şubat ta tüp bebek:)

slm kızlarrrrr

bu gün test günüm hoş ben 10. gün yaptırdım dayanamadım :)) bu gün ki değer katlanmış 55,53 olmuş doktorum 2 gün sora yenilememi söyledi 21 gibi de kese görürüz inşallah dedi..Sevindim mi ne oldum ben şimdi bilemedim hiç :))))) Rabbime sükürler olsun Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :)))

Ne diyelim ki Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sağlıklı sıhhatli aklı başı yerinde hayırlı bir kuzucuk olsun inşallah

sanırım bulutlardasın inşallah herşey yolunda gıder de o bulutların üzerinde alırsın bebişini kucağına dertsiz tasasız hayırlısıyla

yarın test günümdü...dayanamadım bugun sağlık ocagına gıttım...laboratuardakı arkadas yokmus...test aldım...eve geldım...hastalanmışım...

3 . denememde olmadı...
olmuyo ıste
olmıcak
zorlamanın hıc bı anlamı yok .....

Arkadasım ne desem bılıyorum kı işe yaramayacak

Allahtan hayırlısını dilemek en doğrusu

Sakın isyan etme vardır Allahın bi bildiği umudunu ve inancını yitirme

Rabbim kullarına kaldıramayacakları yük vermezmiş inşallah en kısa zamanda bunuda atlatır, kaldığın yerden çalışmalara devam edersin sonrada Allahım yüzünü güldürür.

Aminnnn.Güzel dileklerin için çok tşk ederim. inşallah hepimiz hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz ...

canımmm ( üzülme desekte işe yaramayacak,Allah affetsin ama tez zamanda versin bebeklerimizi ,çok zor bu imtihan Allah tüm sıkıntılarımızı unuttursun inşallah

Canım, okuyunca, aaa diye çığlık attım inan ki. Ne güzel bir haber. Allah sana da üçüzlerine de sağlık sıhhat versin. Gülücüklerle kucakla bebişlerini. Çok süper bir haber. Çoook tebrik ediyorum.

Canım, elden de bir ey gelmiyor ki, keşke olsa öyle katlanma ama, bliemiyorum tabi. Hamiş arkadaşlar daha iyi bilir.
Benim test günüm de yarın, jel kullanıyorum, jel kırmızılaşmış vaziyette geliyor ama akıntı yok. Pazartesi akşamından beri durum böyle. Adetim gelmek istiyor sanırım ama progesteron jel rahim zarının dökülmesini engelliyormuş , o yüzden bir türlü dökülemedi sanırım. Yarın negatif sonucu alırsam jeli bırakırım artık, ondan sonra da adet olurum heralde. Hayırlısı olsun, nasip değilmiş diyorum artık, ne diyebilirim ki.
Ama Sen gene de 2. testini yaptır, için rahat olur en azından.

Canimm cok tesekkur ederim darisi basina olsun insallah..Allah herkese nasip etsin insallah saglikli hamislik naaip etsin..

Bence sende hemen umutsuzluğa kapılma canım testini bekle belki sende benim gibi olumsuz sonuçlara karşı kendini bu şekilde hazırlıyorsun ama olsun genede yapma yerleşme kanaması olabilir o gördüğün pembelik yada ne bileyim başka bişey olabilir benim ilk hamileliğimde lekelenmelerim olmuştu fakat sonuç pozitifti belkide öyledir iyi düşün iyi olsun allahım yüzünü güldürsün inş.yarın iyi haberlerinle gel inş.

lostes üzülme ne olur pes etme hemen bak kayranın 4. denemesi ve sonuç ne kadar güzel dua et pes etme dualarımız seninle

eleeleanaz bence erken daha hemen ümidini kaybetme

maşallah kat kat katlansin degerin insallahkucagina almayi ve kokusunu duymayi da nasip etsin yaradan.....

oyyy canimsin yaa bizlerin elinden gelen sadece tedavimizi olmak gerisini yarabbilalemin bilioooo....pes etmek yok sabrin sonu selamet inşallah tez zamanda nasip etsin allah im , dua ile....

s a arkadaşlar bugun ilk dr kontrolumuz vardi ...yaradana sonsuzlarca kezz sukurler olsun ki bebeisimi,kesesini ve kalp atisini duyduk Yarabbilalemin tamamina erdirsin inşallah herkese nasip etsin bu duyguyu , hepinizi opuoruz

Son düzenleme:
stres yapmayım diye kaç gündür pek girmiyorum topiğe kızlar...benim aşılamamın bugün 19.günü....doktor 14.gün kanda baktır olumlu oloursa progestan fitile devam et dedi...ama ben idrar testi yaptım negatif çıktı fitili bıraktım...adet olmadım ama daha...progestan adet geciktirirmi kızlar yoksa zamanındamı olur adet???ben bırakalı bugün 6.gün...

canım sen idrar testine güvenerek nasıl karar verirsin,kan vermedin mi?

canım bi arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı ve onunla birlikte yaptıran arkadaşıda senin gibi nasıl olsa olmadı diye test yaptırmamış
bide adeti düzensizmiş bi gün doktora gitmiş aradan bi kaç ay geçmiş doktora muayene olunca doktor şüphelenmiş ve test yaptırmış testin sonucunda meğerese kadın kaç aylık hamilemiş yani tüp bebek tedavisi olumlu sonuç vermiş
bence sende idrar testine güvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…