şubat ta tüp bebek:)

Canim benide aglattin. Sen turkiyedemisin? Pes etme canim! Ben 8. Yaptim olmazsa allahim yeterki tedavi imkani versin herseye katlanirim. Cok istiyorum bir bebegimin olmasini. Allah hepimize verir insallah. Ben isvecteyim

Son düzenleme:

cancaazım çok çokk mutlu oldum...RABBİM mis kokusunu içine çekeceğin günleri hemencicik göstersin inş...hamişliğin boyuca hep böyle mutlu ol...minnişin çok çok büyüsün nur topu gibi doğsun inş..))

Arkadaslar bugun transferden sonra ilk is gunumdu. Yeni geldim. Hicbirsey hissetmiyorum. Kanamam yok. Daha önceki denemelerde hep kanamam olurdu. Yarin test gunum ama hala yaptiracak bir doktor bulamadim. Daha önce yazmistim turkiye gibi hemen labaratuvara gidip kan veremiyorsun. Evdemibyapsam acaba. Yarin sabah özel bir klinigi arayip sorucam. Dua edin ne olur.

Bence evde yapma, kan testi yaptir. Ben halen idrar testine cesaret edemiyorum. İdrarda cikmazsa falan moralim cok bozulur diye :)

Yarin guzel haberlerle gelirsin umarim :) yarin olmazsa bir sonraki gun artik. :)

Bu ay sansin acilir ve her sey yolunda gider ve minik bebisine kavusursun umarim :)

Sen moralini yuksek tut inancını yitirme hayirlisiyla her sey yoluna girecektir, Allah bir bun sennde bunlari yazmanı nasip eder insallah

slm kızlarrr...

Bu gün trasferin 10. günü dayanamadım yaptırı verdim testi sonuç 24,33 yaniii ?????????????????????????

Hayirli olsun , degerin güzelecek katlansin insallah....

Merhaba sevlk , benim transferim 10 Mart 3. Gun embryosu keseyi 15 gun once gordum , tek veya cift saglikli olsunlar onemli olan o.
Allah'a emanet olun

Melegim merhaba, insallah hep hayirli haberler veririm ama sendende hep hayirli haberler duyalım , bir sonraki denemede olacaktır insallah , sen tevekkul et gerisi geliyor :))))

Cook cooook sevindim puffy

Tesekkurler , insallah sizde guzel test sonuclari alırsınız...

Puffyciğim, ne güzel anlatmışsın. Hayırlısıyla kucağına aldığın anın heyecanını da böyle anlatırsın inşallah.

Canim benide aglattin. Sen turkiyedemisin? Pes etme canim! Ben 8. Yaptim olmazsa allahim yeterki tedavi imkani versin herseye katlanirim. Cok istiyorum bir bebegimin olmasini. Allah hepimize verir insallah. Ben isvecteyim

Evet canım Türkiye'deyim ben. İnşallah, inşallah bu sefer gelir bebeğin sana. Umut olur hepimize.

Kızla ben adet olacağım heralde, jel pembe pembe geliyor. Bakalım yarın kesinleşir durum. Yarın adet gelirse ayın 26 sında ( tam yapışkan akıntının geldiği gün) çatlama olmuş demektir ki 1 Martta yapılan aşılamanın da hiç bir anlamı olmaz o zaman. Hayırlısı artık. Adet olsam da üzülmeyeceğm, Allahım beni çok bekletmeden, ümitlendirmeden sonucu gösterdin diye sevineceğim.
Yarın tekrar yazarım.
Bu arada yarın 2 kişinin testi var sanırım. Şimdiden bol şans diliyorum onlara da. Güzel haberlerle dönerler inşallah.

Devil Girl, seni de tebrik ediyorum canım. 24 de güzel bir sonuç. Hayırlısı olsun canım.

herşeyin hayırlısı canım benim...hemen karar verme öyle hiçç belli olmaz sonucun ne olacağı...ne olursa olsun üzülmek yok olur mu...öptüm seni çokkkk...

cnm ben meleğime güveniyorum allahım izin verirse bırakmayacak o beni ama rabbim biliyo herşeyi ben sadece dua edebiliyorum inş hayırlısıyla olacak ama bnm merak ettiğim rahim nasıl kalnlaşacak sennki dondurulmuşmuydu ?

Dur daha belli bisey yok. İnsallah guzel haberler vereceksin. :) eninde soNunda vereceksin guzel haberi. İnsallah tez vakitte olur.

erzurumdan soğuk karlı bi akşamdan iyi geceler diycektim kimse yok küstüm yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…