• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

BİLGECEBUK...affına sığınarak katılıyorum alfabeye...kendinebu kadar işkence yapma...bak bunun en güzel örneği mehlika...o ümidini hiç kaybetmedi...ben onu takip ederken yaa bu kızın sonucu daha çıkmamışdı galiba...bebişim filan diyoo...geçmişi okur dururdum...o kadar pozitif ve olumluydu ki...bana umut olmuşdu...evet çok korkuyorsun anlıyorum...ben de çok korkmuştum...hasta olucağımdan çok emindim...kendimi ikinci aşılama için hazırlıyordum...HATA...UMUT HEP OLMALI...ŞİMDİ DEĞERİM BİRAZ DÜŞÜK 25.03...CMTS TESTİM TEKRARLANICAK...UMUTLA BEKLİYORUM...BEBEĞİM BENİ BIRAKMIYCAK...ONUNLA KONUŞUYORUM...RABBİME DUA EDİYORUM...ONDAN İSTİYORUM...

ALFABECİM...KARDEŞİMM..RABBİM GÜZEL GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞ...RABBİM ÇİFTER ÇİFTER BEBİŞ NASİP ETSİN SANA İNŞ....

senden naber MELEKİM aldın bebişi göbüşe :emir_bebek::49: allah nazardan korusun canım:nazar::nazar::nazar:

senden naber melekim aldın bebişi göbüşe :emir_bebek::49: Allah nazardan korusun canım:nazar::nazar::nazar:

nasıl olıyımm meleğimm...öleee yatıyorumm...sen de alıcaksın bebişleri göbişeee...gece dua ede ede uyumuşum...ismen ettim hem de kendime de ettim...ama inan bana en çokk sana ettim...bi de nisaemre ye ettim çokkk... Umudumsun_umudumsun ona da ettim...benim değerim düşük 25.03 çıktı...gerçi doktor korkma değerin gayet iyi dedi ama bilmiyorum...çok sevinemiyorummm açıkçası...hep dediğim gibi rabbimden gelene boynum ince...testim tekrarlanıcak yarın inş. Artar değerim...

ahhhhhhhhhhh keşkem kız valla o zaman herkese birer çocuk düşer ailede bakıcı çoook bizde:1:

güzelim sıkma canını buraya kadar geldin bundan sonrasıda olur gider inş....
ama bence riske atma çalışma derim....tehlikeyi atasaya kadar rapor al bence rapor vermez-lerse bile parasız izne falan çık üzme kendini canım:49::14:

:( Rabbım hayrlısını versın ınsllh ne denır kı. . .

oncelıkle Allah razı olsun kuzucm. . .Rabbm sıze de nasıp etsın ınsaallah. . . Kestane balını mutlaka denemelısınz, sabah aksam ac karna bı tatlı kasıgı yedır canm. . .fazlası da agır gelır. . .cok agır bı bal cunku. . .tek zararı kılo aldırıyo. . .esım 6 7 kılo aldı o bal yuzunden. . .ama sperm hareketnı falan artrdı hamd olsun. .. . Oyle canmmm. .

mehlikacım sağol canım içine polen karıştırıp aç karnına bi tatlı kaşığı yedireyim
kaç ayda faydasını gördünüz inşallah bizimde sayımızı artırır :17:

bide acıymış galiba kastamonudan geldi öylemi olur ki

:54: inşalllah seninde güzel haberlerin alırız
8 yıldır bekliyorum bende :2: ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın

ben pozitif sonuçlar görünce hem umut doluyorum hemde mutlu oluyorum

anne olamamak çok zor çünküü :ssz:

mehlikacım sağol canım içine polen karıştırıp aç karnına bi tatlı kaşığı yedireyim
kaç ayda faydasını gördünüz inşallah bizimde sayımızı artırır :17:

bide acıymış galiba kastamonudan geldi öylemi olur ki

:54: inşalllah seninde güzel haberlerin alırız
8 yıldır bekliyorum bende :2: ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın

ben pozitif sonuçlar görünce hem umut doluyorum hemde mutlu oluyorum

anne olamamak çok zor çünküü :ssz:

Rabbım guzellıklerle karsılastırsın bızı ınsaallah canm. . . Polen karıstırma sade yedır. . . . Cok da karıstırma bence mıdesı kaldrmz

Slmmmm kızlarrrrr ....

5 adet gayet iyi ve kaliteli embiryomuz mevcut ve yarın transfer yapılacak .Çokk heyecanlıyım çokk :18:

selamlar kızlar nasılsınız, herkeslere hayırlı cumalar olsun :16::16:
bi saat kadar önce cuma vaktinde bir sürü okudum, dualar ettim bu kk daki tüm isteyenyer için, hepimiz için , Rabbim kabul eyler insaAllah :nazar::nazar::nazar:

smdi bikaç sayfa gözüme çarpanlara birseylyer yazmak istiyorum..

mehlikerva.. cnm geçer bunlarda, sen düsündüğün için öyle rüyalar görmüşsündür.. bol bol felak- nas oku.. kendini rahatlat, gerçi sen bilirsin bunları da, buradan ancak bu kadar yardım oluyo biliyosun =)

ezgisu020705... cnm kolay değil .. 8 yıllın özlemini dolduracak bebisleri Rabbim tez zamanda göstersin sana.. Amin.. :16:

beren84.... cnm senin de özlemin epey olmus 10 yıl kadar.. benim de 15 yılım bitiyor.. insanın sabrını zorlaması gerçekden kolay bisey değil.. transferin 7. günüydeymişsin.. ve bana göre o hormon iğneleri insana biraz sıkıntı yapıyor..biraz da insan olarak acaba deyip bi karamsarlık oluyor.. çabalamaktan bıkdım demişsin.. bu tedavi sürecinde biz bayanlar epey bi sıkıntıya giriyoruz.. artık yüzümüzü güldürecek sonuçlar almayı hak ediyoruz tabi ki de .. Rabbim içini ferahlatsın.. insaAllah yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın .. Amin..
:16:

melek181... cnm iyi fikir bulmuşsun kendine..
:9: ftmaydn a sürtünüp, ikiz bulucakmışsın. hadi insaAllah diyelim :1::1::1:

ftmaydn.. hayırlı olsun çalısmada ki yeni yerin.. kenidin çok yorma, bebislere de iyi bak :38:

Son düzenleme:
Slmmmm kızlarrrrr ....

5 adet gayet iyi ve kaliteli embiryomuz mevcut ve yarın transfer yapılacak .Çokk heyecanlıyım çokk :18:

slm cnm hsgeldin .. =)

ooo masaAllah :46::46::46: hadi insaAllah diyerekten, gelsin göbüse bebisler.. sımsıkı sarsın annesini meleklerr :29:

Hayırlı cumalar kızlar Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah bugün sabah test yaptım kocaman tek çizgi ama üzülmedim nedense içimde umudum var inşallah bebişim benimledir

arkadaşlar, bugün transferimin 3. günü ilk gün transfreden 2 saat sonra hastanede tansiyonum düştü ve her tarafımdan ter boşandı 1 saat sonra ayağa kalktım ve beyazımsı bi sıvı aktı içim içimi yiyiyor :( böyle bişey yaşayan arkadaşlar var mı bişey olmuşmudur ..?

Burada bulunan sevgili hamiş olan ve tüm gonlumce hamiş olmalarını dilediğim suan icin hamiş olmayan arkadaslarım;

saolun hepinizden Allah razı olsun hepinizi cok sevıyorum bir sekilde hepimiz bırbirimize yardım etmeye calışyoruz.

Ben oncelikle şu konuya acıklık getirmek istiyorum!!!!
yapı olarak mutsuz olumsuz pimpirikli bi tip değilim. Tam tersine hayatta rastlayebileceğiniz en kaderci, kafayı hiç birseye takmayan, rahat, zaman zaman gamsız diye tabir edilebilecek bir karaktere sahip biriyim yada bırıydım.

Ancak transferin 3 üncü gununden itibaren psikolojim alt üst durumda (tahmınımce yazdıklarımdan anlıyorsunuzdur) ben ben değilim . Burada paylasmamın sebebide benımle aynı durumda olupta bununla basacıkabılen arkadaslardan az cok yardım alabılmek. Konu aslında hamıle olmam yada olmamam degıl cok sınırlı ve asırı duygusal davranmam

İnanın benden cok daha zor zamanlar gecıren bircok arkadasım olduguna eminim ama benım derdım ben olabılememem.

Bunu bu sekılde dıle getıremıyorsam belkı bu benım hatamdır. Ama lütfen beni bencillikle yargılamayın.

Gercekten bunu canı gonulden bılmenızı ısterim negatıf sonucu alan arkadasım içinde hamiş olan arkadasım ıcınde hıssettıklerım uc noktalarda oluyor.

Ama kendı derdımıde burada sızınle paylasamayacaksam ben gırmıyım buraya bıdaha.

Kusura bakmayın zamanınızı aldım

Gunaydiiiiin :)

Kabarcik vardi bugun test gunu olan ama henzu ugramadi.

Burada bulunan sevgili hamiş olan ve tüm gonlumce hamiş olmalarını dilediğim suan icin hamiş olmayan arkadaslarım;

saolun hepinizden Allah razı olsun hepinizi cok sevıyorum bir sekilde hepimiz bırbirimize yardım etmeye calışyoruz.

yapı olarak mutsuz olumsuz pimpirikli bi tip değilim. Tam tersine hayatta rastlayebileceğiniz en kaderci, kafayı hiç birseye takmayan, rahat, zaman zaman gamsız diye tabir edilebilecek bir karaktere sahip biriyim yada bırıydım.

Ancak transferin 3 üncü gununden itibaren psikolojim alt üst durumda (tahmınımce yazdıklarımdan anlıyorsunuzdur) ben ben değilim . Burada paylasmamın sebebide benımle aynı durumda olupta bununla basacıkabılen arkadaslardan az cok yardım alabılmek. Konu aslında hamıle olmam yada olmamam degıl cok sınırlı ve asırı duygusal davranmam

İnanın benden cok daha zor zamanlar gecıren bircok arkadasım olduguna eminim ama benım derdım ben olabılememem.

Bunu bu sekılde dıle getıremıyorsam belkı bu benım hatamdır. Ama lütfen beni bencillikle yargılamayın.

Gercekten bunu canı gonulden bılmenızı ısterim negatıf sonucu alan arkadasım içinde hamiş olan arkadasım ıcınde hıssettıklerım uc noktalarda oluyor.

Ama kendı derdımıde burada sızınle paylasamayacaksam ben gırmıyım buraya bıdaha.

ne oldu ki canım anlamadım ben???

EsEs50 .. hsgeldin cnm.. nasıl gidiyor bebisli günler, iyi misin anlat biraz :16:

canımcım sana bişey diyenmi oldu söylesene yawww

Burada bir iki arkadasım benden daha kotu durumda olanlar olabilecegını onları da dusunerek halıme sukretmem gerektıgı yonunde elestırıde bulundular.

bılıyorum kı ellerınden geldıgınce ıyı nıyetle yaklastılar ama ben sorunumun ben olamadıgım oldugunu anlatmak ıstedım sadece

oooffff kızlar nerdesiniz, canım çok sıkkın:( karnım ağrıyor adet olcam heralde, zaten bugün adetimin 30. günü, tam günü yani:( off ya test günümde yarın, çıkabilecek miyim bakalım böyle yarına:(((

Back
X