Sımdı sabah gıttık.. kan verdım önce.. dr um ultrasonla bakdı.. 5 yumosum varmıs.. 3 sagda 2 sol da dedı .. ıgnelerle suana kadar 10 mm 11mm 11.5 mm olmuslar.. cmartesı sbahtan tkrar gdılcek kan ve ult. için.. yıne buyume ıstenılen durumda olursa dr um hespladı ıste.. pazar olmazsa pzrtesı cataltırıs dedı.. 36 saat ustune de yumoş toplarız dedı... yanı haftaya 1. işlem bıtmıs olcak.. sonrasın da döllenmeye baglı bu ya 3. gun yada 5. gun embrıyosu hangısıne tamam derlerse o gunu ıcın de trasfer olcak..
dr um yumoşlarımın bekledgımden güzeller dedı.. bkalım artık sonucu da guzel olur.. ınsaAllah ..
17 - 18 mm oldugunda catlatma ıgnesı olucak..bu zamana kdar aynı gıdıcek..cmartesı gunu eger gerek göruruse dr um ıgnelerımın dozlarında azalma olucak...
smdılık böyle kıscelerımm
kuzum örgü örüyorum stresimi azaltmak için sürekli bildiğim ne varsa okuyorum ..doğru söylüyorsun aksi ispatlanmadıkça yarından sonra hamileyim :)))) inşallah 10 gün sonrada pozitifi görürüm ve buradan hepinize müjdemi veririm ...seninle aramızda çok kısa bir zaman olacak peşpeşe güzel haberler veririz ..iğneler nasıl gidiyor senin benim çok bulantılarım oldu bu seferki tedavimde belkide psikolojik ama sürekli midem bulanıyor başım dönüyor normal dedi doktorum inşallah bu baş dönmeleri mide bulantıları 10 günden sonra bebeğim içinde devam eder küçük yaramazın canı bişeyler çeker babayı uyandırırız gecenin üçünde beşinde :))o kadar umutluyum ki anlatamam ya inşallah herşey çok güzel olur hepimiz adına ne yazacagımı ne söyliyeceğimi bilmiyorum inan sende yakında transfer sonrası son gecende bu kadar heyecan yaşayacaksın miniklerime kavuşmama çok az kaldı yarın onlarla bol bol konuşup dertleşeğimonları ne kadar özlediğimi kucağıma almak için ne kadar beklediğimi ne kadar çok ağladığımı anlatacağım onlara ..umarım beni duyarlar ve bu kez bırakmazlar
mrb.. evt iğnelerimin çoğunu yarıladık inşallah.. ilk CLEXAN başlanıldı..snrasında LUCRİN .. snrasında MENOPUR iğnesi ile devam ediyor suan .. 3 ü de .. devam ediyor .. dün gitmiştim sabahtan kan ultr. için smdi yarın gidilcek ..yarın da bakıldıktan snra iğnelerimin dozunda bi azalma olabilir denildi.. purogan smdilik yok bnde bunu daha öncekilerden birinde kullanmıştım .. biz 3 kez denedik daha önce maalesef sonuç alamadıydık.. bu 4. olcak kısmetse ... hakkımızda hayırlısı artık ...umut81 merhaba. sen iğne kullandın galiba onun sonrasını yazıyorsun. aynı aşamadayız. hangi iğneyi kaç gün kullandıktan 5 yumurtalık ve mm'leri tespit edildi? ben purogan iğnesinin 5. günündeyim. bana da cumartesi gel dediler. yarın sabah gidicem. ilk tüp bebekmi?
5 gün kullandığım purogonun ardından yarın sabah 8buçukta gelmemi söylediler. ikinci orgalutranı onlar vuracakmış. sanıyorum süreci söyleyecekler ve çatlatma iğnemi ne zaman vuracağımı değil mi? aç mı gideyim? neye bakıp da çatlatma iğnesini söyleyecekler? yumurta mm'sine mi yoksa sayısına mı? bunlar hangi değere ulaşırsa iyi oluyor?
canım ya inanki o kalp atışlarını duyduktan sonra hamile olduguma inandım e artık bugün beni daha iyi anlarsın:)
ben geldııııımmmm :) yehhuuuuuuuu. . .. Naber gençlikkkkk. . . Nasıl gıdıyo tedavılerrrr. . . hadi canlan topiiiikkkkk :)
ben geldııııımmmm :) yehhuuuuuuuu. . .. Naber gençlikkkkk. . . Nasıl gıdıyo tedavılerrrr. . . hadi canlan topiiiikkkkk :)
mrb.. evt iğnelerimin çoğunu yarıladık inşallah.. ilk CLEXAN başlanıldı..snrasında LUCRİN .. snrasında MENOPUR iğnesi ile devam ediyor suan .. 3 ü de .. devam ediyor .. dün gitmiştim sabahtan kan ultr. için smdi yarın gidilcek ..yarın da bakıldıktan snra iğnelerimin dozunda bi azalma olabilir denildi.. purogan smdilik yok bnde bunu daha öncekilerden birinde kullanmıştım .. biz 3 kez denedik daha önce maalesef sonuç alamadıydık.. bu 4. olcak kısmetse ... hakkımızda hayırlısı artık ...
cnm yumurtalar 17 - 18 mm olana kadar iğnelere devam ediliyor.. istenilen büyüklüğe geldikten snra çatlatma iğnesi için bi saat söylüyolar sana ona göre dakkasında yaptırman gerekiyor..ve bu 36 saat sonrasında seni çağırıp, yumurta toplama işlemi gerçeklesiyo..yumuarta toplamaya aç gidiliyor..sana vrecekleri saate göre aç gidiyosun..bu işlem de anestezi uyguluyolar sana..ve uyandıktan sonra sana birseyler yemeni söylüyolar..hatta benim önceki gittiğim yerlerde kendileri meyva suyu kek poğaça tarzında brseyler getiriyolar ..
kaçıncı ayınızdasınız? inşallah kucağınıza da verir Rabbim. siz neler kullandınız? kaçıncı tüp bebek?
İnşallah güzel haber alırsınız :))
bende bügün iğneleremime başladım okadar heycanlıyımkı anlatamam daha tedavimin ilk günü sayılır lakın bendeki heycanı anlamış değilim
stres yaparım diye düşünüyodum doktora gitmeler gelmeler ama tam tersı içimde mutlu bir heycan var, dediğim igib daha ilk günüm inş. stres yapmam yada stres yapa yapa
kendimi anlayamaz oldum :))
Allahım hepimize hayırlı haber almayı nasip etsin..
heycanla trabsfer günümü ve sonrada gebelik testindeki olumlu haberi bekliyor ve hayal ediyorum
hepinize dua ediyorum Rabbim çabalarımızı boş cıkarmaz inş.
çok teşekkür ederim umut81. ne de açıklamalı cevap yazmışsın sağol varol. gittim bugün doktora en büyüğü 2 tane 14mm falan imiş. 10,11,9 mm fln olanlarda vardı. diğerleri de biraz daha büyüsün dedi. puroganı 150den indirdi; 100 ve 75lik iki gün daha vurcam. sonra pazartesi gel dedi. orgalutan da pazar ve pazartesi 2 tane vurucam sabah dokuzda. şimdi tahminlerinize göre nolur benim süreç,bu hafta içi toplanır mı dersiniz yumurtalar? ya çalışan bir insanım ondan hesaplama ve planlar yapıyorum sürekli....
rica ederim.. tam anlatmayınca anlatmış olmazdım ki :)) Senin ilk mi ?
sm34 merhaba. ilk tüp bebek miydi ve yaş kaçtı? hangi iğneleri verdi doktor? iğnelere başlama aramızda 6 gün falan vardı sanırım.
mrb naturell evet ilk Tüp bebek denemem yaşım 37 doktor bana gonal f iğnesi verdi ve birde Femara hap verdi 5 günlük bakalım önümüzdeki hafta kontrole gidicem
senin kacıncı denemen ve yaşın kac yaş :)))
inş. ilk denememde tutar tabi sizlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?