şubat ta tüp bebek:)

canım inşallah bebişin bi dahaki ay hiç bir tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir.öpüyorum seni .

günaydın arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım.benim 2martta transferim yapıldı.perşembe günü de test günüm.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

kıyamam yaa cok uzuldum canımm... Rabbim sabır versin...

canım tebrik ederim allah senide bebeşinide nazarlardan korusun inşallah

aminnnnn tüm olan ve olması ıcın rabbımın ol demesini bekleyen bebisleri Allahım nazarlardan korusun

Arkadaslar nasilsiniz?
Benim bugun karnimdan su sesleri geliyor nasil anlatsam bilemiyorumki. Transferden sonra böyle bi Sey yasayan oldumu. Bi de afedersiniz Cok gazim var dunden beri. Adet belirtilerimi?

iki gündür nete giremiyordum malum hafta sonu esim evde oglum evde ve hic rahat birakmiyor... esim hali saha macina gitti oglumuda kaynanama yolladim bes dakka dinlenip kahve arasi yaptim kendime :)))
iki gündür nete giremedigim icin ve önceki yorumlari okuyamadim test sonuclarini alan arkadaslar olmasi lazim.. sonuclar nasil cikti.. bu arada dün sabah doktoruma gittim bu ay dondurulmus embriyo tarnsferi yapilacak. tek embriyo dondurmustuk insallah bu seferki tutar hayirlisi artik :)

Canim ben burda yeniyim

Hayirlisi Olsun. Benimde tek dondurulmus embriyoyla transferim oldu. Bugun 10. Gunum, dun dayanamayip evde test ysptim negatif. Insallah sali gunu kanda cikar. Kahve dedin de canim cekti ama korkudan icemiyorum. Sence etkiliyomu böyle kahve Cay gibi seyler?

canim insallah sonucun pozitif cikar.. ben transfer günüme kadar kahve ictim. tarnsferden sonra bir hafta icmedim.. ama ben o birhafta boyunca aldigim ilaclar yüzünden asiri mide karin agrisi ve asiri siskinlik yasadim.. bununla beraber asiri tansiyon düsüklügü transferimin ikinci günü ayaga bile kalkamiyordum kalkar kalkmaz yere yigiliyordum tansiyondan dolayi.. sonra doktorumu aradik bir bakayim dedi.. sorun oladigini ve tansiyorum icin kahve icmemi söyledi ondan beri iciyordum.. dogrusu ben cuma günü negatif sonucunu aldim.. bence asiriya kacmadan icebilirsin.. ama genede doktoruna sor:))) sonra bebisin kahve tiryakisi olmasin hihi...

Arkadaslar nasilsiniz?
Benim bugun karnimdan su sesleri geliyor nasil anlatsam bilemiyorumki. Transferden sonra böyle bi Sey yasayan oldumu. Bi de afedersiniz Cok gazim var dunden beri. Adet belirtilerimi?

bana doktorum yumurta toplama isleminden sonra 2 hafta boyunca gaz yapicaz birsey yeme dedi.. eger gaz yapicaz birsey yediysen oda yapmis olabilir.. ama su sesi hakkinda bir bilgim yok...

Cok uzuldum. Insallah dondurulmus embriyon sana siki siki tutunur. Insallah dunku testten sonra pek umutlu degilim. Allah insallah hepimizin yuzunu guldurecek.

meraba canım kader arkadaşlarımm kızlarr size bi sorum var eşinde varikosel olupta sperm hareketi azlığı yüüzünden tüp bebek yaptıran olumlu-olumsuz sonuc alan varsa bana ümit ışığı olablr mi?

Arkadaslar nasilsiniz?

Canım su değildir o da, demişsin ya gazım var diye gazdan dolayı oluyordur o. Sıvının içinde çıkacak çıkacak yeri bulamayan gaz çıkışı bulana kadar yer değiştirir durur, ondandır heralde. Adet belirtisi midir bilemem, onu sen bileceksin şimdiye kadar olan adetlerine bakarak.

Mesela benim göğüsler şiştiydi, şimdi indiler. Ama gebeyim de onda şiştiler diyemedim, çünkü adet öncesi de şişiyorlardı. Midem bulansa bile gebeyim diyemiyorum çünkü ben adetliyken de kokuya aşırı duyarlı olurum, bazen dolmuşta ter kokusu varsa inip bir sonrakine bindiğim olur. Sadece pazartesi başlayıp düne kadar devam eden kasık batmalarından şüpe ettim biraz, ama onun sebebi de yapılan iğnelerin yumurtalıkları fazlaca şişirmiş olması olabilir.
Yan anlayacağın , testten gayrısı paklamaz bizi. Şanslısın 2 günün kaldı. Hadi hayırlısı. İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR canım. Salı günün bekliyorum hadi bakalım ümit ol bana da.

Benim de kasık ağrılarım adet ağrısına döndü sanki. Bir kaç güne adet olacakmışım gibi bir his var içimde. Sürekli kendimi dinleyip duruyorum. Zor bir süreç yani şu bekleme süreci. Eee hayırlısı artık ne yapayım ya. Olursa da olmazsa da artık.

Ben çay kahveyi kısmadım hiç. Açık söylemek gerekirse kesin sonucu almadan hayatımı kısıtlayıp kendimi çok ümitlendirmek istemedim. Eğlenceme de gittim, yürüyüşümü de yaptım, işe de gittim, temizlik de yaptım. Normal devam ettim yani hayatıma. Dedim ya negatif alırsam üzülmemek için. İşte böyle.

günaydın arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım.benim 2martta transferim yapıldı.perşembe günü de test günüm.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Hayırlısı canım, yalnız değilsin, benim de perşembe test günüm. O güne kadar adet olmazsam tabi.

Hoşgeldin, ne haber bakalım?
Dün netten çıktıktan sonra wc ye gittim, benim ufaklıktan şıp şıp diye ses geliyor baktım ne ki diye kocaman jel parçası çıktı ve içinde de hani elektrikli süpürgeden çıkan toz olur ya, aynı onun gibi bir şeyler çıktı jelin.
Dün arkadaşın biri sormuştu, jelden kahverengi bişey gelen oldu mu diye, ona bakacağım şimdi, kimdi yazan. Dr una falan sormuştur belki. Ama benimki kahverengi değildi. Aynı toz alırken beze yapışan gibiydi. Bilmiyoum artık neyin nesiydi de, hemen ihtimalleri ürettim.
1- Dr solüsyonla temişlemişti içini, o solüsyonun kalıntısı olabilir.
2- Adet olacağımdır da onun belirtisi olabilir.
3- Belki içri çamaşırlardan falan toz kaçmıştır, jel onları biraraya toplayıp dışarı atmış olabilir.
4- Opu günü hafif kanama olmuştu, o içerde kala kala renk değiştirmiş olabilir.
5- Yada benim milimetrik minnoşlar jelle beraber dışarı çıkmış olabilir .

Bir bildiğin var mı canım bu konuda?

Kızlar bu konuda bilgisi olan varmı????

Alfabecigim simdi sana bilmiş bilmiş konuşup canını sıkmayacağım , ama seni okurken cok eğleniyorum itiraf etmek gerekirse.
Simdi ben durumumu anlatayım seninkinde karşılaştır transferden sonraki 4. Gun solda kasik batmalarım basladi , 6. Gun sol kasığımda cok siddetli bir sanci hissettim bıçak batması gibi sanki buz gibi olmustu 10 dk surdu sonra sizi kaldi sadece. 8. Gun sabah boyle yapışkan bir sıvı geldi yani gelişini bile hissettim kostum acaba reglmi oldum diye , yapışman bir sıvının icinde lif lif kahverengi lekeler vardi. Sonradan jinekologuma sordum anlattim , buna inplantasyon kanaması deniyormuş embryo tutunmak icin duvarı oyarmis , çıkan kan vücuttan takribi 2 gun sonra atılırmış o zamana kadar rengi kahverengi pembemsi bir renge dönüşürmüş.
Soyle dusun rahimden atılması gereken bir sey iki gun sonra dışarı cikiyor , senin kac gun oldu aşılaman yani solusyon falan olsa coktan atılmış olurdu , yada opu gunu olan kanama olsa oda bu gune kalmazdı.
Ben jel kullanmadığım icin jelle gelmedi nasil anlatsan boyle lif lif acik kahverengi bir şeydi gelen akıntı....

meraba canım kader arkadaşlarımm kızlarr size bi sorum var eşinde varikosel olupta sperm hareketi azlığı yüüzünden tüp bebek yaptıran olumlu-olumsuz sonuc alan varsa bana ümit ışığı olablr mi?

bizde de aynı sorun var bir tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı

Öğrendin mi canım neymiş o kahverengi şeyin nedeni?
Benim de oldu dün gece ama benimki kahverengi değildi, sanki beyaz beze yapışmış toz birikintisi gibiydi. Grimtraktı yani rengi. Öğrendiysen bildirir misin canım bana da?

Doktoruna sormuş normal demiş doktoru :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…