• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

erzurumdan soğuk karlı bi akşamdan iyi geceler diycektim kimse yok küstüm yaaaaaaa
vardın mı kız annenin yanına bizim yerimizede karın tadını çıkar bari doya doya bizim burda bahar var tüm çicekler ağaçlar açtı.......
kızlar günaydın hope73 den haberi olan varmı? merak ettim ikinci testi yaptırmış olmalıydı.

nihal canım benim nasılsın:16:

.Kizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )

Canım bende dınledım ama cok az bi süre toplam 20 Atis fln anca yormak istemedi sandim ama siZlerden duyunca merak ettim 144 dedıgın canım dakkadamı??

çok sağol canım bugün senin için açtım bilgisarımı erkenden haber bekliyoruz test günün inşallah sendende iyi haberler alırız muhakkak yaz seni bekliyoruz

Sagol Canim
Daha önce yazmistim biz yurtdisinda olanlar Sizin kadar sansli degiliz diye. Sonunda kan tahlili yapacak bir dr buldum. 1 saat sonra randevum var. Ama cok korkuyorum hic umudum yok. Bakalim sonuc ne zaman cikar. Turkiyedki gibi hemen vermezler. Dua edin kizlar

kızlar günaydın hope73 den haberi olan varmı? merak ettim ikinci testi yaptırmış olmalıydı.

Özel mesaj attın mı canım hiç? Belki belirtileri varsa bulantı baş dönmesi falan, dinleniyordur, giremiyordur nete. Ben de merak ediyorum çünkü. İnşallah iyidir.

Sagol Canim
Daha önce yazmistim biz yurtdisinda olanlar Sizin kadar sansli degiliz diye. Sonunda kan tahlili yapacak bir dr buldum. 1 saat sonra randevum var. Ama cok korkuyorum hic umudum yok. Bakalim sonuc ne zaman cikar. Turkiyedki gibi hemen vermezler. Dua edin kizlar
Canım, Pelinciğim, aldın mı sonucunu?

Hmm , gördüm canım sonraki mesajını, yarın alacakmışsın. İçini rahat tut.

Bu arada kızlar, jeli yaptım bu gün de, çamaşırda akan bir şey yok bende, ama jelin çubuğuna diğer jel kalıntıları kırmızılı bulaşmış, hayırlısı olsun arık ne diyeyim. Ne gelirse kabulüm. Bugün sabah okula giderken çok midem bulandı sonra şiddetli başağrısı oldum, havada lodos var, kapalı o yüzden sanırım, zaten adet olacağım günden 1 gün önce de ağrır başım, belki de o yüzden, ama değişik olan şey, ben normalde ağrılı adet olurum, ama bu seferki ağrılar çok farklı, yani ne bileyim ani batmalar şeklinde. Değişik yani.Sonra göğüslerde de hani yaraya kolonya dökersin de yanar ya, kimyasal değer de yama olur falan onun gibi ani acılar var. Bir de mide bulantısı tabi, ama benim adetten önce bulanır midem ve 2-3 gün sürer.
Bu arada biraz önce annem aradı, ağladım bir dolu. Ben annemlere hiçbirşey söylemedim, haberi yok hiçbirinden. Olursa söylerim dedim, ümitlenmesinler onlar da, neyse tel açtı biraz önce aşurelik buğday almış bu gün, perşembe günü yasin okutacağım evde dedi, hem gelmiş geçmişlerimize hem de senin için okutacağım kızım, Allah bir tanecik de olsa bir çocuk versin diye dedi. Ben başladım ağlamaya, gene de bir şey söylemedim, yazık ya kadıncağızı da üzdüm, ağlama ağlama dedi ama o da ağladı benimle. Doktora gitmiyorsunuz , gidin daha vakit geçmeden bir sürü de söylendi.
Düşünebiliyor musunuz, ana yüreğininin büyüklüğünü, hissedişini, benim perşembe sonuç alma günüm ve perşembe anneciğim benim için yasin okutacakmış. Bense kendim için dua etmiyorum, dua edersem ümit ederim diye.
Anlamadım ki durumumu da, jeldeki kırmızılıklar ne? Ya adetim kararsız, ya bebişim. Bakalım artık hayırlısı, püyorum hepinizi.

Son düzenleme:
kızlar bugün kontrolüm vardı perşembe günü transfer yapılacaktı hormon sonucumu bekliyorduk hemşireyle az önce konuştuk salıya ertelenmiş transferim çok üzüldüm dondurulmuşlarla olacaktı transferim bunun için bile oturdum ağladım herşeyimi ona göre ayarlamıştım çalışıyorum iznimi falan bu ilaçlarda duygusallaştırıyor insani sanırım

kızlar bugün kontrolüm vardı perşembe günü transfer yapılacaktı hormon sonucumu bekliyorduk hemşireyle az önce konuştuk salıya ertelenmiş transferim çok üzüldüm dondurulmuşlarla olacaktı transferim bunun için bile oturdum ağladım herşeyimi ona göre ayarlamıştım çalışıyorum iznimi falan bu ilaçlarda duygusallaştırıyor insani sanırım

Canım üzülme, ertelenmiş sonuçta iptal edilmemiş ki. Neden ertelenmiş, hangi hormonda problem varmış?

Herkese selam iyi aksamlar kizlar dun kese gormeye gittik ve buyuk bir surprizle karsilastik. :nazar::nazar:Iki embriyo transfer edilmisti bana ve birisi tek yumurta ikizi olmus digeri de tutmus Allahim nasip ederse ucuzlerimiz olacak.. iki hafta sonraya randevu verdi naail gececek bilmiyorum.. Allahim bebeklerimize saglik versin olmayan tum arkadaslarima tez vakitte nasip etsin her zaman dualarimdasiniz..

Back