Kızlar, ben aşılamanın 4. günü akşamı mor iç çamaşır giydim. 5. gün akşamı da değiştirdim, çıkarınca bir de bakım koyu renkli bir bölüm var. Islak mı acaba diye baktım, yok ıslaklık falan, kokladım ettim, koku da yok. Salı akşamdan beri yıkamadım o çamaşırı, günde 3-5 kez gidip bakıyordum,bu kan mıydı acaba diye.

Kendi kendime de kızıyordum mor don giyecek zamanı buldun diye.

Neyse bu akşam üzeri beyaz bir kabın içinde çook az suda yıkadım o bölgesini, kırmızı varmış sanırım içinde. Sonra da aklıma geldi,dedim çamaşırın rengi olmasın bu. Gittim yeni su koyup bi daha yıkadım, çamaşır renk vermedi. Şimdi de o takıldı kafama, yahu o lekelenme kanaması mıydı acaba diye, hahaha, daha neler bulp çıkaracağım bakalım perşembeye kadar.
En tuhafı da Salıdan beri hergün en az 3 posta gidip evire çevire yarım saat çamaşırımı incelemiş olmam. Allahım yarabbim ya, dengemi yitircem heralde perşembeye kadar. Bugün karnıma dokunup, bakın dünyaya gelmeniz için çok sebebiniz var falan diyorum. Sonra da diyom ki beni gibi tahtaları çatlatmış bir anneniz olacak daha ne istiyosunuz?

Bazen salak bir sırıtışla yakalıyorum kendimi, bazen de hıçkırıkla ağlarken. Gel perşembe gel!!