BİLGECEBUK...affına sığınarak katılıyorum alfabeye...kendinebu kadar işkence yapma...bak bunun en güzel örneği mehlika...o ümidini hiç kaybetmedi...ben onu takip ederken yaa bu kızın sonucu daha çıkmamışdı galiba...bebişim filan diyoo...geçmişi okur dururdum...o kadar pozitif ve olumluydu ki...bana umut olmuşdu...evet çok korkuyorsun anlıyorum...ben de çok korkmuştum...hasta olucağımdan çok emindim...kendimi ikinci aşılama için hazırlıyordum...HATA...UMUT HEP OLMALI...ŞİMDİ DEĞERİM BİRAZ DÜŞÜK 25.03...CMTS TESTİM TEKRARLANICAK...UMUTLA BEKLİYORUM...BEBEĞİM BENİ BIRAKMIYCAK...ONUNLA KONUŞUYORUM...RABBİME DUA EDİYORUM...ONDAN İSTİYORUM...
ALFABECİM...KARDEŞİMM..RABBİM GÜZEL GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞ...RABBİM ÇİFTER ÇİFTER BEBİŞ NASİP ETSİN SANA İNŞ....
o gelmez, küstü ya dün
senden naber melekim aldın bebişi göbüşeAllah nazardan korusun canım
meleğim birde 10 tane doguruyormuşun hahhaaaaa
ahhhhhhhhhhh keşkem kız valla o zaman herkese birer çocuk düşer ailede bakıcı çoook bizde
güzelim sıkma canını buraya kadar geldin bundan sonrasıda olur gider inş....
ama bence riske atma çalışma derim....tehlikeyi atasaya kadar rapor al bence rapor vermez-lerse bile parasız izne falan çık üzme kendini canım
oncelıkle Allah razı olsun kuzucm. . .Rabbm sıze de nasıp etsın ınsaallah. . . Kestane balını mutlaka denemelısınz, sabah aksam ac karna bı tatlı kasıgı yedır canm. . .fazlası da agır gelır. . .cok agır bı bal cunku. . .tek zararı kılo aldırıyo. . .esım 6 7 kılo aldı o bal yuzunden. . .ama sperm hareketnı falan artrdı hamd olsun. .. . Oyle canmmm. .
mehlikacım sağol canım içine polen karıştırıp aç karnına bi tatlı kaşığı yedireyim
kaç ayda faydasını gördünüz inşallah bizimde sayımızı artırır
bide acıymış galiba kastamonudan geldi öylemi olur ki
inşalllah seninde güzel haberlerin alırız
8 yıldır bekliyorum bende :2: ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
ben pozitif sonuçlar görünce hem umut doluyorum hemde mutlu oluyorum
anne olamamak çok zor çünküü
Allah hayırlı evlat etsin hepsini size bağışlasın.... eviniz kucagınız dolsun.Slmmmm kızlarrrrr ....
5 adet gayet iyi ve kaliteli embiryomuz mevcut ve yarın transfer yapılacak .Çokk heyecanlıyım çokk :18:
Slmmmm kızlarrrrr ....
5 adet gayet iyi ve kaliteli embiryomuz mevcut ve yarın transfer yapılacak .Çokk heyecanlıyım çokk :18:
Gunaydiiiiin :)
Kabarcik vardi bugun test gunu olan ama henzu ugramadi.
Burada bulunan sevgili hamiş olan ve tüm gonlumce hamiş olmalarını dilediğim suan icin hamiş olmayan arkadaslarım;
saolun hepinizden Allah razı olsun hepinizi cok sevıyorum bir sekilde hepimiz bırbirimize yardım etmeye calışyoruz.
Ben oncelikle şu konuya acıklık getirmek istiyorum!!!!
yapı olarak mutsuz olumsuz pimpirikli bi tip değilim. Tam tersine hayatta rastlayebileceğiniz en kaderci, kafayı hiç birseye takmayan, rahat, zaman zaman gamsız diye tabir edilebilecek bir karaktere sahip biriyim yada bırıydım.
Ancak transferin 3 üncü gununden itibaren psikolojim alt üst durumda (tahmınımce yazdıklarımdan anlıyorsunuzdur) ben ben değilim . Burada paylasmamın sebebide benımle aynı durumda olupta bununla basacıkabılen arkadaslardan az cok yardım alabılmek. Konu aslında hamıle olmam yada olmamam degıl cok sınırlı ve asırı duygusal davranmam
İnanın benden cok daha zor zamanlar gecıren bircok arkadasım olduguna eminim ama benım derdım ben olabılememem.
Bunu bu sekılde dıle getıremıyorsam belkı bu benım hatamdır. Ama lütfen beni bencillikle yargılamayın.
Gercekten bunu canı gonulden bılmenızı ısterim negatıf sonucu alan arkadasım içinde hamiş olan arkadasım ıcınde hıssettıklerım uc noktalarda oluyor.
Ama kendı derdımıde burada sızınle paylasamayacaksam ben gırmıyım buraya bıdaha.
Kusura bakmayın zamanınızı aldım
Burada bulunan sevgili hamiş olan ve tüm gonlumce hamiş olmalarını dilediğim suan icin hamiş olmayan arkadaslarım;
saolun hepinizden Allah razı olsun hepinizi cok sevıyorum bir sekilde hepimiz bırbirimize yardım etmeye calışyoruz.
Ben oncelikle şu konuya acıklık getirmek istiyorum!!!!
yapı olarak mutsuz olumsuz pimpirikli bi tip değilim. Tam tersine hayatta rastlayebileceğiniz en kaderci, kafayı hiç birseye takmayan, rahat, zaman zaman gamsız diye tabir edilebilecek bir karaktere sahip biriyim yada bırıydım.
Ancak transferin 3 üncü gununden itibaren psikolojim alt üst durumda (tahmınımce yazdıklarımdan anlıyorsunuzdur) ben ben değilim . Burada paylasmamın sebebide benımle aynı durumda olupta bununla basacıkabılen arkadaslardan az cok yardım alabılmek. Konu aslında hamıle olmam yada olmamam degıl cok sınırlı ve asırı duygusal davranmam
İnanın benden cok daha zor zamanlar gecıren bircok arkadasım olduguna eminim ama benım derdım ben olabılememem.
Bunu bu sekılde dıle getıremıyorsam belkı bu benım hatamdır. Ama lütfen beni bencillikle yargılamayın.
Gercekten bunu canı gonulden bılmenızı ısterim negatıf sonucu alan arkadasım içinde hamiş olan arkadasım ıcınde hıssettıklerım uc noktalarda oluyor.
Ama kendı derdımıde burada sızınle paylasamayacaksam ben gırmıyım buraya bıdaha.
Kusura bakmayın zamanınızı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?