şubat ta tüp bebek:)

yapmayın ama böyle telşalarımızda bilimsel açıklamalarla sakinleştirdiğiniz bizler burada size ihtiyaç duyuyoruz emin olun, böyle küsüp gitmek olmaz siz dahil hepimiz buradan güzel sonuçlar alarak ayrılalım, hatta ayrılmayalım, bütün tecrübelerimizi buradan yazalım. kimsenin kötü niyetli olduğunuzu düşündüğüne inanmıyorum, burada herkesin derdi de dermanı da bir, bazılarımız fazla hassasız o kadar

kuzummm yaa kabarcımmm üzme canını biz seni anladık yaa herkesin de anlamasını bekleme canım ne güzel anlatıyorsun işte Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az ... inşallah yarın güzel haberlerle dönersinn meraktayımm walla

Cânimmmmm tebrik ederimmmmmmmm hayirli olsun inşallah daim olur,hersey Allah'tan yasicak ömrü varsa kalicak zaten seninle hayirlisi olsun inşallah :))

melekcimm tebrik ederimm hayirli olsun canim insallah hersey yolunda gider degerinde kat be kat artarda melegini sorunsuz saglikli bi sekilde kucagina alirsinn

Pazartesi transferim oldu ve dun geceden beri adet oncesine benzer sancilarim var. Sanki adet oldum olacagim gibi. Olmam umarim. Sizde de oldu mu boyle?

tebrikler çok sevindim bolca dinlen dua et değerin katlanarak artsın inşallah pozitifi görmek bana da nasip olsun...

kızlaaaarrrr. . . Nasılsınııızzzz? Ne var ne yok keyıfler nasıııllll? :) transferı olan sonuc bekleyen arkadaslar ne durumda? Bı sıkıntıları yoktur ınsaallah :)

Tebrik ediyorum canım.Çok sevindim:)
Allah bizlere de nasip etsin inşalllah,böyle güzel haberler vermeyi...

Pazartesi transferim oldu ve dun geceden beri adet oncesine benzer sancilarim var. Sanki adet oldum olacagim gibi. Olmam umarim. Sizde de oldu mu boyle?

Cnm bnm önce telaş yapma bekle salin ol..banada aynı şey oldu ve pazartesiden itibaren yani transferden sonra 7.gün lekelenmem oldu salı birazdaha artınca dr umu aradm çarşmba kan gönder dedi çarşamba yani dün (9.gün) tahlil sonucum 0.46 çıktı (( kanamamda artık iyice arttı adet görüyorm inş ikinci sefere olur rabbim yüzümüzü güldürür ama sen hemn telaş yapma çünkü bu ağrılarn olması faln normalmiş hamileliliğin ilk aylarnda adet dönmn yaklaşınca olurmuş oyüzden stres yapmadan bekle az olurmu eğer hamileysrn bebişini üzme boşuna :)) öpüyorm seni inş herşey yolunda gider

Cânim çok normal tutundugu için o kramplar heleki 2. 3.4. Günler bendede çok oldu ve şimdi hamileyim..ve hala oluyo..bazen daha çok solda bazen sagda..hakkinda hayirlisi :)

Cânim çok normal tutundugu için o kramplar heleki 2. 3.4. Günler bendede çok oldu ve şimdi hamileyim..ve hala oluyo..bazen daha çok solda bazen sagda..hakkinda hayirlisi :)

Ay agzindan bal damliyo ya. İnsallah dedigin gibidir. Heves etmek icin daha cok erken biliyorum ama... Neyse...

Tesekkurler cevabin icin. Sana da guzel bir hamilelik diliyorum.

Cok sagol cavabin icin. Umarim bu bekleyisin sonu iyi olur hepimiz icin.

Senin icin de cok uzgunum. Bir dahaki sefer tum bu uzuntulerini unutturur umarim.

Bana cevap yazan herkese sonsuz teşekkür ediyorum bugün mübarek gün perşembe rabbim her konuda hepinizin gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…