canım ben menapur kullandım ne soracaktın
canım ben hatırlamıyorm o iğneyi kullanmadım sanırım anca gördüm sorunu
inşallah hep beraber birbirimize dua edelim sizde sorun kimde kaç yaşındasın
bunu ilk defa kullanıyorum da, bu 4. tüp te.. diğerlerinde yokdu bu..
ne zahmetli bi sekilde yapılıyomuş yaa :26: :26:
birde senin ilk mi tüp ? devlet ödüyo mu senin kini :44:
masaAllah senin bebis tutunmus sana,insaAllah bana da umut olursun cnm
kizlar günaydin. güzel dilekleriniz ve dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun. ama ne derler olmadi mi olmaz diye. agzinla kus bile tutsan olmaz. olmadi kizlar. bebeklerim beni birakali 1 hafta oldu. elim varmadi yazamadim size. umut olan bebeklerimin kötü haberi bir kara bulut gibi umutlarin üzerine cöksün istemedim. bende yazamadim. kabullenemedim. 1 hafta gecti ama hala icimdeki yangin sönmedi. sönecek gibi de degil. bu sefer cok yaklasmistim. ilk testte pozitifi alinca dünyalar benim oldu sanki. ama sonrasi büyük hüsran. canimin ici kocam bana o kadar destek oldu ki Allah ondan razi olsun. olmasa ben napardim hic bilmiyorum. simdi bekleyecegiz bakalim biraz. hem kafaca hem de bedenen dinlenmem gerekiyor. hepinize simdiye kadar gösterdiginiz destekler icin tesekkür ederim. firsat bulunca gecmisi de okuyacagim umarim hep iyi haberlerle doludur.
yarın benim için büyük gün saat 10 da hayırlısı ile transferim olacak ..bu ikinci denememiz inşallah bu sefer bebişlerim bana sıkı sıkı tutunurlar onları öyle çok özledimki kokuları burnumda tütüyor ...rabbim negatif sonuç alanlara sabır versin inşallah çok zor söylenecek hiçbirşey bulamıyor insan ama bu bizim sınavımız kaç sefer kalırsak kalalım bu sınavı geçene kadar çalışmaya devam edeceğiz ..burada kimseyi tanımıyorum ama üzüntünüz benim üzüntüm sevinciniz benim sevincim inanın buna her dakika kendime nasıl dua ediyorsam çocuk hasreti çeken herkese dua ediyorum ..inşallah bizim içinde herşey çok güzel olacak ...bu sefer olmazsa diğer sefere rabbim yardımcımız olsun inşallah arkadaşlar sizleri hepinizi çok çok öpüyorum kader arkadaşlarım Allahım gönlünüzün muradın en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşallah ...
canım transferin şimdiden hayırlı olsun rabbim meleklerini sana bagışlasın.yarından sonra iyi bak bebiklere emi.
yarın benim için büyük gün saat 10 da hayırlısı ile transferim olacak ..bu ikinci denememiz inşallah bu sefer bebişlerim bana sıkı sıkı tutunurlar onları öyle çok özledimki kokuları burnumda tütüyor ...rabbim negatif sonuç alanlara sabır versin inşallah çok zor söylenecek hiçbirşey bulamıyor insan ama bu bizim sınavımız kaç sefer kalırsak kalalım bu sınavı geçene kadar çalışmaya devam edeceğiz ..burada kimseyi tanımıyorum ama üzüntünüz benim üzüntüm sevinciniz benim sevincim inanın buna her dakika kendime nasıl dua ediyorsam çocuk hasreti çeken herkese dua ediyorum ..inşallah bizim içinde herşey çok güzel olacak ...bu sefer olmazsa diğer sefere rabbim yardımcımız olsun inşallah arkadaşlar sizleri hepinizi çok çok öpüyorum kader arkadaşlarım Allahım gönlünüzün muradın en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşallah ...
canım güzel haberlerini bekliyor olacağım burada. bizi haberdar et gelişmelerden. ben her akşam okumaya çalışacağım. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah muradına erişirsin hayırlısıyla. olacak olacak :) yaş kaçtı senin? kaçıncı denemeydi? hangi hastanede ve hangi şehirde yaptırıyosun?
canım mutlaka gün gün yazmaya çalışacagım ...çok teşekkür ederim dualarınız için ..inşallah bu kez olur ve bende size umut olacaka haberler verebilirim :) benim yaş 30 kuzum bu ikinci denememiz olacak hayırlısıyla ..istanbuldayım ilkini kadıköy şifada yaptırmıştık ama doktorum medical parkta çalışıyordu kadıköy şifa ile anlaşması vardı ..ikinci denememizi kurtköy emsey hospitalde yaptırıyoruz başarı oranları çok yüksek kim gördüysem sıra beklerken hepsi tutmuştu belkide tesadüf ama işte inşallah bende onların arasına girebilirim ..çok heyecan sardı şimdiden yarın göbişimde olacak minik kuzularım inşallah ikiside tutunurlar bana :)sizler içinde bol bol dua edeceğim hep aklımdasınız güzel kalpli insanlar ..
inşallah yarın gebe olacaksın. oradayken hep besmele çek Ayetel kürsi oku biliyorsan. Allah yardımcın olsun, hamilesin yarın unutma :)
canım menapurla birlikte gonal f de kullanmıştım ben de doktora menapuru sormuştum kişiye göre değişiyor olabilir ben 3 tozla bir su karıştırıp yapıyordum devlet bi kısmını ödemişti
inşallah bebişini tez zaman da alırsın kucağına
canım umutcum mesajını yeni gördüm iyiiyim yol yorgunluğunu atmaya çalışıyom kızzzzz
mehlikaerva nasılsın canım yeğenlerim nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?