Ben 31 yasinda 12 yillik evliyim. Ilk 6 yurtdisinda yaptim. Son 2 bahcecide yaptim. Doktor Cok yumurtan gelisiyor ama kalitesi iyi degil diyor. Az dölleniyor döllenende iyi bölunmuyor. Senin sorunun ne?benim 5 olacak bu sefer....
senin yaş kaç ve nerelerde oldun tedaviyi bide niye tutmuyomuş bişey dedimi doktorlar
bide nekadar oldu evleneli
aaaaaaaaaaa umudum seksenbirim gelmiş
hoşgeldin kız
bende 29 yaşındayım canım 7 yıllık evliyiz 4 kez denedik erkek infertilitesi benimde yumurta sayısı iyi döllenmede iyi ama tutunmuyo işte sen yumurta kaliten için bişey denedimnmi hiçBen 31 yasinda 12 yillik evliyim. Ilk 6 yurtdisinda yaptim. Son 2 bahcecide yaptim. Doktor Cok yumurtan gelisiyor ama kalitesi iyi degil diyor. Az dölleniyor döllenende iyi bölunmuyor. Senin sorunun ne?
iyiyim umudum yavvvsaolasın balım. hsbuldum, nasılsın
bende 29 yaşındayım canım 7 yıllık evliyiz 4 kez denedik erkek infertilitesi benimde yumurta sayısı iyi döllenmede iyi ama tutunmuyo işte sen yumurta kaliten için bişey denedimnmi hiç
melekcim merhaba seninle aynı durumdayız..gerçi ben artık 40 oldum ama yumurta rezervim iyi....4 .negatif sonucumu şubatta aldım..bizdede erkek sorunu var....herşey çok güzel embriyo 1. kalitede ama tutunmuyorlar.....neden acaba..... ne yapmak lazım bilemiyorummmmm.......
bende 29 yaşındayım canım 7 yıllık evliyiz 4 kez denedik erkek infertilitesi benimde yumurta sayısı iyi döllenmede iyi ama tutunmuyo işte sen yumurta kaliten için bişey denedimnmi hiç
melekcim merhaba seninle aynı durumdayız..gerçi ben artık 40 oldum ama yumurta rezervim iyi....4 .negatif sonucumu şubatta aldım..bizdede erkek sorunu var....herşey çok güzel embriyo 1. kalitede ama tutunmuyorlar.....neden acaba..... ne yapmak lazım bilemiyorummmmm.......
sönmezcim seni biliyorum dua topiğnden ama derdini bilmiyodum doğrusu bizim asıl büyük sorunumuz kromozomlardamış siz baktırmadınızmı kromozomlara
sönmezcim seni biliyorum dua topiğnden ama derdini bilmiyodum doğrusu bizim asıl büyük sorunumuz kromozomlardamış siz baktırmadınızmı kromozomlara
canım bizim sorun sperm sayımız az...başka bişey yok..bütün genetik testlerimiz yapıldı.....
bazı kürler denedim kocişte ama malesef kocişimde şeker hastalığı varmış bıraktım kürleri...yani mecbur tüpbebek....
burçak hanım en son rahime histeroskopi ile bakacak bir sorun yoksa çizik atıcakmış rahime..daha iyi tutmayı sağlıyormuş.
bir rakadaşım vardı canım..normal yolla hamile kalıyordu....eşinin sperm yapısında bozukluk vardı...malesef hep 3 aylıkken düşük oluyordu.bu arada 7 kez tüpbebek denemeleride oldu.......hatta doktoru sizin çocuğunuz olmaz donör deneyin demiş...onlar yılmadan denediler...ve tekrar hamile kaldı normal yolla ve zor bir hamilelik döneminden sonra bebeğini doğurdu...hatta arkasından 2.yi doğurdu.......moralini bozma...doktorlar ne derse desinnnn.....
zilli sen daha burdamısın gitmedin mi daha
canım bizim sorun sperm sayımız az...başka bişey yok..bütün genetik testlerimiz yapıldı.....
bazı kürler denedim kocişte ama malesef kocişimde şeker hastalığı varmış bıraktım kürleri...yani mecbur tüpbebek....
burçak hanım en son rahime histeroskopi ile bakacak bir sorun yoksa çizik atıcakmış rahime..daha iyi tutmayı sağlıyormuş.
bir rakadaşım vardı canım..normal yolla hamile kalıyordu....eşinin sperm yapısında bozukluk vardı...malesef hep 3 aylıkken düşük oluyordu.bu arada 7 kez tüpbebek denemeleride oldu.......hatta doktoru sizin çocuğunuz olmaz donör deneyin demiş...onlar yılmadan denediler...ve tekrar hamile kaldı normal yolla ve zor bir hamilelik döneminden sonra bebeğini doğurdu...hatta arkasından 2.yi doğurdu.......moralini bozma...doktorlar ne derse desinnnn.....
canım allahtan ümit kesilmezmiş iştebizde çook denedik kürler falan hiç çare olmadı senin merkez neresi
Canım ya, ne olur üzülme artık. Bir daha denersin. Bak bana, o kadar iğne oldum, tam opu gününe geldik, önce bir serum takıyorlar ya, taktılar, sakinleştirici var sanırım içinde, ilk o aleti takarken canım yandı, reflekslerin oluyor tabi, kasıyorsun geri çekiyorsun kendini, iğne mi yapıyorsunuz dedim, hayır önce ultrasonla bakacağım dedi dr, sonra çatlatma iğnenizi ne zaman yaptınız, en son menogonu ne zaman yaptınız diye sorunca anladım zaten, çatlamışlar mı , yok mu yumurta dedim, nasıl panikle sorduysam artık, telaşlanmayın, muayeneyi yapayım, açıklayacağım dedi dr. Neyse çatlamışlar tabi, ençok korktuğum şey. Daha önce de aşılama için olmuştu aynı şey, yumşlar erken çatlayınca aşılama bile yapılamamıştı.
Bak benim durumum bu. Bu yumurtalar hep kaçacak heralde benden diyorum. Toplanamıyorlar bile. Sen en azından gebe kalabilmişsin. Anlıyorsun değil mi?
Yani bir daha gebe kalamaman için hiç bir sebep yok. Bir kez olduysa bir daha olabilir. O yüzden yıpratma kendini. Bir sonraki tedavi için şimdiden moral depolamaya çalış. Beslenmene dikkat et, şu kürlerden falan yap şimdiden. Bal tarçın çörekotu yap. Sonra hergün incir ceviz, kuruyemiş ye. Ve mümkün olduğunca organik beslenmeye çalış. Bak gör, bir sonraki denemende tutunacak bebişleri ve sonra hooop kollarına gelecek. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Çok duygulandırdı mesajın beni. Ne olur üzülme. Ve ümitli ol. kendine de iyi bak ki bir dahaki sefere güzel olsun herşey.
hatunlar merhaba nasılısınız destinaaaaaa38 melekkkkkkkkkkkkkkk181 özledimmm hemde çokkkkkk
iyiyim umudum yavvv
biraz sinirliyimoturdum burda laflıyom
sende beni hemen postalamaya çalışıyon gıı zilli
yarın akşam gidiyom anacımm
yok canım ya hiç olurmu güle güle git canımsende beni hemen postalamaya çalışıyon gıı zilli
yarın akşam gidiyom anacımm
hatunlar merhaba nasılısınız destinaaaaaa38 melekkkkkkkkkkkkkkk181 özledimmm hemde çokkkkkk
bizde seni özledik toprağammmm iyiym şükür yarın akşam erzuruma gidiyom kızzzzz
sen gelmesende kuşlar haberini getiriyo canımcım
sen naptın doğum kontrol hapını doktorla konuştunmu
yok canım ya hiç olurmu güle güle git canım
nihalim bal kuşum hoşgeldin canım
canım konu malum hep aynı bazen sabredemiyorummeleğim neden sinirlisin önemli bişi yoktur inşallah
bizde seni özledik toprağammmm iyiym şükür yarın akşam erzuruma gidiyom kızzzzz
sen gelmesende kuşlar haberini getiriyo canımcım
kız bu işler ne olacak diye bozuluyo moralimhayırdır insaAllah :44::44:
destina hayırlı yolculuklar simdiden =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?