Kızlar aldım ben sonucumu, rabbim bu ay da anneligin bana yakismayacagini düşünmüş, hayırlısı bu ay da değilmiş demek ki, yapacak birsey yok...
Kızlar aldım ben sonucumu, rabbim bu ay da anneligin bana yakismayacagini düşünmüş, hayırlısı bu ay da değilmiş demek ki, yapacak birsey yok...
inşallah kanda pozitif olur ve burada yine paylaşırız
kızlarrr fatoşla konuştum. dün biraz kanaması olmuş doktor keseni biri bozulmuş gibi görünüyor demiş diğeri iyi gibi inşallah dua edelim kızlar...
İnşallah canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş
Canımmm çok tatlısın sen.Ben ne düşünüyorum biliyor musun.Evet bir buldum bir kaybettim,herkese hamileyim dedikten sonra kaybetmek acıydı ama baştan negaif almak daha üzücü olurdu benim için,böyle en azından hamile kalabiliyorum onu öğrndim.Doktorlar hep şansımızın yüksek olduğunu söylüyorlardı ama insan kendi gözüyle görünce daha bir umutla sarılıyor hayata,ben inanıyorum meleklerim gelicek bir dahakine.Seninki de sıkı sıkı tutunsun annene,heyecanla bekliyorum güzel haberlerini
melek 1984 canım sonucun katlamışşşmı
MALESEFF CANIM DEĞERİMM DÜŞMÜŞŞŞ...10.31..DOKTOR BAZEN TESTLER DE YANILMA PAYI OLABİLİR DÜŞMESİNİ BEKLEMEYELİM TESTİNİ PAZARTESİ TEKRARLAYALIM KANAMAN OLMADIĞI SÜRECE UMUT HEP VARDIR DEDİ...AMA BEN BUNU YAPMIYCAM...TESTİ TEKRARLAMIYCAM..RABBİMİN takdirine bırakıyorum...o ne eylerse güzel eyler...UMUT HEP VAR...ASLA VAZGEÇMİYCEMM ASLAAA...
kızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim
değerim düştü kızlarr 10.31...bebeğim beni yavaş yavaş bırakıyor...üzülüyorummm evet çokkk hatta ağlıyorum da...gözlerim şiş di...ama hep dediğim gibi RABBİM DEN GELENE BOYNUM KILDAN İNCE..BEN DE UMUTLUYUM UMUTLUYUM_BEN...SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM...ŞÖYLE KEŞKE YANINDA OLABİLSEM DE SARILABİLSEK BİRBİRİMİZE...ÜZGÜNÜM AMA UMUDUM HEP VAR...HEP VAR...ASLA VAZGEÇMİYCEM...ASLA...
değerim düştü kızlarr 10.31...bebeğim beni yavaş yavaş bırakıyor...üzülüyorummm evet çokkk hatta ağlıyorum da...gözlerim şiş di...ama hep dediğim gibi rabbim den gelene boynum kıldan ince..ben de umutluyum umutluyum_ben...seni çok iyi anlıyorum...şöyle keşke yanında olabilsem de sarılabilsek birbirimize...üzgünüm ama umudum hep var...hep var...asla vazgeçmiycem...asla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?