sagol canim! Insallah! Rabbim ol dedimi olurhayirli uğurlu olsun kuzucuk kucagina da alirsin ins değerinde iyi maşallah
rabbim bollll bolll sabirlar versin canim benim allah im yardimcin olsun inşallah bu son denemen olsun bebeisin sana simsiki tutunsun
canim belirtilere takılma sakin olmaya calis kan tahliline az kalmis unutma ki idrar da cooookkkk gec cikio önemli olan kanda hamilelilgin ciksin ben de yurtdisindayim tatlim kan tahlilini 1 kere istiolar ama sen kendin ev doktorundan kan kagidi alip sana yakin bi hastane de yaptırabilirsin
rabbim booool booooooool sabir versin canim bi dahaki sefere rabbim yuzunu guldursun inşallah
canim transfer de burada dr lar rapor vermiolar bende ev dr umdan 2 gun rapor aldim 2 günde hafta tatilim vardi sadece 4 gun evde kaldim sonra ise basladim tabiki dikkatli davranmak gerek yiyeceklere dikkat ettim sebze yemeye ozen gösterdim kahve içmedim ananas yedim sivi gidalar yedim kabiz olmamak için bi de en önemlisi bolll bolll dua ettim rabbim ol dedi oldu ilk denemem de 1 haftadan fazla evde kalmistim negatifti bilemeioruz ki allah im bilio en güzelini nasip olacaksa oluo iste rabbim de sana nasip etsin bebeisin seninledin inşallah dua ile .........
sagol canim! Insallah! Rabbim ol dedimi olur
hamile olan arkadaşlar bilgi verir misiniz? :/
ne öğrenmek istiosan sorabilirsin canim?
slm canim nasil gidio hamilelik belirtilerin basladi mi?2.tahlili yaptirdin mi?
cnm yukarda yazıyo bak pelin 30 a sormuştum uzun birazda :)
canim benimki dondurulmuş embrio idi sanirim seninki de oyle demicnm yukarda yazıyo bak pelin 30 a sormuştum uzun birazda :)
ilk tup bebek deneyimin olacak inşallah sakin ol sorununuz ne sizin hangi merkezde yaptiriosun ?
Canim iyi gidiyor cok sukur yok canim tekrardan kan tahlili daha yapamadimayin 13 unde gel yapalim dedi ayin 22 sinde cikcakmis burda insani deli ederler bende idrar testi yaptim birazcik daha inandim bebegimin benimle olduguna benim belirtiler pek biseyyok mide bulantim testi beklerken hafif hafif vardi hala oyle devam goguslerim sismeye agrimaya basladi bilmiyorum sanki birazda uyku hali var ama hala diyoum acaba psikolojikmi acep
canim benimki dondurulmuş embrio idi sanirim seninki de oyle demi
özel ege erkek infertiletisi ama bnm öğrenmek istediğim transferden sonra nelere dikkat etmeliyim?
ayy evet bnmde sen hamilemisin
daha cook yeni annesi zamanla belli edecek varligini kucagimiza almayi da nasip etsin rabbim ins kiz bizde 13un de ilk eko ya gitcezz teyzesii
160 cikmiiiiiiiiiissssssss.
Esim almaya gitti Sonuclari. Geldi biraz once.
Hamileyiiiiiiiiiiim :))
Yupiiiiiiiiii :)))
Hamişler ve hamiş adayları, sizin akıntınız, mide bulantınız oldu mu testten önceki hafta ? İlk belirtilerde akıntı diyor ama benim sıktığım jel bile çıkmıyor dışarı. Bir gün sonra suyu çekilmiş çökelek peynir kıvamında kağıtta görüyorum jeli bile. Zerre akıntı yok yani şimdilik. Midede de bişey yok. Bazıları gğs uçlarında kararma falan demiş başka topiclerde, karındaki çizgi koyulaştı demiş. Sizde var mıydı bunar yada var mı? Daha çok erken sanırım bunlar için değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?