şubat ta tüp bebek:)

hallolmasına sevindim canım yaaa bilirim aksilikler insanı daha beter boğar neyse hayırlısıyla senin hamiş haberinide alırız

canım konu malum hep aynı bazen sabredemiyorum

kız bu işler ne olacak diye bozuluyo moralim

sabı sabır ve tevekkül örnek A da görüldüğü gibiiiiiiii anladın sen onu Rabbime sığınmaktan usanmaaa bol bol dua sonunda yüzün gülecekkk emin olll arkadaşım. ha bide az önce 38- 40 yaş üstü bayanların topiğine girip okudum Allahım ne büyük kadın hiç yılmada 14 tane deneme yapmış 14. de hamile ve 45 yaşında 30 yaşından beri deniyormuş. işte bu Rabbimin takdiri zamanını o biliyor bebeğimm

anladıııııııııııııııııııııım

canımm bende seni görünce çokk mutlu olmuştum o zaman insan sevdiği birini fotoda olsa görünce kendini dahada güvende hissediyor

bende seni görünce çook sevindim açıkta yakışmış ama

160 cikmiiiiiiiiiissssssss.

Esim almaya gitti Sonuclari. Geldi biraz once.
Hamileyiiiiiiiiiiim :))

Yupiiiiiiiiii :)))

Kuzucuk çok sevindim gerçekten. Hadi hayırlıyısıyla çok güzel bir hamilelik geçir ve kuzucuğunu kollarına al. Tebrik ediyorum.

QUOTE=asyaayaz;29249050]kızlar negatiffff benım kuzu22 cok sevındım umarım ALLAH banada yasatır en yakın zamanda hepmızın hakında hayırısı opıkte butun arkadaslara hamılelere kucagınada alıp uzun omurlu olması negatıf alanlarda ınsalah uudumuz baska bahara[/QUOTE]

Asya, önce kuzu nun haberini gördüm, asyanın ne oldu acaba diye aradım. Canım, hayırlısı olsun. Neden tutmaz ki bunlar. Üzme kendini, tamam mı? Bir gün sen de güzel haberi vereceksin eminim, inan buna.

canım konu malum hep aynı bazen sabredemiyorum

kız bu işler ne olacak diye bozuluyo moralim

napalım cnm.. Allah'ın dediği olur, sabır edip, dua edicez bol bol

hallolmasına sevindim canım yaaa bilirim aksilikler insanı daha beter boğar neyse hayırlısıyla senin hamiş haberinide alırız

simdi hemsire aradı, bi kutu daha alıp bitane içebilirsiniz die.. dedi ...
dün ben soruyom bide bana kızdı giib yaptı sanki.. bunu dün söyleyiydi ya
nreyse biz halletmistik zaten bu sekilde ..
insaAllah cnm, rabbim hepimize versin boy boy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…