şubat ta tüp bebek:)

canım ben menapur kullandım ne soracaktın

bunu ilk defa kullanıyorum da, bu 4. tüp te.. diğerlerinde yokdu bu..
ne zahmetli bi sekilde yapılıyomuş yaa :26:
:26:
birde senin ilk mi tüp ? devlet ödüyo mu senin kini :44:
masaAllah senin bebis tutunmus sana, insaAllah bana da umut olursun cnm

arkadaşlar bir arkadaşımın sorusunu yönelteceğim sizlere aranızda bilgisi olan varsa ve cevaplayabilirse çok sevinirim aranızda antidepresan kullanıpta tedaviye devam eden varmı ?

canım menapurla birlikte gonal f de kullanmıştım ben de doktora menapuru sormuştum kişiye göre değişiyor olabilir ben 3 tozla bir su karıştırıp yapıyordum devlet bi kısmını ödemişti

inşallah bebişini tez zaman da alırsın kucağına

:'( Rabbım sabır versın. . cok zor. . . .ama vardır bı hayır. .. ıns bıdahakı sefere olur. . . Duamdasın. . . . . Gel yıne, unutma bızı. . . Opuyorum balımmmm

kızlar çok üzgünüm ikinizinde haberini okuyunca içim sızladı canlarım Rabbim sabır versin zor çok zor

yarın benim için büyük gün saat 10 da hayırlısı ile transferim olacak ..bu ikinci denememiz inşallah bu sefer bebişlerim bana sıkı sıkı tutunurlar onları öyle çok özledimki kokuları burnumda tütüyor ... rabbim negatif sonuç alanlara sabır versin inşallah çok zor söylenecek hiçbirşey bulamıyor insan ama bu bizim sınavımız kaç sefer kalırsak kalalım bu sınavı geçene kadar çalışmaya devam edeceğiz ..burada kimseyi tanımıyorum ama üzüntünüz benim üzüntüm sevinciniz benim sevincim inanın buna her dakika kendime nasıl dua ediyorsam çocuk hasreti çeken herkese dua ediyorum ..inşallah bizim içinde herşey çok güzel olacak ...bu sefer olmazsa diğer sefere rabbim yardımcımız olsun inşallah arkadaşlar sizleri hepinizi çok çok öpüyorum kader arkadaşlarım Allahım gönlünüzün muradın en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşallah ...

canım umutcum mesajını yeni gördüm iyiiyim yol yorgunluğunu atmaya çalışıyom kızzzzz

mehlikaerva nasılsın canım yeğenlerim nasıl

canım transferin şimdiden hayırlı olsun rabbim meleklerini sana bagışlasın.yarından sonra iyi bak bebiklere emi.

canım transferin şimdiden hayırlı olsun rabbim meleklerini sana bagışlasın.yarından sonra iyi bak bebiklere emi.

canım benim çok teşekkür ederim ..tabiki de gözüm gibi bakıcam onlara :) seninnde hamileliğin hayırlı ugurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Kızlar doktordan çıktım biraz önce.2,5 lik çikolata kistim var .20 gün doğum kont hapı kullancam sona kontrole gitcem 10 nisanda.kist gittiyse tüpe başlıycaz allahım sonumu hayır etsin ilk seferde tutsun inş

Bugun randevumuz vardi. Bebegimizin ilk fotografini aldik. Siyah bir noktacik :) her sey yolunda dedi doktor. Claxane igne verdi 10 gun kullanip tekrar gidecegim. Bir dahaki sefere kalp atisini duyacagiz sanirim ve umarim tabii ki.

Kotu haber alan arkadaslara cok uzuldum umarim cok yakinda, daha fazla beklemeden onlar da bebeklerine kavusur. Hepimizin bol sansa ihtiyaci var. Her duamda varsiniz.

canım güzel haberlerini bekliyor olacağım burada. bizi haberdar et gelişmelerden. ben her akşam okumaya çalışacağım. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah muradına erişirsin hayırlısıyla. olacak olacak :) yaş kaçtı senin? kaçıncı denemeydi? hangi hastanede ve hangi şehirde yaptırıyosun?

canım mutlaka gün gün yazmaya çalışacagım ...çok teşekkür ederim dualarınız için ..inşallah bu kez olur ve bende size umut olacaka haberler verebilirim :) benim yaş 30 kuzum bu ikinci denememiz olacak hayırlısıyla ..istanbuldayım ilkini kadıköy şifada yaptırmıştık ama doktorum medical parkta çalışıyordu kadıköy şifa ile anlaşması vardı ..ikinci denememizi kurtköy emsey hospitalde yaptırıyoruz başarı oranları çok yüksek kim gördüysem sıra beklerken hepsi tutmuştu belkide tesadüf ama işte inşallah bende onların arasına girebilirim ..çok heyecan sardı şimdiden yarın göbişimde olacak minik kuzularım inşallah ikiside tutunurlar bana :)sizler içinde bol bol dua edeceğim hep aklımdasınız güzel kalpli insanlar ..

inşallah yarın gebe olacaksın. oradayken hep besmele çek Ayetel kürsi oku biliyorsan. Allah yardımcın olsun, hamilesin yarın unutma :)

inşallah yarın gebe olacaksın. oradayken hep besmele çek Ayetel kürsi oku biliyorsan. Allah yardımcın olsun, hamilesin yarın unutma :)

kuzum örgü örüyorum stresimi azaltmak için sürekli bildiğim ne varsa okuyorum ..doğru söylüyorsun aksi ispatlanmadıkça yarından sonra hamileyim :)))) inşallah 10 gün sonrada pozitifi görürüm ve buradan hepinize müjdemi veririm ...seninle aramızda çok kısa bir zaman olacak peşpeşe güzel haberler veririz ..iğneler nasıl gidiyor senin benim çok bulantılarım oldu bu seferki tedavimde belkide psikolojik ama sürekli midem bulanıyor başım dönüyor normal dedi doktorum inşallah bu baş dönmeleri mide bulantıları 10 günden sonra bebeğim içinde devam eder küçük yaramazın canı bişeyler çeker babayı uyandırırız gecenin üçünde beşinde :))o kadar umutluyum ki anlatamam ya inşallah herşey çok güzel olur hepimiz adına ne yazacagımı ne söyliyeceğimi bilmiyorum inan sende yakında transfer sonrası son gecende bu kadar heyecan yaşayacaksın miniklerime kavuşmama çok az kaldı yarın onlarla bol bol konuşup dertleşeğim onları ne kadar özlediğimi kucağıma almak için ne kadar beklediğimi ne kadar çok ağladığımı anlatacağım onlara ..umarım beni duyarlar ve bu kez bırakmazlar

hmm.. anladım cnm..
biz önce Clanex le basladık..
sonra Lucrin le devam etcen dediler..
son ki gititğimizde de, ultrason da bakarken, Menopur a başlıyalım dedi..
1 su 6 toz halinde kullanıyorum.. 6 kutu almak zorunda kaldık.. toz'u daha çok kullanacağımız için ..ve biz ödedik..
ve suan 3 iğnem vr yani..
prsembe gititğimizde ne diyecekler bakalım..
ama epey yarıladık sükür..yaklasık bi 2 hafta 10 sonra sonuç bekliyor olurum sanırım..

insaAllah kısmet olur cnm.. bu işler gerçekten çok yorucu, çok zahmetli..
inan şuan iğne yerlerim acıyo..
ve tutarsa, Clanex ' i 9 ay kullancakmışım.. ve bu da yakıyo..
ne gelirse Rabbim'den..Allah'ım Sen Yardım Et Bizlere ..Amin ..

Saol cnm..
insaAllah bizde bebis haberinle sevinenlerden oluruz .. İnsaAllah ..

hadi hayırlısınla gelirler insaAllah bebislerin.. Rabbim yardımcın olsun ..tutunmalarını nasip eylesin insaAllah..
kiminin 2. ci kiminin 3...5 .. insana her defasında daha bi zor gelse de, her olmadığında insan o acıyla daha bi güçleniyo..yani ben öyle oldum sizleri bilmiyorum tabi..ama demen gibi.. acımız bir.. sızımız bir .. ama elbet vardır bu acıların da bir mükafatı..
Kurban olduğum Allah'ımm.. bizlere bu acıları unutturacak hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin inlaAllah ..
zor gerçekten zor..
Rabbim sabır versin olmayanlara da, bilirim o acıyı..
bir bayana en zor gelen EVLATSIZLIK' tır ..
paranın alamadığı birsey varsa, o da BEBİSS....bi yerde şans, bi yerde kader, bi yerde Rabbim nasip etmeyince etmiyor işte ..sözün bititği yer burası olsa gerek ..
her ne kadar burada kimse kimseyi tanımasa da, acımız bir, hüznümüz bir , sevincimiz bir ..
inanın ki, bned kimseyi tanımama rağmen, dualarımda bir film seridi gibi geçiyorsunuz..
bizde seni öpüyoz cnm..seninde gönlünün muradını yarın nasip eylesin Mevlam insaAllah ..

canım umutcum mesajını yeni gördüm iyiiyim yol yorgunluğunu atmaya çalışıyom kızzzzz

mehlikaerva nasılsın canım yeğenlerim nasıl

olsun cnm.. napıyosun iyi misin..bi gittin görünmez oldun.. ne zaman gelecen evine öpüyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…