vardın mı kız annenin yanına bizim yerimizede karın tadını çıkar bari doya doya bizim burda bahar var tüm çicekler ağaçlar açtı.......erzurumdan soğuk karlı bi akşamdan iyi geceler diycektim kimse yok küstüm yaaaaaaa
kızlar günaydın hope73 den haberi olan varmı? merak ettim ikinci testi yaptırmış olmalıydı.
kızlar günaydın hope73 den haberi olan varmı? merak ettim ikinci testi yaptırmış olmalıydı.
Coook sevindim canim. Allah kucagina almayi nasil etsin insallah
ayy mn inş kuzum rabbim benide güldürsün miniğim gelsin dünyamıza :) ama umutluyum allahın izniyle o bebek bu eve girecek :)
.Kizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )
çok sağol canım bugün senin için açtım bilgisarımı erkenden haber bekliyoruz test günün inşallah sendende iyi haberler alırız muhakkak yaz seni bekliyoruz
ne güzel demişsin ewet o bebek o eve gelicek ne zaman olur bilinmez ama gelicek umudunu kaybetme
Sonunda kani verdim ve yarin cevap alacagim hayirlisiyla
inş cnm umarım herşey istediğimiz gibi olur meleğim beni bırakmaz
erzurumdan soğuk karlı bi akşamdan iyi geceler diycektim kimse yok küstüm yaaaaaaa
Canım, Pelinciğim, aldın mı sonucunu?Sagol Canim
Daha önce yazmistim biz yurtdisinda olanlar Sizin kadar sansli degiliz diye. Sonunda kan tahlili yapacak bir dr buldum. 1 saat sonra randevum var. Ama cok korkuyorum hic umudum yok. Bakalim sonuc ne zaman cikar. Turkiyedki gibi hemen vermezler. Dua edin kizlar
kızlar bugün kontrolüm vardı perşembe günü transfer yapılacaktı hormon sonucumu bekliyorduk hemşireyle az önce konuştuk salıya ertelenmiş transferim çok üzüldüm dondurulmuşlarla olacaktı transferim bunun için bile oturdum ağladım herşeyimi ona göre ayarlamıştım çalışıyorum iznimi falan bu ilaçlarda duygusallaştırıyor insani sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?