canim benim Allah razi olsun. üzme kendini bebisini düsün. teyzesi öper onu kocaman kocaman. annesini de. Allahin hakki 3'tür dedik olmadi. belki 4'tür kim bilir. insallah bir sonrakine kismettir. bebisim umut olacakti benim yasimdakilere. ama olamadi. kismetten ötesi yoktur. bir gün olacak insallah. o güne kadar sabir dilerim Yüce Rabbimden. dualarim seninle bizi hic habersiz birakma.
canim benim bende özledim. kaldik burada bir basimiza valla. ugrasimiz ayni hayatimizda degisen birsey olmadi. sadece yasanan üzüntü haricinde. bu da bizim sinavimiz sanirim. elden bir sey gelmez. Rabbim tüm hamile arkadaslarimizi korusun. onlarin artik yavas yavas konulari degismekte. baksana ne kadar sessizlesti bizim bu forum. Yüce rabbim bircoklarimzin yüzünü güldürdü hamdolsun bizde onlarin sevincine ortak olabildik. üzüntülerimizi de paylastik. biraz boynu bükük hissediyorum kendimi aslinda. sen nasilsin birtanem. güc toplandin mi, hazir misin bir sonraki asamaya. habersiz koyma. kim bilir belki biz de mayis veya haziranda
tüp bebek forumu acariz ve 2014 anneleri forumuna sonrasinda kaydoluruz. kim bilir. Yüce rabbim insallah nasip eder.