şubat ta tüp bebek:)

Masallah ! saglikla gelsinler insallah :)

maşallah rabbim saglikla kucagina almayi da nasip eder inşallah değerin nasildi canim senin?

Arkadaslar ben cumartesi 12. gunu test yapmistim ve deger 160 cikmisti. Bana iki tane 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. Doktor tekrar test yapmana gerek yok, 10 gun sonra kontrole gel dedi. 19 martta gidicem.

Tekrar degil kan testi idrar testi bile yapmaya cesaret edemedim. Niyeyse testten korkuyorum :|

Benim gibi doktorun tekrar test istemedigi durumda olan var mi?
Uf ne bilim kafam karisti.

Simdiye kadar bir terslik olsa adet olurdum degil mi?

Gordugunuz gibi kafam dumanli resmen. 9 ay boyle mi gececek acaba :)

merak etme canım, benim de 12. gün değerim 161di. doktorumu arayıp haber verdim, o da tekrar test istemedi, direkt randevu günümü verdi. ben bekledikçe tedirgin oldum hiç belirti yok diye idrar testi yaptım saf gibi
şu anda ufak tefek sorunlarım var inş atlatıcaz bebişimle. ve 2li test sonucumu merakla bekliyorum. bu süreç böyle işte. doğana kadar oh demek yok bize

Canim cok tesekkurler cevabin icin. Biraz rahatladi icim :)

Peki senin ikiz mi? Acaba ikiz mi diye de merak ediyorum. Olabilir mi bu deger ?

cnm nasıl sevindim ben böye duyunca umut doluyor içim hep derim allahım tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin :)

canım benim 3. gün emriyosuydu 10.gün 17 çıktı 12.gün tekrar test yaptım 66 çıktı değer düşük olmasına rağmen doktorum her şey normal dedi 2 hafta sonra beni çağırdı evde gebelik testi vardı çıkmaz diye düşündüm değerim düşük diye topikte de okuduğum kadarıyla idrar tahlilinde hemen görünmüyormuş ben buna rağmen 3 gün önce pazar günü yani tranferimin 15. güne denk geliyor. gebelik tetsi yaptım iki çizgi de çıktı ikinci çizgi silik çıktı o kadar sevindik ki eşimlee allah tamamına erdirir inşallah

Canim saglikla kucagina alirsin insallah. Anladim ki bu merak, telas, korku hep olacak :)
İnsallah hepimizin bebisleri saglikla dunyaya gelir. Ve bekleyen arkadaslarla tez vakitte bu duygulari yasarlar.

mrb canim ben de yurt disindayim burda sadece 1 kere kan testi istiolar bi daha istemiolar,tabi onlar istemio diye yaptırmamak olamazzzzz ben 2. ve 3. kan teslerimi yaptirdim yârin ilk ultroson için gitcez dualarinizi beklioruz bebeisimle

Canim cok tesekkurler cevabin icin. Biraz rahatladi icim :)

Peki senin ikiz mi? Acaba ikiz mi diye de merak ediyorum. Olabilir mi bu deger ?

yok canım, benim zaten tek embriyo transfer edilmişti :) bu değerle ikiz olmasına pek ihtimal yok ama yine de belki sürpriz olur. belki bugünden sonra değerin çok daha hızlı artar ikiz olur, onu bilemeyiz.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar merhaba aralık ayında ilk tüp bebek denemesini olmuştuk. Fakat ocak ayında düşük yaptım. Mart ayının başında dondurulmuşlar transfer edildi ,biliyorsunuz 12 gün geçmek bilmiyor bende tarnsferden sonra 9. Günümde kan testi yaptırdım sabredemedim , ama sonuç 2,3 yani negatif bi değer, yıkıldım resmen çok umutluydum . Perşembe 12. Günüm yani test günüm . Bi mucize olsa diyorum keşke , 9. Gün 2,3 olan değerim bi anda artmış olsa

arkadaslar persembe gunu doktoruma gıdıcem kan verıp hamılemıyım degılmıyım bakıcam....benım 3 denemem....

ben sıze sunu sormak ıstıyorum...

tutan arkadasların göğüslerınde bı agrı falan oluyo mu ...bende yok ama merak ettım ..oluyo mu acaba

Masallah ! saglikla gelsinler insallah :)

maşallah rabbim saglikla kucagina almayi da nasip eder inşallah değerin nasildi canim senin?

cnm nasıl sevindim ben böye duyunca umut doluyor içim hep derim allahım tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin :)

amiinn kızlar Allah razı olsun Allahım herkese nasip etsin..

9.gün 72.24
12.gün 272.02
14.gün 515.89
16.gün 1402.53 değerlerim biraz yüksek ama dr.um bile üçüncüye şaşırdı en fazla ikizdi bhcg değerin dedi. yeter ki Rabbim istesin 7 yıl, 4 tüp denemesi, bir sürü ameliyat, kürtaj ve dış gebelikten sonra nasip etti Allahım inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza almak da nasip olur..

Mrb. 2 Martta transferim oldu perşembe günü benimde test günüm kızlar bu yolda emek veren, isteyen, arzulayan herkesin yüzünü güldürsün allahım

Son düzenleme:
Canim bende ayni senin durumundayim yine senin doktor randevuyu erken vermis benimki ayin 4unde randevuyu verdi catliyorum inanki iki defa idrar testi yaptimmyinede korkulularim bitmiyor rabbim bizleri korusun bebeklerimizi bizlere bagislasin gule gule kucagimiza almayi nasip etsin insallah zor bulunca boyle oluyor demekki
Canim benim goguslerimde hic agrim olmadi simdi yavas yavas dolgunlukla agri olusmaya basladi dilerimki guzel haberlerle gelirsin rabbim seninde yuzunu guldursun ins

Masalllahhhhhh canim Allahim korusun sorunsuz saglikli bir sekilde kucagina alirsin evlatlarini insallahh rabbim yardimcin olsun

Bi bende hayirlisiyla gorseydim icim ferahlardii sonu guzel olsun saglik olsun hersey yolunda gitsinde gec olsun bisey olmaz senelerdir bekliyoruz 24 gun daha beklerizz

canim degerlerle ilgili bilgim yok ama insallah rabbim melegini nasip eder sana gercek bir mucize olarak

gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

Alfabecigim canim kardesim , yine dokturmussun , insallah annenin yasini , duaları kabul olur , sende boyle vesvese ettiğinle kalırsın,
Şurada iki gun kaldi az dayan guzel haber vereceksin insallah , bizde sana dansozler oynatacağız :)))

Oh oh ne guzeql kocaman bir aile olacaksınız , Allah hepsini saglikla büyütmeyi nasip etsin...

Canim benim doktorum ikinci testi yaptırdı ve bir cok doktorda yaptırıyor , cunku yuksek cikmasi sadece yetmiyor katlanmasında lazim , bence sen korkma git bir test daha yaptır , katlanıyormu bak , icin rahat etsin ...

Canim sen dua et icini ferah tut , bir bakarsın degerin guzel çıkmış , umutsuzluk yok :)))

Canim benim göğüslerimde hic sızlamamisti , daha yeni yeni buyudu ve sizlamalar basladi..

iyigeceler arkadaşlar rabbim hamiş olanlara sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tedaviye devam edenlere sabır ve sağlık güzel evlatlar nasip etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…