hayırlı sabahlar canlaaarr . . . Bu gece kotu ruyalar gordumm. . .ıns bebeklerıme bısey olmamıstırdua edın. . . .hep o endıseyle yatıp kalktıgım ıcın gordum belkı ruyamda bılmyrm ama. . . Tekrar test yapmama gerek varmı sızce? Ikı kere yaptım artısı gordum. . . .napsam bılemedımm dualarınıza alınbenı nolur. . . Icım ferahlasın
kızlar bugün transferin 7. günü önceki gün e2 ve progesteron testi yaptırdım yani 5. gün progesteron düşük çıktıgı için doktor hergün 2 tane progesteron iğne yazdı of bilmiyorum içimi dündendir karamsarlık kapladı birde adet zamanı olan bütün belirtilerim başladı.inşallah bebişim benimledir ilkinde olmayacagı içime doğmuştu ama bu sefer hep bi umut ışıgı var ne olur dua edin 10 yıldır bıktım çabalamaktan.
Geçmiş olsun caım, ben çok iyi bilirim bel ağrısını fıtıklı biri olarak, iyice yat dinlen de sen de bebişin de rahat edin, sert yatakta yatarsan daha rahat olursun benden sana tavsiye:)
Gunaydiiiiin :)
Kabarcik vardi bugun test gunu olan ama henzu ugramadi.
hayırlı sabahlar canlaaarr . . . Bu gece kotu ruyalar gordumm. . .ıns bebeklerıme bısey olmamıstırdua edın. . . .hep o endıseyle yatıp kalktıgım ıcın gordum belkı ruyamda bılmyrm ama. . . Tekrar test yapmama gerek varmı sızce? Ikı kere yaptım artısı gordum. . . .napsam bılemedımm dualarınıza alınbenı nolur. . . Icım ferahlasın
kızlar bugün transferin 7. günü önceki gün e2 ve progesteron testi yaptırdım yani 5. gün progesteron düşük çıktıgı için doktor hergün 2 tane progesteron iğne yazdı of bilmiyorum içimi dündendir karamsarlık kapladı birde adet zamanı olan bütün belirtilerim başladı.inşallah bebişim benimledir ilkinde olmayacagı içime doğmuştu ama bu sefer hep bi umut ışıgı var ne olur dua edin 10 yıldır bıktım çabalamaktan.
o gelmez, küstü ya dün
Kızlar merhaba sizleri takip ediyorum
pozitifi görenleri çok tebrik ediyorum
negatifi alanlara yılmak yok yola devam diyorum
bende Aralıkta negatifi aldımm
RABBİM bebeklerimi göndersin bize inşallah
mahlikacım üzülme inşallah sımsıkı tutunsun bırakmasın bebişler seni
dualarım sizlerlee
ben sana bişey sorucam benim eşimin sperm sayısı az
sizde anladığım kadarıyla azosperm vardı dimi
sen eşine kür yaptıgını okumuştum
şimdi şunu sormak istiyorum ben keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime kaynatıp her sabah suyunu içiriyorum
3 adet vitamin kullanıyor eşim
bide kestane balı kullandım demişin biz aldık o balı nasıl kullanıcaz zararı yok değilmi
eşimin sperm sayısı toplamda 9 milyondu hareketi azdı :44:
cevabın için şimdiden çook teşekkkür ederim
nerahabalar hatunlar nasılsınız? kabarcık nerdesinnnn senin için işi gücü bırakıp sürekli bakıyorum hadi geüzelim iyi haberler ver bize seni bekliyoruzzzzz.
nihalim minik kelebem yawwsen nerdesin
hiç karşılaşmıyoz ya kuşum senle
oncelıkle Allah razı olsun kuzucm. . .Rabbm sıze de nasıp etsın ınsaallah. . . Kestane balını mutlaka denemelısınz, sabah aksam ac karna bı tatlı kasıgı yedır canm. . .fazlası da agır gelır. . .cok agır bı bal cunku. . .tek zararı kılo aldırıyo. . .esım 6 7 kılo aldı o bal yuzunden. . .ama sperm hareketnı falan artrdı hamd olsun. .. . Oyle canmmm. .
denk gelmiyoz herhalde kız ben fatoşa sürtüncem bende ikiz çıkarırım belkimmeleğim burdayım ama seninle karşılaşamıyoruz özledimki seni hemde çookkkk. arayım diyorum işlerdende fırsat bulamıyorumm... şu bizim ikiz annesi ile konuşuyok işte bazen diyorum meleğimi hiç arayamıyorumm
senden naber minik kuşum?
takma rüya falan bitanem benim gördüğüm rüyalarda çıksaydı eğer valla şimdiye 10 çocuk anası olurdum yawww
Böyle yaptığınuz zaman kızıyorum ben, kusura bakmayın da. bak transferin olmuş. demek ki yuoşun olmuş, eşinin spermi dölleyebilecek nitelikteymiş, embriyon oluşmuş. Şimdi sana düşen şey, bütün bu şeyler gerçekleştiği için mutlu olman. Mutlu olacaksın ki, o embriyo da, ulen annem bu kadar mutlu olduğuna göre vardır bir bildiği deyip, o mutluluğu seninle beraber devam ettirebilmek için sımsıkı tutunacak sana.
Ben bile sinirli değilim, stresliyim evet ama, ufacık şeylere gülerek yenmeye çalışıyorum stresimi, bazen dışarı çıkıp sahipsiz kedicikleri falan seviyorum. Pencereye konan kumrulara ekmek parçası koyuyorum,mavi gökyüzüne bakıp, mutlu olmaya çalışıyorum, derin derin nefes alıyorum. Çünkü yarın opu var. 2 tanecik yumoş var olup olacağı. Yatış işlemi yaptırdım bu gün. Kalack yer varsa gidin dediler, ben de döndüm geriye. 2 tanecik yumoş. Ve herşey yarın belli olacak, dolumu boş mu, eşimin sperm sorunu da var zaten, döllenecekler mi, döllenmeyecekler mi, bilmiyorum.
BU YÜZDEN CANIM BENİM, hiiiç sinir stres yapma, mutlu ol ki bebişin de mutlu bir bebiş olarak doğsun. Dua edin benim için kızlar, yumurtalarım dolu çıksın, kaliteli olsun diye. Hepinize yüreğimin eeeen derin yerinden sevgilerrrrrrrrr..........
senden naber minik kuşum?
takma rüya falan bitanem benim gördüğüm rüyalarda çıksaydı eğer valla şimdiye 10 çocuk anası olurdum yawww
ahhhhhhhhhhh keşkem kız valla o zaman herkese birer çocuk düşer ailede bakıcı çoook bizdemeleğim birde 10 tane doguruyormuşun hahhaaaaa
cok canım sıkkınben bulundugum ılceye 45 dk uzaklıkta bı koyde calısıyorum. . .yolları vırajlı ucurumlu koy yollarını sız dusunun. . .muftume gıttım rıca ettım yerımı degıstırmesı ıcın, cunku gercekten koy yolları hamıle degılken bıle hergun basımı donduruyodu mıdemı bulandırıyodu. . .zıplaya zıplaya nasıl gıdecegım ben kımse kale almıyo, rapor al dıyo ne raporu alacaksam. . . Ufff pazartesı de ısbası yapacaktm, ayarlanamadı
hayırlı sabahlar canlaaarr . . . Bu gece kotu ruyalar gordumm. . .ıns bebeklerıme bısey olmamıstırdua edın. . . .hep o endıseyle yatıp kalktıgım ıcın gordum belkı ruyamda bılmyrm ama. . . Tekrar test yapmama gerek varmı sızce? ıkı kere yaptım artısı gordum. . . .napsam bılemedımm dualarınıza alınbenı nolur. . . ıcım ferahlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?