olsun cnm.. napıyosun iyi misin..bi gittin görünmez oldun.. ne zaman gelecen evine öpüyorum seni..
canim benim Allah razi olsun. üzme kendini bebisini düsün. teyzesi öper onu kocaman kocaman. annesini de. Allahin hakki 3'tür dedik olmadi. belki 4'tür kim bilir. insallah bir sonrakine kismettir. bebisim umut olacakti benim yasimdakilere. ama olamadi. kismetten ötesi yoktur. bir gün olacak insallah. o güne kadar sabir dilerim Yüce Rabbimden. dualarim seninle bizi hic habersiz birakma.
canim benim bende özledim. kaldik burada bir basimiza valla. ugrasimiz ayni hayatimizda degisen birsey olmadi. sadece yasanan üzüntü haricinde. bu da bizim sinavimiz sanirim. elden bir sey gelmez. Rabbim tüm hamile arkadaslarimizi korusun. onlarin artik yavas yavas konulari degismekte. baksana ne kadar sessizlesti bizim bu forum. Yüce rabbim bircoklarimzin yüzünü güldürdü hamdolsun bizde onlarin sevincine ortak olabildik. üzüntülerimizi de paylastik. biraz boynu bükük hissediyorum kendimi aslinda. sen nasilsin birtanem. güc toplandin mi, hazir misin bir sonraki asamaya. habersiz koyma. kim bilir belki biz de mayis veya haziranda tüp bebek forumu acariz ve 2014 anneleri forumuna sonrasinda kaydoluruz. kim bilir. Yüce rabbim insallah nasip eder.
Canım bana çok iyi olurdu aslında ama acaba doktorum aynı ilaçlarımı kullandırcak 20 gün sona bizde başlıycaz tüpe...çikolata kisti için ilaç kullancam 20 gün sona o eriyince başlıcaz
anam pazar akşam annemle bindik otobüse pazartesi evimdeydim çok şükür tam bir hafta durdum
sen nasılsın kuzucum okudum iğneler acıtıyomuş inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını verir kuzucum çooooook öptüm
hoşgeldinizz güzel bayan...nerelerdesiniz buralar da kaldım öyleceee...taklıyorum ölee bi başımaaa...
anam pazar akşam annemle bindik otobüse pazartesi evimdeydim çok şükür tam bir hafta durdum
sen nasılsın kuzucum okudum iğneler acıtıyomuş inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını verir kuzucum çooooook öptüm
Canim tabikide olur doktorun yazsin olaclari yine yaz bana ilaclar bende nasilsa yazdiklari varsa veririm elbette ..dileklerin icinde teskkur ederim simdi eve geldik yatiyoruz kuzularimla :)
Kizlar hepinize dualariniz icin ve beni unutmadiginiz icin tesekkur ederimm hepinizide tek tek cevap vermek istiyorum ama telefondan zor oluyor su 10 gunu atlatayim hayirlisiylada daha cok konuscaz hepinizle sizi tanimasamda burada herkes birbirinin derdine ortak olmaya calisiyor o kadar iyi hissediyorumki yazdiklarinizi okudugumda :) rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah tez zamanda ... Sizleri cok seviyor ve cok cok opuyoruz AKSi İSPATLANANA KADAR BİZDE HAMİSİZ :) tadini cikaralim :)
Canim tabikide olur doktorun yazsin olaclari yine yaz bana ilaclar bende nasilsa yazdiklari varsa veririm elbette ..dileklerin icinde teskkur ederim simdi eve geldik yatiyoruz kuzularimla :)
canım benim çikolata kistim vardı lapososkopi ile 2010da alındı
daha sonra gebelik olmadığı için hsg filmi istendi. veeeee tüplerin ikiside tıkalı cıktı.aynı zamanda eşimde ileri hareketlilikte sorun olduğu söylendi
ardından muayenelerde poliplerde varmıs dedıler ardından bide histereskopi yapıldı.
aAAAa bide ne görülsün çikolata kistim yeniden büyümüş 4,5 cm olmuş bile
ve ben tüp bebek tedavisi basladı 23 subatta transfer yapıldı ve ben hamiş olduuummmmmmmmmmmmmmmmmm.
Kolay süreçler değildi.
Ama Allahım emeklerimizi boşa çıkarmadı.
Duanızı eksik etmeyin inancınızı kaybetmeyin Allahım eminim hepimizin yardımcısı.
En önemlisi Allahtan hayırlısını dilemek
İnşallah benim sonumda seninki gibi olur2,5 cm ameliyat gerektirmez ilaçla hallolur inş dedi doktorum soğan suyunada başladım bugün inş faydası olur ilk denemede tutar
soğan suyunu sakın bırakma devam et ona
ben faydasını gordum
rahmi temizlediğine de inanıyorum keske daha once baslasaymısım bıle dedım
histeroskopiye hiç gerek kalmazdı.
benim poliplerimin bazıları küçüldü hatta bazıları yok oldu.
ne kadar kokarsa koksun iç bebişler için
ben işyerinde içiyordum tüm oda osuruk gibi kokuyordu ama vazgecmedim
Transferi olan kızlar inş bebişleriniz tutunur bırakmaz sizi.yatın dinlenin ev işini fln boşverin.
teşekkürler sedef elimde değil azda olsa yemek gibi yapıyorum çalışan birisiyim normalde yat yat duramıyorum öyle
inş. kuzummm inş. kuzucuklarınn sımsıkı seninle olsunlar...iki tane kuzucuk olsunlar...biz de buradan dansözleri oynatalımmm senin için de...ayyy içim bi tuhaff oldu...ne güzel duygular içindesindir şimdi...RABBİM mutlu sonlar nasip etsin inş....
canım kaç gündür seni arıyo gözlerimanam pazar akşam annemle bindik otobüse pazartesi evimdeydim çok şükür tam bir hafta durdum
hamile olan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ertiniz kaç gün yattınız ne yediniz ne içtiniz ne duası okudunuz paylaşırsanız sevinirim
kızlar yazdığım gibi benim 2,5 cmlik çikolata kistim var doktor büyük değil tüp bebeği ve gebeliği etkilemez dedi doğum kont hapı verdi erisin diye...çikolata kisti olup tüpte başarılı olan varmı aranızda..
hamile olan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ertiniz kaç gün yattınız ne yediniz ne içtiniz ne duası okudunuz paylaşırsanız sevinirim
benimde çikolata kistim var 5 yıldır evliyim bebeğimiz olmuyordu.tüpbebek yaptırdım 15 gün oluyor pozitif sonucu alalı çok sevindim tabi şimdi keseyi görmek için bekliyorum rabbim inşallah keseyi görüp pıt pıtlarıda duymayı nasip eder.tüp bebeğe karar verdiğimde 5 ay boyunca kendime bitkisel kürler uyguladım.sogan suyu ,hayıt,civanperçemi bide bal,polen,arısütü karışımı yedim üçay kesintisiz.benim heriki yumurtalıkta kist vardı tüpbebege başlıcam ay sadece soldaki duruyo ve 1cm e inmişti.bide tüpbebege başlıcan ay e2 hormonunun 50nin üstünde olmamasına dikkatet.ben hemen başlıyalım istiyordum ama doktorum e2 80 de oldugu için düşmeden başlamadı ve en son e2 54 le başladım şimdi hamileyim inşallah rabbim hepimizin dualarını kabl eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?