madem kimse dansözü bilmiyor ben kendi kendime oynatayim bari benim bebisler öksüz kalmasin.
Zeynep'in dansözleri sahnede :)
Eki Görüntüle 651709 Eki Görüntüle 651710 Eki Görüntüle 651709 Eki Görüntüle 651710
ortaya karisik yaptim
umarım bigün ve yine umarım o gün yakındır gerçek annelik duygularını yaşamak nasip olur
sonucu pozitif çıkan arkadaşları yürekten kutluyorum
benim gibi negatif olanların yüreklerine ferahlık diliyorum
bi başka yolculuğa kadar ben dinlenmeye çekiliyorum
umarım bigün ve yine umarım o gün yakındır gerçek annelik duygularını yaşamak nasip olur
sonucu pozitif çıkan arkadaşları yürekten kutluyorum
benim gibi negatif olanların yüreklerine ferahlık diliyorum
bi başka yolculuğa kadar ben dinlenmeye çekiliyorum
canım tebrik ederim allah senide bebeşinide nazarlardan korusun inşallah
Kiz bilge benim is biraz karisik benim sat 25 ocak subatta biraz gec catlatildi yumurtalar zaten dondurulmus embriyoyoydu 25 ocak yazdikmi ozaman benim bebis 6 haftalik gozukuyorr:))) bi degisik en iyisi ayin 4u hem kese hem kalp atisina gitcez ondan sonra ogrenip gelip takvimi yapim ama takvimi gormekte istiyorum hani
bu bıraz 15 bilinmeyenlı denklem gıbı olmus bunu cozersen eınsteın olurum herhalde:)
160 cikmiiiiiiiiiissssssss.
Esim almaya gitti Sonuclari. Geldi biraz once.
Hamileyiiiiiiiiiiim :))
Yupiiiiiiiiii :)))
Allah tamamına erdırsın ınsallah
hayırlı saglıklı aklı fıkrı yerınde kısmetlı mutlu bebıs/bebısler olur ınsallah
kızlar negatiffff benım kuzu22 cok sevındım umarım ALLAH banada yasatır en yakın zamanda hepmızın hakında hayırısı opıkte butun arkadaslara hamılelere kucagınada alıp uzun omurlu olması negatıf alanlarda ınsalah uudumuz baska bahara
canımmmmm inan cok uzuldum
Allahım sana hayırlı cok guzel cocuklar nasıp edecek zamanı gelınce buna ınan duanı eksık etme
Allah sabrını verır emın ol
iki gündür nete giremiyordum malum hafta sonu esim evde oglum evde ve hic rahat birakmiyor... esim hali saha macina gitti oglumuda kaynanama yolladim bes dakka dinlenip kahve arasi yaptim kendime :)))
iki gündür nete giremedigim icin ve önceki yorumlari okuyamadim test sonuclarini alan arkadaslar olmasi lazim.. sonuclar nasil cikti.. bu arada dün sabah doktoruma gittim bu ay dondurulmus embriyo tarnsferi yapilacak. tek embriyo dondurmustuk insallah bu seferki tutar hayirlisi artik :)
canim insallah sonucun pozitif cikar.. ben transfer günüme kadar kahve ictim. tarnsferden sonra bir hafta icmedim.. ama ben o birhafta boyunca aldigim ilaclar yüzünden asiri mide karin agrisi ve asiri siskinlik yasadim.. bununla beraber asiri tansiyon düsüklügü transferimin ikinci günü ayaga bile kalkamiyordum kalkar kalkmaz yere yigiliyordum tansiyondan dolayi.. sonra doktorumu aradik bir bakayim dedi.. sorun oladigini ve tansiyorum icin kahve icmemi söyledi ondan beri iciyordum.. dogrusu ben cuma günü negatif sonucunu aldim.. bence asiriya kacmadan icebilirsin.. ama genede doktoruna sor:))) sonra bebisin kahve tiryakisi olmasin hihi...Canim ben burda yeniyim
Hayirlisi Olsun. Benimde tek dondurulmus embriyoyla transferim oldu. Bugun 10. Gunum, dun dayanamayip evde test ysptim negatif. Insallah sali gunu kanda cikar. Kahve dedin de canim cekti ama korkudan icemiyorum. Sence etkiliyomu böyle kahve Cay gibi seyler?
Arkadaslar nasilsiniz?
Benim bugun karnimdan su sesleri geliyor nasil anlatsam bilemiyorumki. Transferden sonra böyle bi Sey yasayan oldumu. Bi de afedersiniz Cok gazim var dunden beri. Adet belirtilerimi?
Cok uzuldum. Insallah dondurulmus embriyon sana siki siki tutunur. Insallah dunku testten sonra pek umutlu degilim. Allah insallah hepimizin yuzunu guldurecek.canim insallah sonucun pozitif cikar.. ben transfer günüme kadar kahve ictim. tarnsferden sonra bir hafta icmedim.. ama ben o birhafta boyunca aldigim ilaclar yüzünden asiri mide karin agrisi ve asiri siskinlik yasadim.. bununla beraber asiri tansiyon düsüklügü transferimin ikinci günü ayaga bile kalkamiyordum kalkar kalkmaz yere yigiliyordum tansiyondan dolayi.. sonra doktorumu aradik bir bakayim dedi.. sorun oladigini ve tansiyorum icin kahve icmemi söyledi ondan beri iciyordum.. dogrusu ben cuma günü negatif sonucunu aldim.. bence asiriya kacmadan icebilirsin.. ama genede doktoruna sor:))) sonra bebisin kahve tiryakisi olmasin hihi...
Eki Görüntüle 653119
nasıl beğendin mi, ikinci sonucu al , tekrar oynatalım, kesede tekrar, kalp atışında tekrar , o zaman affedersin bizi belki tatlım
Arkadaslar nasilsiniz?
Benim bugun karnimdan su sesleri geliyor nasil anlatsam bilemiyorumki. Transferden sonra böyle bi Sey yasayan oldumu. Bi de afedersiniz Cok gazim var dunden beri. Adet belirtilerimi?
günaydın arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım.benim 2martta transferim yapıldı.perşembe günü de test günüm.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Hoşgeldin, ne haber bakalım?
Dün netten çıktıktan sonra wc ye gittim, benim ufaklıktan şıp şıp diye ses geliyor baktım ne ki diye kocaman jel parçası çıktı ve içinde de hani elektrikli süpürgeden çıkan toz olur ya, aynı onun gibi bir şeyler çıktı jelin.
Dün arkadaşın biri sormuştu, jelden kahverengi bişey gelen oldu mu diye, ona bakacağım şimdi, kimdi yazan. Dr una falan sormuştur belki. Ama benimki kahverengi değildi. Aynı toz alırken beze yapışan gibiydi. Bilmiyoum artık neyin nesiydi de, hemen ihtimalleri ürettim.
1- Dr solüsyonla temişlemişti içini, o solüsyonun kalıntısı olabilir.
2- Adet olacağımdır da onun belirtisi olabilir.
3- Belki içri çamaşırlardan falan toz kaçmıştır, jel onları biraraya toplayıp dışarı atmış olabilir.
4- Opu günü hafif kanama olmuştu, o içerde kala kala renk değiştirmiş olabilir.
5- Yada benim milimetrik minnoşlar jelle beraber dışarı çıkmış olabilir .
Bir bildiğin var mı canım bu konuda?
Kızlar bu konuda bilgisi olan varmı????
meraba canım kader arkadaşlarımm kızlarr size bi sorum var eşinde varikosel olupta sperm hareketi azlığı yüüzünden tüp bebek yaptıran olumlu-olumsuz sonuc alan varsa bana ümit ışığı olablr mi?
kızlar bi şey sorucambenden kahverengi pıhtı gibi bi şeler geliyo jel önceden beyaz geri geliyodu şimdi jeli yaptıktan sonra tuvalete girdiğimde kahverengileşmiş bi şeyler geliyo bu durumu korkuyorum kimler yaşıyor ya da yaşadı
Öğrendin mi canım neymiş o kahverengi şeyin nedeni?
Benim de oldu dün gece ama benimki kahverengi değildi, sanki beyaz beze yapışmış toz birikintisi gibiydi. Grimtraktı yani rengi. Öğrendiysen bildirir misin canım bana da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?