şubat ta tüp bebek:)

olsun cnm.. napıyosun iyi misin..bi gittin görünmez oldun.. ne zaman gelecen evine öpüyorum seni..

anam pazar akşam annemle bindik otobüse pazartesi evimdeydim çok şükür tam bir hafta durdum

sen nasılsın kuzucum okudum iğneler acıtıyomuş inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını verir kuzucum çooooook öptüm

iyiyim ben de canım...çok iyi anlıyorum ben seni...pazartesi günü benim kontrolüm vardı doktorum düşük sonrası kontrole çağırmışdı...anca gidebildim...doktorumun hemşiresi çok ben ilk değeri aldığımda doktorumla görüşememişdim operasyondaydı...hemşiresiyle görüşmüştüm değerimi ona bildirmiştim...pazartesi günü hemşire tansiyonumu ölçmek için yanıma geldi melek hanım siz de gebelik vardı sanırım tansiyonunuzu ölçelim dedi...ben de bebeğim düştü benim dedim...kız yüzüme bakıp kaldı öylece...tabi ben de ağlamaya başladım...yanımda da yaşı biraz büyük bi bayan vardı beni teselli ederken...canım üzülme ben de bebeğimi 8 aylıkken kaybettim dedi... ona mı üzüleyim kendimemi bilemedim...o güne kadar iyiyidim...ama iyiyim çok şükür...kontrole gittiğimde büyümekte olna bi yumurtam olduğunu söyledi doktor...bu ay deniyoruz iş de olmazsa nisan yada mayıs aşılamaya karar verdik 2. kez...hayırlısı diyorum ben artık canım...sen de pes etme tekrar dene...olur mu canım benim...

Canım bana çok iyi olurdu aslında ama acaba doktorum aynı ilaçlarımı kullandırcak 20 gün sona bizde başlıycaz tüpe...çikolata kisti için ilaç kullancam 20 gün sona o eriyince başlıcaz

Canim tabikide olur doktorun yazsin olaclari yine yaz bana ilaclar bende nasilsa yazdiklari varsa veririm elbette ..dileklerin icinde teskkur ederim simdi eve geldik yatiyoruz kuzularimla :)

hoşgeldinizz güzel bayan...nerelerdesiniz buralar da kaldım öyleceee...taklıyorum ölee bi başımaaa...

hoşgeldinizz güzel bayan...nerelerdesiniz buralar da kaldım öyleceee...taklıyorum ölee bi başımaaa...

hoşbulduk canımmmm malum yoldan geldik herifim evi çok batırmış kızzzz anca temizledim hehehehe

oyyy kuzum kıyamam sana erzurumda kardeşimin netten gireyim dedim netler vınnmış cam kenarına koyuyon anca çekiyo size yazacam diye şekilden şekle girdim neyse evdeyim artık bol bol yazarım hepinizi çoooooook özledim canım yaaaaaaa

Kizlar hepinize dualariniz icin ve beni unutmadiginiz icin tesekkur ederimm hepinizide tek tek cevap vermek istiyorum ama telefondan zor oluyor su 10 gunu atlatayim hayirlisiylada daha cok konuscaz hepinizle sizi tanimasamda burada herkes birbirinin derdine ortak olmaya calisiyor o kadar iyi hissediyorumki yazdiklarinizi okudugumda :) rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah tez zamanda ... Sizleri cok seviyor ve cok cok opuyoruz AKSi İSPATLANANA KADAR BİZDE HAMİSİZ :) tadini cikaralim :)

Son düzenleme:

oh oh masaAllah.. iyi gezmişsindir işte.. ne de olas hava değisikilği insana iyi geliyor ..
ben nasıl olim.. çok sükür yarıladıkm tedaviyi.. artık son 2 haftaya girdik sanırım tahminen..
prsmbe sabah gidirce ne dicekler bakalım..
zooorrrr zor ah ne zor geliyor insana..
insaAllah hepimizin baharları çiçek açar .. böyle bahar yani
bnde öptüm cnm.. gösürüz yine

Canim tabikide olur doktorun yazsin olaclari yine yaz bana ilaclar bende nasilsa yazdiklari varsa veririm elbette ..dileklerin icinde teskkur ederim simdi eve geldik yatiyoruz kuzularimla :)

Miamaya.. cnm naptın nasıl geçti transferin ..:26:
sen halen burda geziyosun ama, yatıp dinlensene kız.. bebisler istemez bak radyasyon fln

ben de daha yeni girebilyorum kk ya.,. isleri vardı..
bired öksürük var bi türlü geçmediydi .. dr a gittim ilaç yazdırdım ..ama almadım henüz..mrkezdeki hemsirelerime gösterip öyle kullan derleres kullancam..yoksa çok fena yapıyor bazen gece uyutmuyor.. birde burun sorunu var..akınıt fln..
nyse.. biraz bakim çıkiim dedim..

Kuzularınla yatıyosunuz:))ay çok hoşuma gitti:)inşallah beraber kalırsınız hiç ayrılmazsınız.tmm canım ben 20 gün sonunda yine yazarım sana:)

İnşallah benim sonumda seninki gibi olur2,5 cm ameliyat gerektirmez ilaçla hallolur inş dedi doktorum soğan suyunada başladım bugün inş faydası olur ilk denemede tutar

İnşallah benim sonumda seninki gibi olur2,5 cm ameliyat gerektirmez ilaçla hallolur inş dedi doktorum soğan suyunada başladım bugün inş faydası olur ilk denemede tutar

soğan suyunu sakın bırakma devam et ona

ben faydasını gordum
rahmi temizlediğine de inanıyorum keske daha once baslasaymısım bıle dedım

histeroskopiye hiç gerek kalmazdı.

benim poliplerimin bazıları küçüldü hatta bazıları yok oldu.

ne kadar kokarsa koksun iç bebişler için

ben işyerinde içiyordum tüm oda osuruk gibi kokuyordu ama vazgecmedim

Yok canım bırakmam.kokusu tadı bana çok kötü gelmiyo allahtan:)intten bakıyorum hayıt tohumu fln yazmışlar çikolata kisti için.bilemedim hangisini uygulayım???bi yerdede civanperçemli karışık bitki cayı yazıyodu.

melek ve güzel dilekler yazan bütün herkes için çok teşekkür ederim inşallah bu kez dansözler benim için oynar büyük olanlardan istiyorum şimdiden söyleyeyim :))))

hamile olan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ertiniz kaç gün yattınız ne yediniz ne içtiniz ne duası okudunuz paylaşırsanız sevinirim

canım kaç gündür seni arıyo gözlerim
naptın geldin mi evine nasıl geçti tatilin :26:
[

hamile olan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ertiniz kaç gün yattınız ne yediniz ne içtiniz ne duası okudunuz paylaşırsanız sevinirim

oncelikle transferin haayirli olsun gobislerin bebeisslerle dolsun transfer sonrasi gundeik islerini kendini yormadan yapabilirsin canim oyle yat yat psikolojin bozulur,zaman geçiremezsin allah a tevekkül et ya varis cek 70.000, dualardan oku allah a sigin inşallah nasibinde anne olmak vvarsa canim bebeisin dünyaya gelecekse inan bana herhelukarda rabbim nasip edioooo bunu sakin unutma ananas ye kabiz olmamaya calis (hareketsiz kalirsan kabiz olursun)sol tarafına yat sana tavsiyelerim bu kadarrrrciiikkkk

benimde çikolata kistim var 5 yıldır evliyim bebeğimiz olmuyordu.tüpbebek yaptırdım 15 gün oluyor pozitif sonucu alalı çok sevindim tabi şimdi keseyi görmek için bekliyorum rabbim inşallah keseyi görüp pıt pıtlarıda duymayı nasip eder.tüp bebeğe karar verdiğimde 5 ay boyunca kendime bitkisel kürler uyguladım.sogan suyu ,hayıt,civanperçemi bide bal,polen,arısütü karışımı yedim üçay kesintisiz.benim heriki yumurtalıkta kist vardı tüpbebege başlıcam ay sadece soldaki duruyo ve 1cm e inmişti.bide tüpbebege başlıcan ay e2 hormonunun 50nin üstünde olmamasına dikkatet.ben hemen başlıyalım istiyordum ama doktorum e2 80 de oldugu için düşmeden başlamadı ve en son e2 54 le başladım şimdi hamileyim inşallah rabbim hepimizin dualarını kabl eder.

canım ben transferden sonra 10 gün banyo yapmadım onu söylüyeyim(artık kafam kabuk bagladı:)hergün 2 bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim.kabak çekirdegi ananas kivi bol protein içerikli yemekler yedim.bilmem bunlar etkili oldumu ama benim tavsiyelerim bu kadar.ama banyo konusunda ciddiyim benim hemşirem uyarmıştı transferden sonra.

İçim rahatladı canım karamsardımdoktor kist için doğum kont hapı verdi ben bugün bide soğan suyuna başladım adetliyim sorun olmaz heralde.soğanla beraber hayıt suyunuda içsem zararı olurmu.sen hepsini berabermi içtin anlatırmısın canım çok soru sordum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…