şubat ta tüp bebek:)

merhaba canım bende kısmetse bu cuma gideceğim kese ve kalp atışı için cuma günü benimde transferimin 22. günü olacak ama dr um çağırdı beni heryerin uygulaması farklı tabi Rabbim yardımcımız olsun canım :)))

Amin canım, ben adanada yaptırdım tüp bebeği mersinde oturuyorum gidiş geliş zor olur diye garantiye alalım p.tesi gel dediler ama sanırım ben dayanamayıp burada baktırcam bir dr a :)

Amin canım, ben adanada yaptırdım tüp bebeği mersinde oturuyorum gidiş geliş zor olur diye garantiye alalım p.tesi gel dediler ama sanırım ben dayanamayıp burada baktırcam bir dr a :)

ne yapacağız bi bu sabırsızlıklarımızla bilmem içini rahatlat bencede güvendiğin bir dr. varsa git gör bebişinin kalp atışlarını :)

Canım bişey sorabilirmiyim.adanada yaptırdım demişsin.transferden sona yolculuğun zararı yokmu?bende şehir dışında yaptırıcam 2 saat kadar mesafe var.o yüzden soruyorum

kızlar bugün nihayet bebeğimin kalp atışını duydum rabbim inşallah sağ ssalim kucağımıza almayıda nasip eder tam 6hafta 4günlük olmuş ufaklık birazda büyümüştü

Canım bişey sorabilirmiyim.adanada yaptırdım demişsin.transferden sona yolculuğun zararı yokmu?bende şehir dışında yaptırıcam 2 saat kadar mesafe var.o yüzden soruyorum

Merhaba canım transferden sonra zaten 2 saat hastanede dinleniyorsun bebişin tutunması için önemliymiş o iki saat sonra doktorlar tren, otobüs neyle isterseniz evinize dönebilirsiniz dedi adanayla mersin arası 1 saat zaten eşimde arabayı daha dikkatli kullandı gelirken bir sorun olmadı.Seninde hakkında hayırlısı olsun canım.

çarşamba toplama işlemim var. Ancak bugün arayıp dostinex hapına başlamamı istediler. 1 hafta kullanmam gerekiyormuş.
Bu prolaktin yükseliğine verilen bir ilaç yanılmıyorsam. Aranızda toplama öncesi kullanan var mı?
Canım sıkıldı. Sorun olur mu bu durum bana?

BENDE dostinex kullandım ancak transfer işleminin ardından bir hafta süreyle

canım bende kullandım şükür bir sorun olmadı toplamanın yapıldığı gün 7. hapı içmiştim 8.yi içmedim içini ferah tut canım

.Kizlar oncelikle o kadar guzel bir duygu ki ,ilk defa icimde gercekten bir can taşıdığımı anladım , Allah sizede nasip etsin , Allahıma şükürler olsun binlerce kere ......
Bizim mınısin pit pit pit pit atislarini duyduk , atış hızı cok iyiymis , atış hızının ölçüsü saglikli olup olmadıgı bilgisini veriyormuş bize , benimki 144 doktor süper dedi ( 100 un uzerinde olmasi saglikli oldugunu gösteriyormuş )
Bugun tam 6. Haftayı doldurdum , disaridan yani karindan ultrason yapildi , kese cok buyumus ama artik keseyi ölçmedi cunku bizimki minis gozukuyor ultrasonda tam 6 mm olmus ( bebegin kendisinin su anki haline yolk +sac deniliyor )

ayy ben böyle duyunca daha çok umut doluyorum inanıyorum olacağına cnm bnmde dondurulmuşla olucak bu ay nasip olursa ama uzun protokol yumurta baskılayıcı iğnem var ama rahim duvarı için bişey yok geç değil mi adetimi bekliyorum ve 4 aydır bişeyler oldu ertlendi opudan sonra ve ben çok korkuyorum yine ertelenir diye allah korusun yaa

slm kızlarrr...

Bu gün trasferin 10. günü dayanamadım yaptırı verdim testi sonuç 24,33 yaniii ?????????????????????????

puffycim çok sevindim senin adına hayırlı olsun canım, sana birşey soracağım seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. senin transferin ne zamandı benim 15 şubat ta transferim oldu 3. gün embriyosuydu, bu gün keseyi gördük çok şükür doktor ikizde olabilir ultrason cihazım çok iyi değil dedi. kalp atışı duymadık ama. birşey daha soracağım ikiz olan arkadaşlara ikizlerde kalp atışı dahamı geç duyuluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…