- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 40
kızlaaarrr :) hayırlı akşamlar.... nasılsınız? keyifler nasıll?
Üff, test gününe kadar hamile olduğuma inandıracağım heralde kendimi ben. Sonra da salya sümük ağlarım artık. Değilsem erkenden adet olsam da çok ümiltendirmesem kendimi.
Gözün aydın canım:))sanada hiç olmayacak gibi geliyomuydu.bana öle geliyoda(allah kucagına almayıda nasip etsin canım
ben iyiyim mehlikaaa...sen nasılsınnn...bebişle aranız nasıl bakem...üzüyor mu seni annesiiii...bu arada cuma mesajın çok güzeldi...teşekkürlerr cancaazım...
boşverrr sen belirtileri...inan bana bu heycanlı bekleyişş çok daha güzelll...tadını çıkar...olsun ümitlendir çok değil ama...birazcıkk...hala şansın var...canım benim...
aaayy teyzesıı . . Uzer mı hııc :) yuvarlanıyoruz ıste bebısımleee. . .sen nasılsın teyzesııı? cok cok ıyı ol ınsaallaaahhhh. . . Muaahhh. . . Optuk senıııı
ben de iyiyim kuzucuklarım) üzülüyorum tabi...bu arada dün puffy 68 beni hatırlamış sağolsun...halimi hatrımı sordu...ben de o an ki ruh halimle döküverdim içimi...sonra bi arkadaş buradan özelden bana mesaj atmış sağolsun...topiğin beni kötü etkilediğini hamiş haberlerinin beni üzdüğünü etkilediğini düşünmüş...onun affına sığınarak...konuyu buraya taşıdım...ama kendimi kötü hissettim...mehlika...kıskançlık gibi bişey geçiyo cümlenin içinde...ben kendimi buradan anlatamam tabi...ben şöyleyim ben böyleyim diyemem...demem de...AMA BURADAN GÜZEL HABERLER VEREN HİÇBİR ARKADAŞIMIN MUTLULUĞUNU KISKANMAM...BU Bİ MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ ZATEN...ÜZÜLEN BENİMLE AYNI DUYGULARI YAŞAYAN HİÇBİR ARKADAŞIMIN ÜZÜNTÜSÜ DE İÇİMİ FERAHLATMAZ...mesaj atan arkadaşım bu sözlerim sana değil...sadece açıklık getirmek istedim...bi tuhaf oldum mehlika ne biliyim açıklama ihtiyacı hissettim...bende sizi öpüyorum...güzel kızınla demek istediii canımmm ))
Siz sanslisiniz canim erkenden hemen gitcen hayirlisyla gorecen bebegini senin herhangi bir belirtin falan varmi kiz bnim randevum kalp ve kese icin taaa ayin 4 unde cok gec verdiler zamani demiyorlar bu kizcagiz nasil bekleyecek vicdansizlarrr)) amin canim insallah sorunsuz saglik bi sekilde keseyide goruruz kalbide duyariz kucagimizada aliriz rabbim tattirir insallah bu duygulari bize bagislar evlatlarimizi
rabbim mutluluğuna mutluluk katsın inş.. kuzumm...çok çok tebrikk ederim...
Hamişler ve hamiş adayları, sizin akıntınız, mide bulantınız oldu mu testten önceki hafta ? İlk belirtilerde akıntı diyor ama benim sıktığım jel bile çıkmıyor dışarı. Bir gün sonra suyu çekilmiş çökelek peynir kıvamında kağıtta görüyorum jeli bile. Zerre akıntı yok yani şimdilik. Midede de bişey yok. Bazıları gğs uçlarında kararma falan demiş başka topiclerde, karındaki çizgi koyulaştı demiş. Sizde var mıydı bunar yada var mı? Daha çok erken sanırım bunlar için değil mi?
Hamişler ve hamiş adayları, sizin akıntınız, mide bulantınız oldu mu testten önceki hafta ? İlk belirtilerde akıntı diyor ama benim sıktığım jel bile çıkmıyor dışarı. Bir gün sonra suyu çekilmiş çökelek peynir kıvamında kağıtta görüyorum jeli bile. Zerre akıntı yok yani şimdilik. Midede de bişey yok. Bazıları gğs uçlarında kararma falan demiş başka topiclerde, karındaki çizgi koyulaştı demiş. Sizde var mıydı bunar yada var mı? Daha çok erken sanırım bunlar için değil mi?
Gözün aydın canım:))sanada hiç olmayacak gibi geliyomuydu.bana öle geliyoda(allah kucagına almayıda nasip etsin canım
özel ege erkek infertiletisi ama bnm öğrenmek istediğim transferden sonra nelere dikkat etmeliyim?
Kuzu22 kullanıcısından alıntı
160 cikmiiiiiiiiiissssssss.
Esim almaya gitti Sonuclari. Geldi biraz once.
Hamileyiiiiiiiiiiim :))
Yupiiiiiiiiii :)))
canm gözünaydın, tebriklerhep böyle güzel sonuç almayı nasip eder insaAllah mevlam .. aminn
rabbim insaAllah bizlerede böyle sonuçlar alabilmeyi nasip etsin
valla canım çok sevindim inşallah tutunur sana bebişlerin
Tebrikler canım :))
Dualarımız seninle..
Benim gibi evde negatif alip sonradan positifi alanlar ne gibi belirtileriniz vardi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?