şubat ta tüp bebek:)

sagol canim! Insallah! Rabbim ol dedimi olur

sagol canim! Insallah! Rabbim ol dedimi olur

pelin merhaba hamilesin sanırım benimde ilk denemem ama transferim 4 ay sonra yani bu ay olacak nasip olursa neler yaptın trnsferden sonra bide senin kaçıncı denemen ve hemen mi oldu transferin yoksa dondurulmuş mu çok sordum sanırım ama endişeliyim :/

slm canim nasil gidio hamilelik belirtilerin basladi mi?2.tahlili yaptirdin mi?

slm canim nasil gidio hamilelik belirtilerin basladi mi?2.tahlili yaptirdin mi?

Canim iyi gidiyor cok sukur yok canim tekrardan kan tahlili daha yapamadimayin 13 unde gel yapalim dedi ayin 22 sinde cikcakmis burda insani deli ederler bende idrar testi yaptim birazcik daha inandim bebegimin benimle olduguna benim belirtiler pek biseyyok mide bulantim testi beklerken hafif hafif vardi hala oyle devam goguslerim sismeye agrimaya basladi bilmiyorum sanki birazda uyku hali var ama hala diyoum acaba psikolojikmi acep

daha cook yeni annesi zamanla belli edecek varligini kucagimiza almayi da nasip etsin rabbim ins kiz bizde 13un de ilk eko ya gitcezz teyzesii

özel ege erkek infertiletisi ama bnm öğrenmek istediğim transferden sonra nelere dikkat etmeliyim?

tatlim ben yurtdisindayim calisiorum benim bu 2. denememdi ilk denemem de yaklasik 1 hafta evde kaldim dinledim sonuç negatifti bu seefer de burda rapor vermiolar 4 gun evde kaldim sonra ise baasladim calistim transfer sonrasi ananas ye tetlim sol tarafına yat tuzsuz kabak cekirdegi ye sivi gidalar tüket sebze yemeye ozen göster boool boll dua et allah a sigin olur inşallah

daha cook yeni annesi zamanla belli edecek varligini kucagimiza almayi da nasip etsin rabbim ins kiz bizde 13un de ilk eko ya gitcezz teyzesii

Siz sanslisiniz canim erkenden hemen gitcen hayirlisyla gorecen bebegini senin herhangi bir belirtin falan varmi kiz bnim randevum kalp ve kese icin taaa ayin 4 unde cok gec verdiler zamani demiyorlar bu kizcagiz nasil bekleyecek vicdansizlarrr)) amin canim insallah sorunsuz saglik bi sekilde keseyide goruruz kalbide duyariz kucagimizada aliriz rabbim tattirir insallah bu duygulari bize bagislar evlatlarimizi

kızlaaarrr :) hayırlı akşamlar.... nasılsınız? keyifler nasıll?

Hamişler ve hamiş adayları, sizin akıntınız, mide bulantınız oldu mu testten önceki hafta ? İlk belirtilerde akıntı diyor ama benim sıktığım jel bile çıkmıyor dışarı. Bir gün sonra suyu çekilmiş çökelek peynir kıvamında kağıtta görüyorum jeli bile. Zerre akıntı yok yani şimdilik. Midede de bişey yok. Bazıları gğs uçlarında kararma falan demiş başka topiclerde, karındaki çizgi koyulaştı demiş. Sizde var mıydı bunar yada var mı? Daha çok erken sanırım bunlar için değil mi?

Üff, test gününe kadar hamile olduğuma inandıracağım heralde kendimi ben. Sonra da salya sümük ağlarım artık. Değilsem erkenden adet olsam da çok ümiltendirmesem kendimi.

canım bende hiçbir belirti yoktu sadece bel ve başağrım oluyordu bende bunları adet olmaya yordum çünkü her adetimde belirtiler aynıydı ama akıntım falan hiç olmadı allahıma çok şükürki hamileyim darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…