• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Ne güzel şeyler demişin inş dualarımız kabul olur cnm :)) yaa bu arada hepinize cnm cicim diyorum ama en küçüğünüzde benm heralde ablalarım :) 23 yaşındayım ben :)))

kızlaaaarrr sonucum galiba pozitif 188 bugün 11 günüm nasıl sizce?
maşallah canim güzel sonucun :nazar:rabbim tamamina erdirsin insallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
S.a arkadaslar be

n sizlerı yakından takıp eden ama yazamayan bırıyım:-)benım bugun test gvnumdu sonucum 780 al.şükür 6 senedır beklydorduk rabbım herkese nasıp etsın sıze bısey sorabılırym meraktan idrar testı yaptm fakatnegatif cıktı sizce neden?bu arada yasım 30
idrar testine bakip da moralini bozma tatlim kati olan kan testidir:40::40::40::40::40:
kizlar kaptim bebisleri simdi geldim eve. ay heyecandan ölecem sandim. bana iki tane döllendi demislerdi bir tanesi sonradan karar vermis bölünmeye etti 3 tane. gerci 16 hücreli cok yavas seyrediyor digerlerini yakalar mi bilemeyiz dediler ama ben "Birakmam geride hicbir bebis dedim. gönderin onu da kardesleriyle iceriye" Allahim sen ne büyüksün insallah simdi sonuna kadar bebislerimi korur doguma kadar bana siki siki tutunmalarini saglar.

1 adet 16 hücreli 1 adet Morula ve 1 adet Blast anneciklerinin sicacik göbisinde rahat rahat tutunma gayretinde. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kucaklarini bos birakmasin. hemencik yazayim dedim firca yemeden simdi bir dönüp gecmise bakayim. hepinizi cok seviyorum iyiki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzz :16:

ohhhh ne güzel maşallah :nazar:transferin hayirli olsun tatlim sen bir isterken belki de rabbim uc tane verecek :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:canim gonlunu ferah tut ya varis cek dua et bollll bollll

kizlar kaptim bebisleri simdi geldim eve. ay heyecandan ölecem sandim. bana iki tane döllendi demislerdi bir tanesi sonradan karar vermis bölünmeye etti 3 tane. gerci 16 hücreli cok yavas seyrediyor digerlerini yakalar mi bilemeyiz dediler ama ben "Birakmam geride hicbir bebis dedim. gönderin onu da kardesleriyle iceriye" Allahim sen ne büyüksün insallah simdi sonuna kadar bebislerimi korur doguma kadar bana siki siki tutunmalarini saglar.

1 adet 16 hücreli 1 adet Morula ve 1 adet Blast anneciklerinin sicacik göbisinde rahat rahat tutunma gayretinde. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kucaklarini bos birakmasin. hemencik yazayim dedim firca yemeden simdi bir dönüp gecmise bakayim. hepinizi cok seviyorum iyiki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzz :16:

ayyy masaAllahh sana cnm :46::46::46:hele 3. cü olan sonradan sana nasıl sürpriz yapmıs Allahım sen büyüksün :16:
iyi demişsin cnm, bırakmam geride hiçbir bebis .<< güzel cvptı :1:
ne varsa hepsi birden konulsun göbüse, gelsin pıtır pıtır bebisler Allahım :46::46:
aminn cnm bizlerede çok dua et .. hadi yat dinlen, kuzucukların da rahat etsin artık yeni yerlerinde :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Gunaydin canlar bugun is yerinde yerim degisti sukurler olsun artik daha sakin bir yerdeyim sizinle zaman gecirecek vaktimde kalir

sanada günaydın fatoşum naber nasılsın
Artik iyi olacagim insallah rahat bir yere gectim oda yukaridakilere telefonla nekadar vijdansiz bu millet bir haftadir hastanenin en yogun yerine tek basina bana verdi nefes alamadiim simdi ddegistirttirdim zorla. Bugun rahatim sukur sen nasilsin melegimmmmm

Canım bu dansoz hatunlari nerden indiriyorsun

bartekcigim birazdan bir mesajda anlatacagim. cok kolay. sen kopyala yapistir yaptigin icin olmuyor. dansözleri baska bir forumda görmüstüm ama diger dans eden kizlar senden aldim :)

Canım transferden sonra kaç dakika yattın

valla transfer öncesi tuvalete gittim idrar kesesini sonuna kadar bosalttim. sonra transferi yaptilar. bu kadar giyinebilirsiniz dediler. ben sok. nasil yani hic yatmayayim mi. doktor dedi "ne gerek var. dünyada hicbir güc kuvvet o embriyolarin asagiya düsmesine neden olamaz dedi. iceriye girdikleri anda rahim güven altina aliyormus. he tutunup tutunmamalari embriyolara kalmis ama yatmakla hic alakasi yok. sadece banyo (küvette) yapma, sauna, hamam ve yüzme havuzuna gitme dedi. onun da sebebi bakteri olusumunu engellemek mi. ama dus alabilirsin dedi. anlayacagin bebisler hop iceri ben hop arabaya atlayip eve gelmece. ama bütün yol boyunca konustum yavrularla :27:

oh kuzum mucizelerin seninle kalır inş...onların tutunup tutunmaması neye bağlı acaba canım?tutunamayanlar neden tutunamıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/ssz.gif

ben son iki basarisiz tüp denemesi sonrasinda sormustum doktora. neden tutunmuyor acaba diye. adam da bana "bunun cevabini bilen nobel ödülü alir" dedi. yani anlayacagin kimse bilmiyor.
Cnm bnm çok sağol inş busefer olur dualarınızda beni unutmayın :))
dualarimiz seninle gönlünü ferah tut.

canım ben transferden sonra bugün 5.günüm bunları kullanıyorum

1.estorefem günde 2 tane sabah akşam

2.crinone jel günde 1 defa sabah

ben bu anda sadece Utrogest kullaniyor. günde 3 kez ikiser adet alttan iceriye tikmaca. igrenc ama napalim

Ne güzel şeyler demişin inş dualarımız kabul olur cnm :)) yaa bu arada hepinize cnm cicim diyorum ama en küçüğünüzde benm heralde ablalarım :) 23 yaşındayım ben :)))
kurban olsun ablalarin. ama sanirim burada en büyük ablalar benle puffy. geri kalan ahali en fazla 30'a merdiven dayamis. biz ikimiz 40'in yasinin agir hatunlariyiz. di mi puffy :)

ayyy masaAllahh sana cnm :46::46::46:hele 3. cü olan sonradan sana nasıl sürpriz yapmıs Allahım sen büyüksün :16:
iyi demişsin cnm, bırakmam geride hiçbir bebis .<< güzel cvptı :1:
ne varsa hepsi birden konulsun göbüse, gelsin pıtır pıtır bebisler Allahım :46::46:
aminn cnm bizlerede çok dua et .. hadi yat dinlen, kuzucukların da rahat etsin artık yeni yerlerinde :nazar::nazar::nazar:

he canim valla pek bir savasci cikmis ücüncü bebis. hic hesapta yoktu. belki yetisir kardeslerine. Yüce rabbim hakkimda hayirlisini versin. umarim bu sefer zamani gelmistir. :16:

Eki Görüntüle 644842

resmi bilgisayariniza kopyalayin (farenin sag tik, kopyala)
sonra forumda konuya cevap ver tusuna basiniz (hani normalde cevap yazdigimiz yer). üst kisimda biratkim semboller var. üst sirada sagdan 4.cü (eklenti) sembolüne basiniz.
kücük yeni bir pencere acilacak.
burada dosya ekle dügmesine tiklayin.
sonra dosya sece basiniz
bilgisayariniza yüklediginiz resmi seciniz ve sonra upload files (dosyayi yükle) dügmesine basiniz.
artik resim sizin KK profilinizde.
resmi isaretleyin (minik kutugunu isaretleyin) ve alt tarafa tasiyin. zaten göreceksiniz. ve son olarak icerigi ekle dügmesine bastiginizda gelsin oynak dansözler.

bu islemi her seferinde tekrarlamaniza gerek yok korkmayin. bir kez sisteme eklemeniz yeterli. sonraki kullanimlarda sadece eklenti dügmesine basip iki üc kücük hamle yapmaniz gerekir. biraz detayli anlattim cünkü herkesin bilgisayar bilgisi farkli olabilir :)

yaptiginiz islemin olup olmadigini cevap yayinlamadan önce görmek isterseniz de "cevaplama" tusunun yaninda bulunan "önizleme" tusuna basin. yayinlayacaginiz mesajin nasil göründügünü gösterir.

asagida da dansöz var.
Eki Görüntüle 644843

Artik iyi olacagim insallah rahat bir yere gectim oda yukaridakilere telefonla nekadar vijdansiz bu millet bir haftadir hastanenin en yogun yerine tek basina bana verdi nefes alamadiim simdi ddegistirttirdim zorla. Bugun rahatim sukur sen nasilsin melegimmmmm

hastanede mi çalışıosunn aa ne güzel bende tıbbi sekretelik sağık mesl. mezunuyum :8:

inş fatoşum bende iyiyim işte boş zamanlarda kk da gezmekten başka bişi yapmıyom kız ben sana bi sürtünemde:4: bende ikiz çıkarırım belki:1:

hayırlı sabahlar canlaaarr . . . Bu gece kotu ruyalar gordumm. . .ıns bebeklerıme bısey olmamıstır :( dua edın. . . .hep o endıseyle yatıp kalktıgım ıcın gordum belkı ruyamda bılmyrm ama. . . Tekrar test yapmama gerek varmı sızce? Ikı kere yaptım artısı gordum. . . .napsam bılemedımm :( dualarınıza alınbenı nolur. . . Icım ferahlasın

inş fatoşum bende iyiyim işte boş zamanlarda kk da gezmekten başka bişi yapmıyom kız ben sana bi sürtünemde:4: bende ikiz çıkarırım belki:1:

Gel surtunek bacimmmm ahahah:-)duamdasiniz inanki insallah ikiz olur seninkilerde melegimm

Kızlar merhaba sizleri takip ediyorum

pozitifi görenleri çok tebrik ediyorum :16:

negatifi alanlara yılmak yok yola devam diyorum :34:
bende Aralıkta negatifi aldımm :43:
RABBİM bebeklerimi göndersin bize inşallah

mahlikacım üzülme inşallah sımsıkı tutunsun bırakmasın bebişler seni
dualarım sizlerlee
ben sana bişey sorucam benim eşimin sperm sayısı az
sizde anladığım kadarıyla azosperm vardı dimi
sen eşine kür yaptıgını okumuştum
şimdi şunu sormak istiyorum ben keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime kaynatıp her sabah suyunu içiriyorum
3 adet vitamin kullanıyor eşim
bide kestane balı kullandım demişin biz aldık o balı nasıl kullanıcaz zararı yok değilmi
eşimin sperm sayısı toplamda 9 milyondu hareketi azdı :44:
cevabın için şimdiden çook teşekkkür ederim :38:

hayırlı sabahlar canlaaarr . . . Bu gece kotu ruyalar gordumm. . .ıns bebeklerıme bısey olmamıstır :( dua edın. . . .hep o endıseyle yatıp kalktıgım ıcın gordum belkı ruyamda bılmyrm ama. . . Tekrar test yapmama gerek varmı sızce? Ikı kere yaptım artısı gordum. . . .napsam bılemedımm :( dualarınıza alınbenı nolur. . . Icım ferahlasın

hayirdir inşallah canim benim hayra yor endişe hepimizde var uzun bir sure de olacak bebeisler saglikli hayirli sekilde gelsinler yeter ki dualarimda hepiniz varsiniz :emir_bebek:dun benimde felaket bel agrim oldu tatlim isteydim hatta dünden önceki gun baslamisti idare etmiştim dun dayanamadım direk dr a gittim rapor patlattım 10 gun dinlencez evde teyzesi :54:benimki simdiden yaramazliga basladiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canim benim rüyalarini hayra yor. böyle seylerle kendini ve bebislerini sikintiya sokma bosu bosuna. kötü rüya hep görülür. bazen de günlük stresten kaynaklanir. sen pozitif enerjini yeterki kaybetme. hersey cok güzel olacak merak etme. dualarimiz seninle ve bebislerinle.

bu arada bende garip bir rüya gördüm dün gece. ise gidiyorum ama cantami almamisim. parasiz sokaklarda dolaniyorum. bunlar ücüzün alametleri mi. gelecekler sende göreceksin diye. para pul kalmayacak diye. ay yeteki gelsinler ben yemem onlara yediririm.

canim benim rüyalarini hayra yor. böyle seylerle kendini ve bebislerini sikintiya sokma bosu bosuna. kötü rüya hep görülür. bazen de günlük stresten kaynaklanir. sen pozitif enerjini yeterki kaybetme. hersey cok güzel olacak merak etme. dualarimiz seninle ve bebislerinle.

bu arada bende garip bir rüya gördüm dün gece. ise gidiyorum ama cantami almamisim. parasiz sokaklarda dolaniyorum. bunlar ücüzün alametleri mi. gelecekler sende göreceksin diye. para pul kalmayacak diye. ay yeteki gelsinler ben yemem onlara yediririm.

inşallah 10 gun sonra mutlu sona ulasirsin tatlim ,rabbim yardimcin olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ucu de böyle taklalar atsin karninda:1::1::52::52::1:

kızlaaaar günaydın, gerçi ben günü neredeyse yarıladım ama evde olanlar yeni kalkmıştır herhalde:)
bugün testi olan kimse yok muydu yahu??

hayirdir inşallah canim benim hayra yor endişe hepimizde var uzun bir sure de olacak bebeisler saglikli hayirli sekilde gelsinler yeter ki dualarimda hepiniz varsiniz :emir_bebek:dun benimde felaket bel agrim oldu tatlim isteydim hatta dünden önceki gun baslamisti idare etmiştim dun dayanamadım direk dr a gittim rapor patlattım 10 gun dinlencez evde teyzesi :54:benimki simdiden yaramazliga basladiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Geçmiş olsun caım, ben çok iyi bilirim bel ağrısını fıtıklı biri olarak, iyice yat dinlen de sen de bebişin de rahat edin, sert yatakta yatarsan daha rahat olursun benden sana tavsiye:)

Merhaba herkese guzel bir gun diliyorum. :)

Benim transfer gununu saymazsak 4. Gunum bugun. Annem temizlik yapiyor simdi, ben yatip dinleniyorum bol bol.:) Sanirim yarindan itibaren disariya da atarim kendimi.

Dun adet sancisi gibi sancilarim vardi ama bugun gecti. Hic bir agri sizi yok. Tabii belirti de. Umarim bu bekleyisin sonu iyi olur :(

KABARCİK merakla sonucunu bekliyorum. Umarim Guzel haberlerle gelirsin. Sevgiler.

Back
X