şubat ta tüp bebek:)

umut81 merhaba. sen iğne kullandın galiba onun sonrasını yazıyorsun. aynı aşamadayız. hangi iğneyi kaç gün kullandıktan 5 yumurtalık ve mm'leri tespit edildi? ben purogan iğnesinin 5. günündeyim. bana da cumartesi gel dediler. yarın sabah gidicem. ilk tüp bebekmi?

inşAllah da cevap alamadık halen senden canım??

5 gün kullandığım purogonun ardından yarın sabah 8buçukta gelmemi söylediler. ikinci orgalutranı onlar vuracakmış. sanıyorum süreci söyleyecekler ve çatlatma iğnemi ne zaman vuracağımı değil mi? aç mı gideyim? neye bakıp da çatlatma iğnesini söyleyecekler? yumurta mm'sine mi yoksa sayısına mı? bunlar hangi değere ulaşırsa iyi oluyor?

Selam kizlar benim bugün yumurtalarim toplandi doktor bu aksam Crinone Jele baslamami söyledi sizden gördügüm kadariylan Jeli kullandikta sonra gezmeyi tavsiye ediyorsunuz.
Ben Almanyada yasiyorum bana hemsire gece yatmadan önce kullanki disari akmasin dedi simdi nasil kullanmaliyim gecemi yoksa aksam kullandiktan sonra evin icinde biraz gezinimmi?
:26:

mrb.. evt iğnelerimin çoğunu yarıladık inşallah.. ilk CLEXAN başlanıldı..snrasında LUCRİN .. snrasında MENOPUR iğnesi ile devam ediyor suan .. 3 ü de .. devam ediyor .. dün gitmiştim sabahtan kan ultr. için smdi yarın gidilcek ..yarın da bakıldıktan snra iğnelerimin dozunda bi azalma olabilir denildi.. purogan smdilik yok bnde bunu daha öncekilerden birinde kullanmıştım .. biz 3 kez denedik daha önce maalesef sonuç alamadıydık.. bu 4. olcak kısmetse ... hakkımızda hayırlısı artık ...

cnm yumurtalar 17 - 18 mm olana kadar iğnelere devam ediliyor.. istenilen büyüklüğe geldikten snra çatlatma iğnesi için bi saat söylüyolar sana ona göre dakkasında yaptırman gerekiyor..ve bu 36 saat sonrasında seni çağırıp, yumurta toplama işlemi gerçeklesiyo..yumuarta toplamaya aç gidiliyor..sana vrecekleri saate göre aç gidiyosun..bu işlem de anestezi uyguluyolar sana..ve uyandıktan sonra sana birseyler yemeni söylüyolar..hatta benim önceki gittiğim yerlerde kendileri meyva suyu kek poğaça tarzında brseyler getiriyolar ..

ben geldııııımmmm :) yehhuuuuuuuu. . .. Naber gençlikkkkk. . . Nasıl gıdıyo tedavılerrrr. . . hadi canlan topiiiikkkkk :)

ben geldııııımmmm :) yehhuuuuuuuu. . .. Naber gençlikkkkk. . . Nasıl gıdıyo tedavılerrrr. . . hadi canlan topiiiikkkkk :)

mehlika hosgeldınnn
nasıl gıdıyor

mide bulantılarım basladı benım. sabahın 4ünde kalkıp midesinde olmayan seyı nasıl kusar insan bu sabah anladım

ssende varmı bulantı

sen nasılsınnn mehlikaaa...kızcenin nazlı annesi...yine cuma mesajınla cuma mı güzel kıldınnn sağolasınnn...ben gün sayıyorumm iş de...napıyımmm geçmekkk bilmiyooo günlerrr...donduu zamannn...durduuu...

merhabalar arkadaşlar uzun süredir giremedim nasılsınız ? hamile olanlara tebrikler.
tedaviye devam edenlerin rabbim yardımcısı olsun emeklerini boşa çıkarmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin

İnşallah güzel haber alırsınız :))
bende bügün iğneleremime başladım okadar heycanlıyımkı anlatamam daha tedavimin ilk günü sayılır lakın bendeki heycanı anlamış değilim
stres yaparım diye düşünüyodum doktora gitmeler gelmeler ama tam tersı içimde mutlu bir heycan var, dediğim igib daha ilk günüm inş. stres yapmam yada stres yapa yapa
kendimi anlayamaz oldum :))
Allahım hepimize hayırlı haber almayı nasip etsin..
heycanla trabsfer günümü ve sonrada gebelik testindeki olumlu haberi bekliyor ve hayal ediyorum
hepinize dua ediyorum Rabbim çabalarımızı boş cıkarmaz inş.

Merhabalar kızlar ,hepimizin Allah yardımcımız olsun, umutlarımızı boşa çıkarmasın işallah ..bende 2 gün önce gittim 2. aşılama için doktorum tüp bebek önerdi,1 ay ara verelim dedim doktorumda doğum kontrol hapı ,elevit vitamin,aspirin verdi bu ayı hazırlık ayı olarak geçiricez. yumurta toplama işleminden korkuyorum biraz nasıl anestezi yapılıyor yaptıran arkadaşlar cevap verebilir mi lütfen?

çok teşekkür ederim umut81. ne de açıklamalı cevap yazmışsın sağol varol. gittim bugün doktora en büyüğü 2 tane 14mm falan imiş. 10,11,9 mm fln olanlarda vardı. diğerleri de biraz daha büyüsün dedi. puroganı 150den indirdi; 100 ve 75lik iki gün daha vurcam. sonra pazartesi gel dedi. orgalutan da pazar ve pazartesi 2 tane vurucam sabah dokuzda. şimdi tahminlerinize göre nolur benim süreç,bu hafta içi toplanır mı dersiniz yumurtalar? ya çalışan bir insanım ondan hesaplama ve planlar yapıyorum sürekli....

sm34 merhaba. ilk tüp bebek miydi ve yaş kaçtı? hangi iğneleri verdi doktor? iğnelere başlama aramızda 6 gün falan vardı sanırım.

rica ederim.. tam anlatmayınca anlatmış olmazdım ki :)) Senin ilk mi ?

sm34 merhaba. ilk tüp bebek miydi ve yaş kaçtı? hangi iğneleri verdi doktor? iğnelere başlama aramızda 6 gün falan vardı sanırım.

mrb naturell evet ilk Tüp bebek denemem yaşım 37 doktor bana gonal f iğnesi verdi ve birde Femara hap verdi 5 günlük bakalım önümüzdeki hafta kontrole gidicem
senin kacıncı denemen ve yaşın kac yaş :)))
inş. ilk denememde tutar tabi sizlerin

evet benim de ilk deneme yaşım 28. inşallah sizin de olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…