şubat ta tüp bebek:)

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel ne güzel kalabalık aile olacaksınız :)

Son düzenleme:

Bildiğin salya sümük ağladım senin adına ne kadar sevindim anlatamamDertler ortak olunca karşıdaki insanı tanıman gerekmiyor üzüntüsünü de sevincini de anlıyorsun burda okuduğum herkes için söylüyorum bunları Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olun cok sevindim allah analı bablı büyütsün sağlıklı sıhhatli çocuklar olsunlar inşalllah

tü tüt tüüüüüüü 41 kere maşallah

Allah herkesin kalbindekini hayırlı etsin gerçekleştirsin inşalllah

hepimizin göbüşlerini bebişlerle doldursun inşallah

sağlıklı hayırlı yavrular nasip etsin inşallah

kayra müthişsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen gelişmeleri yaz

bende de son zamanlarda yoktu canım aslına bakarsan şimdi bile hafif var herkesin bünyesi farklı Rabbim hayırlısıyla güzel haberleri almayı nasip etsin

maşallah canım Allah büyük sıkıntılarının mükafatını üç bebekle gidermiş darısı başımıza canım dualarında benide unutma olurmu

canımhayırlı olsun bebişler.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...allah mükafatını çok güzel vermiş.canımcım
birşey soracam hangi doktora gittiniz.tüp bebek nerde yaptırdınız.sorununz neydi acaba...

canım tebrik ederim süper bi haber bu allah doğdukları günüde göstersin inş....
sorun neydi canım sizin bide kaç yıllık evlisin....
belki dahaönce yazmışsındır ama ben unuttum:26:

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel ne güzel kalabalık aile olacaksınız :)

Kizlar hepinizden Allah razi olsun Allahim herkese nasip etsin kimseyi bekletmesin.. Ben 7 yillik evliyim bu 4.tup denememdi 2 tane 1.kalite embriyo transfer edildi. Istanbulda yasiyorum ama ankara baskent universitesi hulusi hocada tedavi oldum. Simdilik gorunen uc bebe Allahim saglikla kucagimiza aldirsin insallah..

kayra müthişsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen gelişmeleri yaz

maşallah canım Allah büyük sıkıntılarının mükafatını üç bebekle gidermiş darısı başımıza canım dualarında benide unutma olurmu

canım tebrik ederim süper bi haber bu allah doğdukları günüde göstersin inş....
sorun neydi canım sizin bide kaç yıllık evlisin....
belki dahaönce yazmışsındır ama ben unuttum:26:

kızlar ben bişeyi meerak ediyorum benim değerim 12.günde 522 çıktı herkes ikiz olabilir dedi bende tabi sevindim keseyi görmeyi gittim kalp atışını duydum zaten tek embriyo traansferiydi hala diyorum acaba ikiz olabilir mi sizce olabilir mi

maşallah maşallah hamileler ikizler üçüzler:) ben pek bir uzak kaldım sizden malum saglık sorunum yüzünden mecburen geri kaldım sizden şimdi girdimn hemen hamileleri görünce sevindim haliyle geçmişi okuyamadım ama son haberler bile beni mutlu etmeye yetti
gelelim benden haberler ikiz gebeliğim teke düştü rabbime hamd olsun şükürler olsunki bebegim benimle saglıklı eli ayagı düzğün olsunda tek olsun diyorum hala düşük halindeyim diger kesem yavaş yavaş düştü tamamiyle kaybolmasını bekliyoruz bugun yine kontrolüm var sık sık kontrol altındayım raabim benimde sizlerinde kucagına almayı nasip eder inşallah

olabılır cunku rahım ıcınde bolunme yasanabılıyormus dıye duymustum
sağlıklı sıhatlı olurlar inşallah

Kizlar ben daha cevap alamadim. Aradim saat 2 den sonra dediler. Insallah allah hepimizin yuzunu guldurur.Dua edin ne olur.

canım masaAllah.. değerlerin çok güzel ...
Rabbim hep böyle güzel haber alabilmeni nasip eylesin insaAllah ..

bizlere de çok dua edin ..
insaAllah bizlerde böyle çifte mutluluk çifte sürprizlerle karsılasırız .. amiinn insaAllah
+ =

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…