şubat ta tüp bebek:)

Arkadaslar ben hepinize tesekkur ederim. Ne iyi geldiniz bana. Negatiften sonra insallah sali gunu hayirli haberler veririm size. Allah hepimizin yuzunu guldursun. Ben simdi yaprak saracam bi de tatli yapayim kafam dagilsin. Görusuruz

Öf öf öf. Ne güzel olurdu şimdi ocaktan yeni inmiş sarma. Afiyet olsun şekerim. Salıyı bekle bakalım, inşallah değişir sonucun.

Kuzu22 kullanıcısından alıntı

160 cikmiiiiiiiiiissssssss.

Esim almaya gitti Sonuclari. Geldi biraz once.
Hamileyiiiiiiiiiiim :))

Yupiiiiiiiiii :)))

canm gözünaydın, tebrikler hep böyle güzel sonuç almayı nasip eder insaAllah mevlam .. aminn
rabbim insaAllah bizlerede böyle sonuçlar alabilmeyi nasip etsin

yaa kızlar şakası bi tarfada benim herif netten telefon neyim verdirmez gıı kendi faceinde benim fotom bile yok o kadar yani

abooooooooowwww senin herif benimkinden kıskanç galiba
doğrudur kuzum da eğer verrisen sadece bizde gizli olacak ama sen bilirsin tabi aile facia sı yaşanmasın sonra

abooooooooowwww senin herif benimkinden kıskanç galiba
doğrudur kuzum da eğer verrisen sadece bizde gizli olacak ama sen bilirsin tabi aile facia sı yaşanmasın sonra

ama yani adama ne diyim bulmuş böyle cillop gibi hatunu

he 3. cü sayfa haberi olmayak durup dururken

yaa kızlar şakası bi tarfada benim herif netten telefon neyim verdirmez gıı kendi faceinde benim fotom bile yok o kadar yani

iyide canım arkadaşım benim facem bile yok benimkide çokk kıskanır. ama burda yazılanları okuttum ona birde melek ve fatoşla ilk konuştuğumda eşim çaktırmadan onların sesini duydu o şekilde izin verdi

iyide canım arkadaşım benim facem bile yok benimkide çokk kıskanır. ama burda yazılanları okuttum ona birde melek ve fatoşla ilk konuştuğumda eşim çaktırmadan onların sesini duydu o şekilde izin verdi
ne diyon kız sen enişteye bizm sesimizimi dinlettin yosam

kısslar ben gider benim herif geliyomuş daha ortada yemek yok

bu arada nmg beni yanlış anlama nolur malum bende kocişe bağlıyım nihayetinde

Kızlar benim bugün aşılamanın 9. günü. Şimdi her iki kasıkta da ağrı var, bazen bacaklarıma vuruyor. Soldaki popoya ve bele de vuruyor. Göğüs acıması vardı, yatamıyordum üstüne, bugün inmişler, acı falan kalmadı o bölgede.Ama sol kasıkta yanma hissi gibi bir sızı var. Ha idrar yaparken de yanma var ara sıra 2 gündür. Enfeksiyon kapmış olmasam bari.Bir de durduk yere üşüyorum, tüylerim ayağa kalkıyor. Öksürürken esnerken falan kasıklarımda batma oluyor.Bildiğim kadarıyla hepsi de belirti bunların ama psikolojik mi acaba hepsi. Kafaya takmamaya çalışıyorum, öyle görünüyorum sözde ama rüyalarımda, kürtaj mı olmadım, düşük mü yapmadım, karaciğerim aşağıdan mı düşmedi, nasıl takmamaksa atık bu. Bir yandan da adet olacağım da ondan mı böyle oluyor acaba diyorum. Normalde adet öncesinde de çok şişer benim oram buram.
Bu arada dün Dünya Kadınlar Günü ydü. :hepinizinki kutlu olsun bakalım. Gece 1 e kadar da göbek attım. Sözde takmadığımı ispat etmeye çalışıyorum kendime. Aman yaa, ne yapayım hayırlısı olsun. 14 ünde test yapacağım, ama acaba 18 ine kadar beklesem mi diyorum. Adet olursam yapmayıveririm. Ama bir yandan da şu kullandığımız jel adeti geciktirebiliyormuş. Şimdiye kadar testlerde hep negatif aldım ya, 3 gün gecikir koşa koşa test yaptırırım, negatif. O yüzden testten korkuyorum ben.
Günlük gibi oldu burası benim için. Ümitlenmek de istemiyorum. Amma da yazdım artık. Ama ama diye diye.
Bir de benim en son ultrasonum ve tahlilim ayın 26 sında yapıldı. 28 inde yatış işlemi yaptırdım, ertesi gün 1 inde de yumurta toplanacaktı. 26 sında eve geldikten sonra yapışkan uzayan akıntıdan oldum. Hani yumurta çatlayınca olurmuş ya. 1 inde dr a da sordum, daha önce çatlamış olabilirler mi diye, hayır dedi ama, o akıntı neyin nesiydi o zaman. Eğer tahmin ettiğim gibi o gün çatladıysa aşılamanın tutma ihtimali yok zaten. 12 sinde adet olurum heralde. Aslında verdikleri kağıtta yatış yaptırdığım gün kan tahlili ve ultrason diyordu ama hiç birimize yapılmadı o gün. Keşke yaptırsaydım, en azından hangi gün çatlamış olduklarını bilirdim. Sizlerin opudan önceki son ultrasonlarınız ve tahlilleriniz ne zaman yapıldı?

Son düzenleme:

canım aslında aşılamayla ilgili hiçbir fikrim yok ama Rabbim hayırlısını versin asluında ben hamilelik haberimi aldım fakat insan kafaya takmadan dıramıyor yaa nedense hatta hep adet oluduğumu görüyorum rüyamda Rabbim hayırlısıyla sanada hamiş olduğun haberini tez vakitte aldırsın canımmm

160 cikmiiiiiiiiiissssssss.

Esim almaya gitti Sonuclari. Geldi biraz once.
Hamileyiiiiiiiiiiim :))

Yupiiiiiiiiii :)))
hayirli uğurlu olsun kuzucuk kucagina da alirsin ins değerinde iyi maşallah
Merhaba arkadaslar
Kac gundur topiginizi okuyorum sonunda yazabildim. Benim 8. Denemem ve bugun traansferimin 9. Gunu. Dondurulmus tek embryo.
Bugun dayanamayip test yaptim ve kocaman bir negatif. Cok uzgunum.
rabbim bollll bolll sabirlar versin canim benim allah im yardimcin olsun inşallah bu son denemen olsun bebeisin sana simsiki tutunsun
canim belirtilere takılma sakin olmaya calis kan tahliline az kalmis unutma ki idrar da cooookkkk gec cikio önemli olan kanda hamilelilgin ciksin ben de yurtdisindayim tatlim kan tahlilini 1 kere istiolar ama sen kendin ev doktorundan kan kagidi alip sana yakin bi hastane de yaptırabilirsin

rabbim booool booooooool sabir versin canim bi dahaki sefere rabbim yuzunu guldursun inşallah
canim transfer de burada dr lar rapor vermiolar bende ev dr umdan 2 gun rapor aldim 2 günde hafta tatilim vardi sadece 4 gun evde kaldim sonra ise basladim tabiki dikkatli davranmak gerek yiyeceklere dikkat ettim sebze yemeye ozen gösterdim kahve içmedim ananas yedim sivi gidalar yedim kabiz olmamak için bi de en önemlisi bolll bolll dua ettim rabbim ol dedi oldu ilk denemem de 1 haftadan fazla evde kalmistim negatifti bilemeioruz ki allah im bilio en güzelini nasip olacaksa oluo iste rabbim de sana nasip etsin bebeisin seninledin inşallah dua ile .........

Son düzenleme:

canım Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin Allah sabır ve ferahlık versin inşallah canım güzel dileklerin çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…