şubat ta tüp bebek:)

benim 5 olacak bu sefer....
senin yaş kaç ve nerelerde oldun tedaviyi bide niye tutmuyomuş bişey dedimi doktorlar
bide nekadar oldu evleneli
Ben 31 yasinda 12 yillik evliyim. Ilk 6 yurtdisinda yaptim. Son 2 bahcecide yaptim. Doktor Cok yumurtan gelisiyor ama kalitesi iyi degil diyor. Az dölleniyor döllenende iyi bölunmuyor. Senin sorunun ne?

Ben 31 yasinda 12 yillik evliyim. Ilk 6 yurtdisinda yaptim. Son 2 bahcecide yaptim. Doktor Cok yumurtan gelisiyor ama kalitesi iyi degil diyor. Az dölleniyor döllenende iyi bölunmuyor. Senin sorunun ne?
bende 29 yaşındayım canım 7 yıllık evliyiz 4 kez denedik erkek infertilitesi benimde yumurta sayısı iyi döllenmede iyi ama tutunmuyo işte sen yumurta kaliten için bişey denedimnmi hiç
saolasın balım. hsbuldum, nasılsın
iyiyim umudum yavvv

biraz sinirliyim oturdum burda laflıyom

tamam tamam canlarr üzülmiycemm inş...siz de üzülmeyinn olur mu...alfabecimmm sözz üzülmiycemmm...sen de üzülmee olur mu...senin de bebişin seninle olsun inş...senin için de herşeyyy çokk güzelll olsun inş...:)))

hatunlar merhaba nasılısınız destinaaaaaa38 melekkkkkkkkkkkkkkk181 özledimmm hemde çokkkkkk

bizde seni özledik toprağammmm iyiym şükür yarın akşam erzuruma gidiyom kızzzzz

sen gelmesende kuşlar haberini getiriyo canımcım

sen naptın doğum kontrol hapını doktorla konuştunmu

tamam cnm ayarladım son anda.. bi kutu daha alıp, içinden bi tane içmem de bi sakınca yokmus..öyle yaptık bizde..esim alıd geldi,. bitane de ondan içicem ..bu bitmis olunca 2 gün ara verilip persembe sabahı merkezimizde olucaz insaAllah ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…