Herkese selam iyi aksamlar kizlar dun kese gormeye gittik ve buyuk bir surprizle karsilastik.Iki embriyo transfer edilmisti bana ve birisi tek yumurta ikizi olmus digeri de tutmus Allahim nasip ederse ucuzlerimiz olacak.. iki hafta sonraya randevu verdi naail gececek bilmiyorum.. Allahim bebeklerimize saglik versin olmayan tum arkadaslarima tez vakitte nasip etsin her zaman dualarimdasiniz..
Herkese selam iyi aksamlar kizlar dun kese gormeye gittik ve buyuk bir surprizle karsilastik.Iki embriyo transfer edilmisti bana ve birisi tek yumurta ikizi olmus digeri de tutmus Allahim nasip ederse ucuzlerimiz olacak.. iki hafta sonraya randevu verdi naail gececek bilmiyorum.. Allahim bebeklerimize saglik versin olmayan tum arkadaslarima tez vakitte nasip etsin her zaman dualarimdasiniz..
İNŞALLAH o melek seni bırakmayacak
Arkadaslar ben cumartesi 12. gunu test yapmistim ve deger 160 cikmisti. Bana iki tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. Doktor tekrar test yapmana gerek yok, 10 gun sonra kontrole gel dedi. 19 martta gidicem.
Tekrar degil kan testi idrar testi bile yapmaya cesaret edemedim. Niyeyse testten korkuyorum :|
Benim gibi doktorun tekrar test istemedigi durumda olan var mi?
Uf ne bilim kafam karisti.
Simdiye kadar bir terslik olsa adet olurdum degil mi?
Gordugunuz gibi kafam dumanli resmen. 9 ay boyle mi gececek acaba :)
merak etme canım, benim de 12. gün değerim 161di. doktorumu arayıp haber verdim, o da tekrar test istemedi, direkt randevu günümü verdi. ben bekledikçe tedirgin oldum hiç belirti yok diyeidrar testi yaptım saf gibi
şu anda ufak tefek sorunlarım var inş atlatıcaz bebişimle. ve 2li test sonucumu merakla bekliyorum. bu süreç böyle işte. doğana kadar oh demek yok bize
Arkadaslar ben cumartesi 12. gunu test yapmistim ve deger 160 cikmisti. Bana iki tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. Doktor tekrar test yapmana gerek yok, 10 gun sonra kontrole gel dedi. 19 martta gidicem.
Tekrar degil kan testi idrar testi bile yapmaya cesaret edemedim. Niyeyse testten korkuyorum :|
canım benim 3. gün emriyosuydu 10.gün 17 çıktı 12.gün tekrar test yaptım 66 çıktı değer düşük olmasına rağmen doktorum her şey normal dedi 2 hafta sonra beni çağırdı evde gebelik testi vardı çıkmaz diye düşündüm değerim düşük diye topikte de okuduğum kadarıyla idrar tahlilinde hemen görünmüyormuş ben buna rağmen 3 gün önce pazar günü yani tranferimin 15. güne denk geliyor. gebelik tetsi yaptım iki çizgi de çıktı ikinci çizgi silik çıktı o kadar sevindik ki eşimlee allah tamamına erdirir inşallah
Canim cok tesekkurler cevabin icin. Biraz rahatladi icim :)
Peki senin ikiz mi? Acaba ikiz mi diye de merak ediyorum. Olabilir mi bu deger ?
Masallah ! saglikla gelsinler insallah :)
maşallahrabbim saglikla kucagina almayi da nasip eder inşallah değerin nasildi canim senin?
cnm nasıl sevindim ben böye duyunca umut doluyor içim hep derim allahım tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin :)
Canim bende ayni senin durumundayim yine senin doktor randevuyu erken vermis benimki ayin 4unde randevuyu verdi catliyorum inanki iki defa idrar testi yaptimmArkadaslar ben cumartesi 12. gunu test yapmistim ve deger 160 cikmisti. Bana iki tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. Doktor tekrar test yapmana gerek yok, 10 gun sonra kontrole gel dedi. 19 martta gidicem.
Canim benim goguslerimde hic agrim olmadi simdi yavas yavas dolgunlukla agri olusmaya basladi dilerimki guzel haberlerle gelirsin rabbim seninde yuzunu guldursun insarkadaslar persembe gunu doktoruma gıdıcem kan verıp hamılemıyım degılmıyım bakıcam....benım 3 denemem....
ben sıze sunu sormak ıstıyorum...
tutan arkadasların göğüslerınde bı agrı falan oluyo mu ...bende yokama merak ettım ..oluyo mu acaba
amiinn kızlar Allah razı olsun Allahım herkese nasip etsin..
9.gün 72.24
12.gün 272.02
14.gün 515.89
16.gün 1402.53 değerlerim biraz yüksek ama dr.um bile üçüncüye şaşırdı en fazla ikizdi bhcg değerin dedi. yeter ki Rabbim istesin 7 yıl, 4 tüp denemesi, bir sürü ameliyat, kürtaj ve dış gebelikten sonra nasip etti Allahım inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza almak da nasip olur..
Arkadaşlar merhaba aralık ayında ilk tüp bebek denemesini olmuştuk. Fakat ocak ayında düşük yaptım. Mart ayının başında dondurulmuşlar transfer edildi ,biliyorsunuz 12 gün geçmek bilmiyor bende tarnsferden sonra 9. Günümde kan testi yaptırdım sabredemedim , ama sonuç 2,3 yani negatif bi değer, yıkıldım resmen çok umutluydum . Perşembe 12. Günüm yani test günüm . Bi mucize olsa diyorum keşke , 9. Gün 2,3 olan değerim bi anda artmış olsa
amiinn kızlar Allah razı olsun Allahım herkese nasip etsin..
9.gün 72.24
12.gün 272.02
14.gün 515.89
16.gün 1402.53 değerlerim biraz yüksek ama dr.um bile üçüncüye şaşırdı en fazla ikizdi bhcg değerin dedi. yeter ki Rabbim istesin 7 yıl, 4 tüp denemesi, bir sürü ameliyat, kürtaj ve dış gebelikten sonra nasip etti Allahım inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza almak da nasip olur..
Canım, Pelinciğim, aldın mı sonucunu?
Hmm , gördüm canım sonraki mesajını, yarın alacakmışsın. İçini rahat tut.
Bu arada kızlar, jeli yaptım bu gün de, çamaşırda akan bir şey yok bende, ama jelin çubuğuna diğer jel kalıntıları kırmızılı bulaşmış, hayırlısı olsun arık ne diyeyim. Ne gelirse kabulüm. Bugün sabah okula giderken çok midem bulandı sonra şiddetli başağrısı oldum, havada lodos var, kapalı o yüzden sanırım, zaten adet olacağım günden 1 gün önce de ağrır başım, belki de o yüzden, ama değişik olan şey, ben normalde ağrılı adet olurum, ama bu seferki ağrılar çok farklı, yani ne bileyim ani batmalar şeklinde. Değişik yani.Sonra göğüslerde de hani yaraya kolonya dökersin de yanar ya, kimyasal değer de yama olur falan onun gibi ani acılar var. Bir de mide bulantısı tabi, ama benim adetten önce bulanır midem ve 2-3 gün sürer.
Bu arada biraz önce annem aradı, ağladım bir dolu. Ben annemlere hiçbirşey söylemedim, haberi yok hiçbirinden. Olursa söylerim dedim, ümitlenmesinler onlar da, neyse tel açtı biraz önce aşurelik buğday almış bu gün, perşembe günü yasin okutacağım evde dedi, hem gelmiş geçmişlerimize hem de senin için okutacağım kızım, Allah bir tanecik de olsa bir çocuk versin diye dedi. Ben başladım ağlamaya, gene de bir şey söylemedim, yazık ya kadıncağızı da üzdüm, ağlama ağlama dedi ama o da ağladı benimle. Doktora gitmiyorsunuz , gidin daha vakit geçmeden bir sürü de söylendi.
Düşünebiliyor musunuz, ana yüreğininin büyüklüğünü, hissedişini, benim perşembe sonuç alma günüm ve perşembe anneciğim benim için yasin okutacakmış. Bense kendim için dua etmiyorum, dua edersem ümit ederim diye.
Anlamadım ki durumumu da, jeldeki kırmızılıklar ne? Ya adetim kararsız, ya bebişim. Bakalım artık hayırlısı, püyorum hepinizi.
Arkadaşlar merhaba aralık ayında ilk tüp bebek denemesini olmuştuk. Fakat ocak ayında düşük yaptım. Mart ayının başında dondurulmuşlar transfer edildi ,biliyorsunuz 12 gün geçmek bilmiyor bende tarnsferden sonra 9. Günümde kan testi yaptırdım sabredemedim , ama sonuç 2,3 yani negatif bi değer, yıkıldım resmen çok umutluydum . Perşembe 12. Günüm yani test günüm . Bi mucize olsa diyorum keşke , 9. Gün 2,3 olan değerim bi anda artmış olsa
arkadaslar persembe gunu doktoruma gıdıcem kan verıp hamılemıyım degılmıyım bakıcam....benım 3 denemem....
ben sıze sunu sormak ıstıyorum...
tutan arkadasların göğüslerınde bı agrı falan oluyo mu ...bende yokama merak ettım ..oluyo mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?