta ben kendimi biliyorum duramam ortalığı toplarım en azından tutamam kendimi...annemde yatacam transferden sona...orda kalıcam 2-3 gün sadece tuvalete kalkacam...

kızlar yazdığım gibi benim 2,5 cmlik çikolata kistim var doktor büyük değil tüp bebeği ve gebeliği etkilemez dedi doğum kont hapı verdi erisin diye...çikolata kisti olup tüpte başarılı olan varmı aranızda..

Kızlarrr herkese günaydın biz yarın doktora kesemizi görmeye gidicez bebişime ve bana dua edin olurmu herşey yolunda gitsin inşallah.

hadi bakalım hayırlısı olsun canımmm Rabbim bebeğini sağ sağlıklı kucağına aldığın günleride göstersin inşallah

canımmmm iyi misinnn...nerelerdesinn napıyosunn bakemm...özledimm seniii...kızcemmm...

canım benim çikolata kistim vardı lapososkopi ile 2010da alındı

daha sonra gebelik olmadığı için hsg filmi istendi. veeeee tüplerin ikiside tıkalı cıktı.aynı zamanda eşimde ileri hareketlilikte sorun olduğu söylendi

ardından muayenelerde poliplerde varmıs dedıler ardından bide histereskopi yapıldı.

aAAAa bide ne görülsün çikolata kistim yeniden büyümüş 4,5 cm olmuş bile

ve ben tüp bebek tedavisi basladı 23 subatta transfer yapıldı ve ben hamiş olduuummmmmmmmmmmmmmmmmm.

Kolay süreçler değildi.

Ama Allahım emeklerimizi boşa çıkarmadı.

Duanızı eksik etmeyin inancınızı kaybetmeyin Allahım eminim hepimizin yardımcısı.

En önemlisi Allahtan hayırlısını dilemek

inş. kuzummm inş. kuzucuklarınn sımsıkı seninle olsunlar...iki tane kuzucuk olsunlar...biz de buradan dansözleri oynatalımmm senin için de...ayyy içim bi tuhaff oldu...ne güzel duygular içindesindir şimdi...RABBİM mutlu sonlar nasip etsin inş....

Son düzenleme:

canim benim Allah razi olsun. üzme kendini bebisini düsün. teyzesi öper onu kocaman kocaman. annesini de. Allahin hakki 3'tür dedik olmadi. belki 4'tür kim bilir. insallah bir sonrakine kismettir. bebisim umut olacakti benim yasimdakilere. ama olamadi. kismetten ötesi yoktur. bir gün olacak insallah. o güne kadar sabir dilerim Yüce Rabbimden. dualarim seninle bizi hic habersiz birakma.

canımmmm iyi misinnn...nerelerdesinn napıyosunn bakemm...özledimm seniii...kızcemmm...

canim benim bende özledim. kaldik burada bir basimiza valla. ugrasimiz ayni hayatimizda degisen birsey olmadi. sadece yasanan üzüntü haricinde. bu da bizim sinavimiz sanirim. elden bir sey gelmez. Rabbim tüm hamile arkadaslarimizi korusun. onlarin artik yavas yavas konulari degismekte. baksana ne kadar sessizlesti bizim bu forum. Yüce rabbim bircoklarimzin yüzünü güldürdü hamdolsun bizde onlarin sevincine ortak olabildik. üzüntülerimizi de paylastik. biraz boynu bükük hissediyorum kendimi aslinda. sen nasilsin birtanem. güc toplandin mi, hazir misin bir sonraki asamaya. habersiz koyma. kim bilir belki biz de mayis veya haziranda tüp bebek forumu acariz ve 2014 anneleri forumuna sonrasinda kaydoluruz. kim bilir. Yüce rabbim insallah nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…