• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

hiç kimse beni merak etmed ama ben de söyleyeyim benimde ilk tüp denemem negatif oldu malesef çok değişik belirtiler bile hissetmiştim ilaçlardan mı psikolojik mi bilemedim çok üzgünüm rabbim bir sonrakinde nasip eder inşallah kendimemi üzüleyim eşime bebek veremediğime mi üzüleyim bilemedim
pozitiifi gören arkadaşları tebrik eder benim gibi negatifi gören arkadaşlara da sabır dilerim....

ne güzel sölüon umut oluon bana ama cnm bilmiorum daha eşimin ameliyatı nın üzerinden 1.5 ay gecti 3 ay olunca test yaptıralım diorum nisanda bi kaç ay deneyip öle gecelim diorum

cok dert etmıyceksın. . . Ben oyle apar topar karar verdım kı tup bebege anlatamam. . .bı gun ıyııce dertlendım. . . Bı hafta arastırdm sadece. . .hıc kımsenın olumlu cevabını okumadıgımbı hastanede yaptırdım tedavımı. . . Rabbım oyle bı ferahlık verdı kı. . . . Bılıyodum, O dılerse olurdu ve hamd olsun oldu da. . Cok asırı korkma urkme dusunme fazla arastırma bence. . . Bı doktor sec ve basla. . . Uzun protokol zaten 1bucuk ay suruyo. . . Sen bılırsın kuzum. . :)

hiç kimse beni merak etmed ama ben de söyleyeyim benimde ilk tüp denemem negatif oldu malesef çok değişik belirtiler bile hissetmiştim ilaçlardan mı psikolojik mi bilemedim çok üzgünüm rabbim bir sonrakinde nasip eder inşallah kendimemi üzüleyim eşime bebek veremediğime mi üzüleyim bilemedim
pozitiifi gören arkadaşları tebrik eder benim gibi negatifi gören arkadaşlara da sabır dilerim....

canım yaa yapma boyle. . .bız bırbırımızın dertlerıyle dertlenıyoruz burda. . .sen hatırlatsaydın unutmazdık test gununu. . .cok uzuldum Rabbım sabır versın. . .ınns bıdahakı sefere bebıslerın senı bırakmaz. . . :(

Selam canım aynı duyguları bende yaşamıştım aslında hala yaşamaya devam ediyorum benim sonuç pozitif çıkmasına rağmen kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek wc ye her gittiğimde bişey göreceğim diye ödüm kopuyor.Allah hepimize yardımcı olsun canım herkesin gönlünün dilediği olsun inşallah.:nazar::nazar::nazar:

amim allah hayırlısını versın

saolasın tesekkur ederım

snınde bebişin hayırlı olsun
sen neler hıssettın tahlıl gunu yaklasırken

kızlar lekelenmeden bahsedıyor ama bısı yok sımdılık

Sağol canım Allah razı olsun
benim bi belim ağrıdı ama zorlamadı beni okadar lekelenmem hiç olmadı kasıklarım hafif ağrıdı adet olmadan öncesi gibi oldum hatta korktum tutmadı diye ama şükür bebeğim yada bebişlerim benimle inşallah hep benimle olurlar.
Allahın izniyle sende atlatacaksın bu günleri ve hayırlısıyla sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağız :)

canim benim nolur bizi mazur gör. bilseydik ilgilenmezmiydik hic. birimizin sevinci hepimizin sevinci birimizin üzüntüsü de hepimizin üzüntüsü. Allah sabir versin birtanem. üzülmekte haklisin ben 2 tane negatifi geride biraktim simdi cuma günü 3.kez sonuc almak icin kan verecegim. Yüce rabbim insallah bu sefer nasip eylamistir. baskalari icin üzülme sadece kendin icin üzül. anne olamadigin bebegin sana tutunmadigi icin üzül ama verdigin emek veya esine bebek veremedigin icin üzülme. bu sonucta senin sucun degil Yüce rabbimin taktiri. kendini toparladiktan sonra tekrar kendine bir yol ciz ama asla kendine acima. ben o hataya düstüm sonra esim ne dediyse ters anladim bebege bagladim. ama benimle konustu esim ve o an anladim ki benimle cocuksuz bir hayat da düsünebiliyor ve kesinlikle görüs acim degisti. her ikimiz icin cabaliyorum artik sadece ona bebek vermek icin degil. gönlünü ferah tut ve gelecege umutla bak.

Allah sabır ve ferahlık versin inşallah canım ama inancını yitirme Rabbim o kadar büyük ki hiç beklemediğin bir anda bebeğine kavuşmanı sağlar unutma canım bol bol dua et ve moralini sakın bozma unutma ki biz eşlerimizle hayat arkadaşıyız illa çocuk vereceğiz diye bi şartımız yok kendi herşeye mecbur hissetme aklını dağıt kendini toparla ikinci denemende inşallah mutlu haberlerini bekliyoruz Allaha emanet ol canım

canım özeldende yazdım nolur bana geri dön sigorta varsa demişsin evet benm sigortam var ama evlilik senemiz dolmadı bide bnm yasımdA 21....eşimde varikosel var hız problemimiz var

kusura bakma canım yeni fark ettim. biz 6 yıllık evliyiz ama evlilik süresine bakmıyorlar yaş konusunda sanırım yardımcı olurlar ssk ya gelincede 5 yıllık sigortan olması gerekiyor geriye dönük birde 900 prim günü istiyorlar ssk karşılarsa eğer. Benim ssk başlangıcım 1999 yılıydı o yüzden o kriterleri tutturduk ever detaylı bilgi almak istersen fakultenin 295 25 25 nolu tlf. ararsan tüp bebek merkezinin numarasıdır. Detay bilgi verirler canım sana. Hayırlısı olsun inşallah

özelden yazamadım :) daha hakkım dolmamış sanırım

yapma arkadasım sıkma canını allahtan hayırlısını dıle

kusura bakma herkesın farklı bır hıkayesı var burada bazen takıp edemeyebılıyoruz.

Allah sabrını verecektir eminim buna ama bı arkadasım bu negatıf sonuclar için belkıde sizin hikayeniz budur demisti ileride 'bak o zaman olmamıstı ama allah senin gibi hayırlı saglık güzel pırıl pırıl bır cocuk gonderdı bana dıyeceksın' cocuguna.

Bak LAF OLSUN DIYE DEĞİL inan bana Allah bizden cok üstün cok daha hayırlısını gorendır sıkma canını bı sure kafanı dagıt. Baska ıslerle ugras baska seyler yap.

Ama Allah askına hırpalama kendını Allaha güven cok uzulme mazallah isyana gırer.

cok dert etmıyceksın. . . Ben oyle apar topar karar verdım kı tup bebege anlatamam. . .bı gun ıyııce dertlendım. . . Bı hafta arastırdm sadece. . .hıc kımsenın olumlu cevabını okumadıgımbı hastanede yaptırdım tedavımı. . . Rabbım oyle bı ferahlık verdı kı. . . . Bılıyodum, O dılerse olurdu ve hamd olsun oldu da. . Cok asırı korkma urkme dusunme fazla arastırma bence. . . Bı doktor sec ve basla. . . Uzun protokol zaten 1bucuk ay suruyo. . . Sen bılırsın kuzum. . :)

saol mahlkervacım ayy gaza getrdin dün arabamzı sattı eşim napsak ki yaa

kusura bakma canım yeni fark ettim. biz 6 yıllık evliyiz ama evlilik süresine bakmıyorlar yaş konusunda sanırım yardımcı olurlar ssk ya gelincede 5 yıllık sigortan olması gerekiyor geriye dönük birde 900 prim günü istiyorlar ssk karşılarsa eğer. Benim ssk başlangıcım 1999 yılıydı o yüzden o kriterleri tutturduk ever detaylı bilgi almak istersen fakultenin 295 25 25 nolu tlf. ararsan tüp bebek merkezinin numarasıdır. Detay bilgi verirler canım sana. Hayırlısı olsun inşallah

özelden yazamadım :) daha hakkım dolmamış sanırım

anladım cnm yok canım ya benim o kadar günüm yok yeni memur oldum 7 ay oldu hımm kaldı yani bizim iş

merhaba arkadaslar nasılsınıza hamişler bebeişler nasıl sız nasılsınız:1:

merhaba arkadaslar

benım cumartesı transferım oldu...dun aksam kasıklarımda cok hafıfff agrı vardı....

bunu yasayan arkadaslar var mı acaba ???

anladım cnm yok canım ya benim o kadar günüm yok yeni memur oldum 7 ay oldu hımm kaldı yani bizim iş

hımm hayırlısı olsun canım başka yerlerden araştırma içerine gireriz senin için ne olacak bursa da acıbadem meşhur bu konuda fakultede de paralı yaptırabilirsin ama çok yoğun oldukları için biraz süre uzun olabilir. Bide soranus diyorlar ben özelleri pek araştırmadım ama bi arkadaşım soranusa gitti orada devam ediyor tedavi 5000 tl miş orada tüp bebek. Bide eşin ameliyat olacak mı varikosel ileri derecede mi yok küçük mü? bizde de eşimde hareket problemi vardı sayı 83 mil. ama hareket yavaştı o yüzden tüp bebek oldu eğer eşinin sorunu ameliyat olduktan sonra çözülecekse öncelikle onları bir araştırın derim ben ama belkide araştırmışsınızdır. Rabbim hayırlısını verdin. Bide eşinin ssk günleri yetmiyor mu canım ?

merhaba arkadaslar

benım cumartesı transferım oldu...dun aksam kasıklarımda cok hafıfff agrı vardı....

hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah hafif ağrıların olabilir çok hızlı hareket etme uzanma eğer çalışıyorsan da kendi çok fazla yorma canım

merhaba arkadaslar nasılsınıza hamişler bebeişler nasıl sız nasılsınız:1:

merhaba iyiyiz şükür sizler nasılsınız

özel yazamıyorum kusura bakmayın daha mesajlarım 100 tane olmamış :) ssk da sizin yetmiyor ama eşinizin de mi yetmiyor acaba benim günlerim fazla olduğu için eşimden benim ssk geçerli oldu ama eşimin yeterli olsaydı onun geçerli olacaktı eşlerden herhangi birinin 900 prim günü olması lazım ve halen çalışıyor olması lazım yani ssk işliyor olması lazım canım inşşalh yardımcı olmuşumdur

Son düzenleme:

özel yazamıyorum kusura bakmayın :1: daha mesajlarım 100 tane olmamış :) ssk da sizin yetmiyor ama eşinizin de mi yetmiyor acaba benim günlerim fazla olduğu için eşimden benim ssk geçerli oldu ama eşimin yeterli olsaydı onun geçerli olacaktı eşlerden herhangi birinin 900 prim günü olması lazım ve halen çalışıyor olması lazım yani ssk işliyor olması lazım canım inşşalh yardımcı olmuşumdur

merhaba arkadaslar

yalnız hıssetme kendını bende cumartesi transfer yaptırdım.
2 gundur adet agrılarıyla gecenın 3 ünde uyanıyorum.
sabah bısı kalmıyor.

bebisin yada bebislerin anenesinin karnına yerlestigini dusunuyorum

içimi ferah tutuyorum

yalnız hıssetme kendını bende cumartesi transfer yaptırdım.
2 gundur adet agrılarıyla gecenın 3 ünde uyanıyorum.
sabah bısı kalmıyor.

bebisin yada bebislerin anenesinin karnına yerlestigini dusunuyorum

içimi ferah tutuyorum

ay inşallah yaaa.. hayırlısı olur...bu benım 3. denemem...digerlerınde bole adet agrısı gıbı agrım yoktu...

özel yazamıyorum kusura bakmayın daha mesajlarım 100 tane olmamış :) ssk da sizin yetmiyor ama eşinizin de mi yetmiyor acaba benim günlerim fazla olduğu için eşimden benim ssk geçerli oldu ama eşimin yeterli olsaydı onun geçerli olacaktı eşlerden herhangi birinin 900 prim günü olması lazım ve halen çalışıyor olması lazım yani ssk işliyor olması lazım canım inşşalh yardımcı olmuşumdur

anladım cnm esımın bagkur vardı sımdı oda durdu. off olmıcak sgk ıle aşılamada damı aynı gun sayısı

Back
X