Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canim güzel sonucunkızlaaaarrr sonucum galiba pozitif 188 bugün 11 günüm nasıl sizce?
idrar testine bakip da moralini bozma tatlim kati olan kan testidirS.a arkadaslar be
n sizlerı yakından takıp eden ama yazamayan bırıyımbenım bugun test gvnumdu sonucum 780 al.şükür 6 senedır beklydorduk rabbım herkese nasıp etsın sıze bısey sorabılırym meraktan idrar testı yaptm fakatnegatif cıktı sizce neden?bu arada yasım 30
kizlar kaptim bebisleri simdi geldim eve. ay heyecandan ölecem sandim. bana iki tane döllendi demislerdi bir tanesi sonradan karar vermis bölünmeye etti 3 tane. gerci 16 hücreli cok yavas seyrediyor digerlerini yakalar mi bilemeyiz dediler ama ben "Birakmam geride hicbir bebis dedim. gönderin onu da kardesleriyle iceriye" Allahim sen ne büyüksün insallah simdi sonuna kadar bebislerimi korur doguma kadar bana siki siki tutunmalarini saglar.
1 adet 16 hücreli 1 adet Morula ve 1 adet Blast anneciklerinin sicacik göbisinde rahat rahat tutunma gayretinde. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kucaklarini bos birakmasin. hemencik yazayim dedim firca yemeden simdi bir dönüp gecmise bakayim. hepinizi cok seviyorum iyiki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
kizlar kaptim bebisleri simdi geldim eve. ay heyecandan ölecem sandim. bana iki tane döllendi demislerdi bir tanesi sonradan karar vermis bölünmeye etti 3 tane. gerci 16 hücreli cok yavas seyrediyor digerlerini yakalar mi bilemeyiz dediler ama ben "Birakmam geride hicbir bebis dedim. gönderin onu da kardesleriyle iceriye" Allahim sen ne büyüksün insallah simdi sonuna kadar bebislerimi korur doguma kadar bana siki siki tutunmalarini saglar.
1 adet 16 hücreli 1 adet Morula ve 1 adet Blast anneciklerinin sicacik göbisinde rahat rahat tutunma gayretinde. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kucaklarini bos birakmasin. hemencik yazayim dedim firca yemeden simdi bir dönüp gecmise bakayim. hepinizi cok seviyorum iyiki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
sanada günaydın fatoşum naber nasılsınGunaydin canlar bugun is yerinde yerim degisti sukurler olsun artik daha sakin bir yerdeyim sizinle zaman gecirecek vaktimde kalir
Artik iyi olacagim insallah rahat bir yere gectim oda yukaridakilere telefonla nekadar vijdansiz bu millet bir haftadir hastanenin en yogun yerine tek basina bana verdi nefes alamadiim simdi ddegistirttirdim zorla. Bugun rahatim sukur sen nasilsin melegimmmmmsanada günaydın fatoşum naber nasılsın
Canım bu dansoz hatunlari nerden indiriyorsun
Canım transferden sonra kaç dakika yattın
oh kuzum mucizelerin seninle kalır inş...onların tutunup tutunmaması neye bağlı acaba canım?tutunamayanlar neden tutunamıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/ssz.gif
dualarimiz seninle gönlünü ferah tut.Cnm bnm çok sağol inş busefer olur dualarınızda beni unutmayın :))
canım ben transferden sonra bugün 5.günüm bunları kullanıyorum
1.estorefem günde 2 tane sabah akşam
2.crinone jel günde 1 defa sabah
kurban olsun ablalarin. ama sanirim burada en büyük ablalar benle puffy. geri kalan ahali en fazla 30'a merdiven dayamis. biz ikimiz 40'in yasinin agir hatunlariyiz. di mi puffy :)Ne güzel şeyler demişin inş dualarımız kabul olur cnm :)) yaa bu arada hepinize cnm cicim diyorum ama en küçüğünüzde benm heralde ablalarım :) 23 yaşındayım ben :)))
ayyy masaAllahh sana cnmhele 3. cü olan sonradan sana nasıl sürpriz yapmıs Allahım sen büyüksün
iyi demişsin cnm, bırakmam geride hiçbir bebis .<< güzel cvptı
ne varsa hepsi birden konulsun göbüse, gelsin pıtır pıtır bebisler Allahım
aminn cnm bizlerede çok dua et .. hadi yat dinlen, kuzucukların da rahat etsin artık yeni yerlerinde![]()
Artik iyi olacagim insallah rahat bir yere gectim oda yukaridakilere telefonla nekadar vijdansiz bu millet bir haftadir hastanenin en yogun yerine tek basina bana verdi nefes alamadiim simdi ddegistirttirdim zorla. Bugun rahatim sukur sen nasilsin melegimmmmm
inş fatoşum bende iyiyim işte boş zamanlarda kk da gezmekten başka bişi yapmıyom kız ben sana bi sürtünemdeArtik iyi olacagim insallah rahat bir yere gectim oda yukaridakilere telefonla nekadar vijdansiz bu millet bir haftadir hastanenin en yogun yerine tek basina bana verdi nefes alamadiim simdi ddegistirttirdim zorla. Bugun rahatim sukur sen nasilsin melegimmmmm
inş fatoşum bende iyiyim işte boş zamanlarda kk da gezmekten başka bişi yapmıyom kız ben sana bi sürtünemdebende ikiz çıkarırım belki
![]()
hayırlı sabahlar canlaaarr . . . Bu gece kotu ruyalar gordumm. . .ıns bebeklerıme bısey olmamıstırdua edın. . . .hep o endıseyle yatıp kalktıgım ıcın gordum belkı ruyamda bılmyrm ama. . . Tekrar test yapmama gerek varmı sızce? Ikı kere yaptım artısı gordum. . . .napsam bılemedımm
dualarınıza alınbenı nolur. . . Icım ferahlasın
hayırlı sabahlar canlaaarr . . . Bu gece kotu ruyalar gordumm. . .ıns bebeklerıme bısey olmamıstırdua edın. . . .hep o endıseyle yatıp kalktıgım ıcın gordum belkı ruyamda bılmyrm ama. . . Tekrar test yapmama gerek varmı sızce? Ikı kere yaptım artısı gordum. . . .napsam bılemedımm
dualarınıza alınbenı nolur. . . Icım ferahlasın
canim benim rüyalarini hayra yor. böyle seylerle kendini ve bebislerini sikintiya sokma bosu bosuna. kötü rüya hep görülür. bazen de günlük stresten kaynaklanir. sen pozitif enerjini yeterki kaybetme. hersey cok güzel olacak merak etme. dualarimiz seninle ve bebislerinle.
bu arada bende garip bir rüya gördüm dün gece. ise gidiyorum ama cantami almamisim. parasiz sokaklarda dolaniyorum. bunlar ücüzün alametleri mi. gelecekler sende göreceksin diye. para pul kalmayacak diye. ay yeteki gelsinler ben yemem onlara yediririm.
hayirdir inşallah canim benim hayra yor endişe hepimizde var uzun bir sure de olacak bebeisler saglikli hayirli sekilde gelsinler yeter ki dualarimda hepiniz varsinizdun benimde felaket bel agrim oldu tatlim isteydim hatta dünden önceki gun baslamisti idare etmiştim dun dayanamadım direk dr a gittim rapor patlattım 10 gun dinlencez evde teyzesi
benimki simdiden yaramazliga basladiiii
![]()
kızlaaaar günaydın, gerçi ben günü neredeyse yarıladım ama evde olanlar yeni kalkmıştır herhalde:)
bugün testi olan kimse yok muydu yahu??