hayirli uğurlu olsun kuzucuk kucagina da alirsin ins değerinde iyi maşallah
rabbim bollll bolll sabirlar versin canim benim allah im yardimcin olsun inşallah bu son denemen olsun bebeisin sana simsiki tutunsun
canim belirtilere takılma sakin olmaya calis kan tahliline az kalmis unutma ki idrar da cooookkkk gec cikio önemli olan kanda hamilelilgin ciksin ben de yurtdisindayim tatlim kan tahlilini 1 kere istiolar ama sen kendin ev doktorundan kan kagidi alip sana yakin bi hastane de yaptırabilirsin
rabbim booool booooooool sabir versin canim bi dahaki sefere rabbim yuzunu guldursun inşallah
canim transfer de burada dr lar rapor vermiolar bende ev dr umdan 2 gun rapor aldim 2 günde hafta tatilim vardi sadece 4 gun evde kaldim sonra ise basladim tabiki dikkatli davranmak gerek yiyeceklere dikkat ettim sebze yemeye ozen gösterdim kahve içmedim ananas yedim sivi gidalar yedim kabiz olmamak için bi de en önemlisi bolll bolll dua ettim rabbim ol dedi oldu ilk denemem de 1 haftadan fazla evde kalmistim negatifti bilemeioruz ki allah im bilio en güzelini nasip olacaksa oluo iste rabbim de sana nasip etsin bebeisin seninledin inşallah dua ile .........