Merhaba arkadaşlar transferimin bugün 22. günü ama hala sevinemedim bebeğimin kalp atışlarını duymadan keseyi görmeden ne zor beklemek haftaya p.tesi günü gideceğim doktora cuma gelsem olmazmı dedim erken olur, kalp atışını duymuzsanız moraliniz bozulabilir belki dediler nekadar geç bakılırsa okadar iyi oluyormuş sanırım.Etrafta aptal aptal dolanıyorum belirti olarak kasıkta sancı var arada birde başım dönüyor başka bi belirtim yok
merhaba canım bende kısmetse bu cuma gideceğim kese ve kalp atışı için cuma günü benimde transferimin 22. günü olacak ama dr um çağırdı beni heryerin uygulaması farklı tabi Rabbim yardımcımız olsun canım :)))
Amin canım, ben adanada yaptırdım tüp bebeği mersinde oturuyorum gidiş geliş zor olur diye garantiye alalım p.tesi gel dediler ama sanırım ben dayanamayıp burada baktırcam bir dr a :)
Amin canım, ben adanada yaptırdım tüp bebeği mersinde oturuyorum gidiş geliş zor olur diye garantiye alalım p.tesi gel dediler ama sanırım ben dayanamayıp burada baktırcam bir dr a :)
Canım bişey sorabilirmiyim.adanada yaptırdım demişsin.transferden sona yolculuğun zararı yokmu?bende şehir dışında yaptırıcam 2 saat kadar mesafe var.o yüzden soruyorum
çarşamba toplama işlemim var. Ancak bugün arayıp dostinex hapına başlamamı istediler. 1 hafta kullanmam gerekiyormuş.
Bu prolaktin yükseliğine verilen bir ilaç yanılmıyorsam. Aranızda toplama öncesi kullanan var mı?
Canım sıkıldı. Sorun olur mu bu durum bana?
çarşamba toplama işlemim var. Ancak bugün arayıp dostinex hapına başlamamı istediler. 1 hafta kullanmam gerekiyormuş.
Bu prolaktin yükseliğine verilen bir ilaç yanılmıyorsam. Aranızda toplama öncesi kullanan var mı?
Canım sıkıldı. Sorun olur mu bu durum bana?
.Kizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )
.Kizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )
slm kızlarrr...
Bu gün trasferin 10. günü dayanamadım yaptırı verdim testi sonuç 24,33 yaniii ?????????????????????????
canım tebrikler süpersin valla haftanın ilk güzel haberi senden allah kucagına almayıda nasip etsin.
slm kızlarrr...
Bu gün trasferin 10. günü dayanamadım yaptırı verdim testi sonuç 24,33 yaniii ?????????????????????????
yani hamilesin canım inşallah 2 gün sonra değerin de ikiye katlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?