hadi hayırlısınla gelirler insaAllah bebislerin.. Rabbim yardımcın olsun ..tutunmalarını nasip eylesin insaAllah..
kiminin 2. ci kiminin 3...5 .. insana her defasında daha bi zor gelse de, her olmadığında insan o acıyla daha bi güçleniyo..yani ben öyle oldum sizleri bilmiyorum tabi..ama demen gibi.. acımız bir.. sızımız bir .. ama elbet vardır bu acıların da bir mükafatı..
Kurban olduğum Allah'ımm.. bizlere bu acıları unutturacak hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin inlaAllah ..
zor gerçekten zor..
Rabbim sabır versin olmayanlara da, bilirim o acıyı..
bir bayana en zor gelen EVLATSIZLIK' tır ..
paranın alamadığı birsey varsa, o da BEBİSS....bi yerde şans, bi yerde kader, bi yerde Rabbim nasip etmeyince etmiyor işte ..sözün bititği yer burası olsa gerek ..
her ne kadar burada kimse kimseyi tanımasa da, acımız bir, hüznümüz bir , sevincimiz bir ..
inanın ki, bned kimseyi tanımama rağmen, dualarımda bir film seridi gibi geçiyorsunuz..
bizde seni öpüyoz cnm..seninde gönlünün muradını yarın nasip eylesin Mevlam insaAllah ..![]()
canım benim o kadar duygulandırdı ki yazın beni inan ağlamamak için zor tuttum kendimi rabbim bu güzel yüreğine göre versin inşallah ..canımsın sıkma canını bu kez olacak senin bebişin neden bilmiyorum ama içime doğdu...benim hislerim çok kuvvetlidir başkalarına karsı ama kendim için bişey düşünemiyorum hep olacak hissi var bu kez ilkinde böyle olmamıştım :) hayırlısı olsun inşallah