Herkese selam iyi aksamlar kizlar dun kese gormeye gittik ve buyuk bir surprizle karsilastik.Iki embriyo transfer edilmisti bana ve birisi tek yumurta ikizi olmus digeri de tutmus Allahim nasip ederse ucuzlerimiz olacak.. iki hafta sonraya randevu verdi naail gececek bilmiyorum.. Allahim bebeklerimize saglik versin olmayan tum arkadaslarima tez vakitte nasip etsin her zaman dualarimdasiniz..
amiinn kızlar Allah razı olsun Allahım herkese nasip etsin..
9.gün 72.24
12.gün 272.02
14.gün 515.89
16.gün 1402.53 değerlerim biraz yüksek ama dr.um bile üçüncüye şaşırdı en fazla ikizdi bhcg değerin dedi. yeter ki Rabbim istesin 7 yıl, 4 tüp denemesi, bir sürü ameliyat, kürtaj ve dış gebelikten sonra nasip etti Allahım inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza almak da nasip olur..
Herkese selam iyi aksamlar kizlar dun kese gormeye gittik ve buyuk bir surprizle karsilastik.Iki embriyo transfer edilmisti bana ve birisi tek yumurta ikizi olmus digeri de tutmus Allahim nasip ederse ucuzlerimiz olacak.. iki hafta sonraya randevu verdi naail gececek bilmiyorum.. Allahim bebeklerimize saglik versin olmayan tum arkadaslarima tez vakitte nasip etsin her zaman dualarimdasiniz..
9.gün 72.24
12.gün 272.02
14.gün 515.89
16.gün 1402.53 değerlerim biraz yüksek ama dr.um bile üçüncüye şaşırdı en fazla ikizdi bhcg değerin dedi. yeter ki Rabbim istesin 7 yıl, 4 tüp denemesi, bir sürü ameliyat, kürtaj ve dış gebelikten sonra nasip etti Allahım inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza almak da nasip olur..
Canım üzülme, ertelenmiş sonuçta iptal edilmemiş ki. Neden ertelenmiş, hangi hormonda problem varmış?
arkadaslar persembe gunu doktoruma gıdıcem kan verıp hamılemıyım degılmıyım bakıcam....benım 3 denemem....
ben sıze sunu sormak ıstıyorum...
tutan arkadasların göğüslerınde bı agrı falan oluyo mu ...bende yokama merak ettım ..oluyo mu acaba
9.gün 72.24
12.gün 272.02
14.gün 515.89
9.gün 72.24
12.gün 272.02
14.gün 515.89
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel ne güzel kalabalık aile olacaksınız :)
Bildiğin salya sümük ağladım senin adına ne kadar sevindim anlatamamDertler ortak olunca karşıdaki insanı tanıman gerekmiyor üzüntüsünü de sevincini de anlıyorsun burda okuduğum herkes için söylüyorum bunları Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olun cok sevindim allah analı bablı büyütsün sağlıklı sıhhatli çocuklar olsunlar inşalllah
tü tüt tüüüüüüü 41 kere maşallah
Allah herkesin kalbindekini hayırlı etsin gerçekleştirsin inşalllah
hepimizin göbüşlerini bebişlerle doldursun inşallah
sağlıklı hayırlı yavrular nasip etsin inşallah
kayra müthişsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen gelişmeleri yaz
maşallah canım Allah büyük sıkıntılarının mükafatını üç bebekle gidermiş darısı başımıza canım dualarında benide unutma olurmu
canımhayırlı olsun bebişler.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...allah mükafatını çok güzel vermiş.canımcım
birşey soracam hangi doktora gittiniz.tüp bebek nerde yaptırdınız.sorununz neydi acaba...
canım tebrik ederim süper bi haber bu allah doğdukları günüde göstersin inş....
sorun neydi canım sizin bide kaç yıllık evlisin....
belki dahaönce yazmışsındır ama ben unuttum:26:
kızlar ben bişeyi meerak ediyorum benim değerim 12.günde 522 çıktı herkes ikiz olabilir dedi bende tabi sevindim keseyi görmeyi gittim kalp atışını duydum zaten tek embriyo traansferiydi hala diyorum acaba ikiz olabilir mi sizce olabilir mi
Kizlar ben daha cevap alamadim. Aradim saat 2 den sonra dediler. Insallah allah hepimizin yuzunu guldurur.Dua edin ne olur.
9.gün 72.24
12.gün 272.02
14.gün 515.89
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?