slm kızlarrrrr
bu gün test günüm hoş ben 10. gün yaptırdım dayanamadım :)) bu gün ki değer katlanmış 55,53 olmuş doktorum 2 gün sora yenilememi söyledi 21 gibi de kese görürüz inşallah dedi..Sevindim mi ne oldum ben şimdi bilemedim hiç :))))) Rabbime sükürler olsun Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :)))
Kizlar ben daha cevap alamadim. Aradim saat 2 den sonra dediler. Insallah allah hepimizin yuzunu guldurur.Dua edin ne olur.
yarın test günümdü...dayanamadım bugun sağlık ocagına gıttım...laboratuardakı arkadas yokmus...test aldım...eve geldım...hastalanmışım...
3 . denememde olmadı...
olmuyo ıste
olmıcak
zorlamanın hıc bı anlamı yok .....
Ne diyelim ki Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sağlıklı sıhhatli aklı başı yerinde hayırlı bir kuzucuk olsun inşallah
sanırım bulutlardasın inşallah herşey yolunda gıder de o bulutların üzerinde alırsın bebişini kucağına dertsiz tasasız hayırlısıyla
yarın test günümdü...dayanamadım bugun sağlık ocagına gıttım...laboratuardakı arkadas yokmus...test aldım...eve geldım...hastalanmışım...
3 . denememde olmadı...
olmuyo ıste
olmıcak
Herkese selam iyi aksamlar kizlar dun kese gormeye gittik ve buyuk bir surprizle karsilastik.Iki embriyo transfer edilmisti bana ve birisi tek yumurta ikizi olmus digeri de tutmus Allahim nasip ederse ucuzlerimiz olacak.. iki hafta sonraya randevu verdi naail gececek bilmiyorum.. Allahim bebeklerimize saglik versin olmayan tum arkadaslarima tez vakitte nasip etsin her zaman dualarimdasiniz..
Arkadaşlar merhaba aralık ayında ilk tüp bebek denemesini olmuştuk. Fakat ocak ayında düşük yaptım. Mart ayının başında dondurulmuşlar transfer edildi ,biliyorsunuz 12 gün geçmek bilmiyor bende tarnsferden sonra 9. Günümde kan testi yaptırdım sabredemedim , ama sonuç 2,3 yani negatif bi değer, yıkıldım resmen çok umutluydum . Perşembe 12. Günüm yani test günüm . Bi mucize olsa diyorum keşke , 9. Gün 2,3 olan değerim bi anda artmış olsa
kızlar nerede bebek haberleri
Canım, okuyunca, aaa diye çığlık attım inan ki. Ne güzel bir haber. Allah sana da üçüzlerine de sağlık sıhhat versin. Gülücüklerle kucakla bebişlerini. Çok süper bir haber. Çoook tebrik ediyorum.
Canım, elden de bir ey gelmiyor ki, keşke olsa öyle katlanma ama, bliemiyorum tabi. Hamiş arkadaşlar daha iyi bilir.
Benim test günüm de yarın, jel kullanıyorum, jel kırmızılaşmış vaziyette geliyor ama akıntı yok. Pazartesi akşamından beri durum böyle. Adetim gelmek istiyor sanırım ama progesteron jel rahim zarının dökülmesini engelliyormuş , o yüzden bir türlü dökülemedi sanırım. Yarın negatif sonucu alırsam jeli bırakırım artık, ondan sonra da adet olurum heralde. Hayırlısı olsun, nasip değilmiş diyorum artık, ne diyebilirim ki.
Ama Sen gene de 2. testini yaptır, için rahat olur en azından.
3 . denememde olmadı...
olmuyo ıste
olmıcak
Arkadaşlar merhaba aralık ayında ilk tüp bebek denemesini olmuştuk. Fakat ocak ayında düşük yaptım. Mart ayının başında dondurulmuşlar transfer edildi ,biliyorsunuz 12 gün geçmek bilmiyor bende tarnsferden sonra 9. Günümde kan testi yaptırdım sabredemedim , ama sonuç 2,3 yani negatif bi değer, yıkıldım resmen çok umutluydum . Perşembe 12. Günüm yani test günüm . Bi mucize olsa diyorum keşke , 9. Gün 2,3 olan değerim bi anda artmış olsa
maşallah kat kat katlansin degerin insallahslm kızlarrrrr
bu gün test günüm hoş ben 10. gün yaptırdım dayanamadım :)) bu gün ki değer katlanmış 55,53 olmuş doktorum 2 gün sora yenilememi söyledi 21 gibi de kese görürüz inşallah dedi..Sevindim mi ne oldum ben şimdi bilemedim hiç :))))) Rabbime sükürler olsun Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :)))
3 . denememde olmadı...
olmuyo ıste
olmıcak
stres yapmayım diye kaç gündür pek girmiyorum topiğe kızlar...benim aşılamamın bugün 19.günü....doktor 14.gün kanda baktır olumlu oloursa progestan fitile devam et dedi...ama ben idrar testi yaptım negatif çıktı fitili bıraktım...adet olmadım ama daha...progestan adet geciktirirmi kızlar yoksa zamanındamı olur adet???ben bırakalı bugün 6.gün...
canım sen idrar testine güvenerek nasıl karar verirsin,kan vermedin mi?
stres yapmayım diye kaç gündür pek girmiyorum topiğe kızlar...benim aşılamamın bugün 19.günü....doktor 14.gün kanda baktır olumlu oloursa progestan fitile devam et dedi...ama ben idrar testi yaptım negatif çıktı fitili bıraktım...adet olmadım ama daha...progestan adet geciktirirmi kızlar yoksa zamanındamı olur adet???ben bırakalı bugün 6.gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?