slm kızlar...
dün yumurtalar toplandı ben her ne kadar farkında olamasam da dr. ve ekip zor bir op. olduğunu söylediler zira solunum sıkıntım oluşmuşsonuç itibariyle 6 yumurta toplanmış.Fakat hala arayıp bilgi vermediler bana ben arasam mı yoksa beklesem mi biraz daha bilemiyorum.Sizce ne yapmalıyım???
birde 2.denemeyi yaptıran varmı arnızda bnm 2 tane dondurlmuş embriyom var 2.de maliyet nasıl oluyo blgisi olan varmı arkadaşlar
telasını sabırsızlıgını anlıyorum 5 gun once bende opu olmustum.
bence bıraz sakın ol onlar ararlar az yumurta toplandıgını da hıc dusunu endıselenme
bıraz sakın ol
canım benim bu 3.denemem dondurmuştuk yazın sadece 1000tl fark etti ama en önemlisi canım okadar yanmadı
arkadaşlar cumartesi günü test günüm hastaneden testin tüpbebek paketine dahil olmadıgını ayrı ücret ödeyecegimi söyledilerve 72 tl istiyorlar bu cok degilmi test yaptıranlar siz nerde ne kadara yaptırdınız
arkadaşlar cumartesi günü test günüm hastaneden testin tüpbebek paketine dahil olmadıgını ayrı ücret ödeyecegimi söyledilerve 72 tl istiyorlar bu cok degilmi test yaptıranlar siz nerde ne kadara yaptırdınız
ah ahh.biliyorum negatif çıkacağını ama kn verirken salavat getirip RABBİM Bİ MUCİZE dedim olmadı nasip değilmiş.0.09 çıktı değer.ama en çok bozulduğum dünden beri belki 15 kere aradık doktoru sekreter o sizi arıyacak deyip duruyo ve hala kimse aramadı.ben kendi kendime bıraktım ilaçları doktor söylemeden gün geçtikçe daha çok artan ve koyulaşan kahverengi topak topak değişik bir akıntım var ilk defa karşılaştığım ne olduğunu bilmediğim ama doktor beyin aramasını bekliycez bu dünyada kıymet ve değer görmek istiyorsan paran çok olcak bunu demek istiyorlar sanki ama RABBİM biliyo bizim yaşadıklarımızı böylesi bir şeyi kimse yaşamasın onlar bileee....
şimdi benim de kafam karıştı nisaemre...zaten tereddütlerim vardı...fakülteyle ilgili iyice karıştım şimdi...ama sen raporunla başka merkezlerde de deneyebilirsin...var bursa da raporun geçerli olduğu merkezler...
Ayy kızlar tüp bebkte yumurta toplanırken anestezi alınıyo dimi(ben ondan çok korkuyorum bidaha uyanamıycam gibi kprkuyorum (kaç dk sürüyo işlem
nereler bilmiyorum ben[/QUOTE.
yanlış bilgi vermiyim canım sana..bi düzeltme yapıyımmm sadece koza tüp bebek merkezinden eminim...ama vardı bi iki tane daha emin olmak lazı tabiii...
ben de anesteziden çok korkuyordum...ama süper bişiy benceee...gerçi ben aşılama oldum...ama histeroskopi esnasında uyutuldum...ve uynadığımda bi dünya saçmalamıştım...ağlamıştım...horladım mı ben diye sormuştum hemşirelere...hayatta horlamam bi de...hepsini az hatırlıyorum..yusufu çok seviyorummm diye sayıklayıp durmuştummm...yusuf eşimmm bu arada)bi de doktorum şahin beyi sorup durmuştum...bütün gün uyumuştumm...çok güzeldiii...özellikle de o anı yaşamamak...
yazan kızlar sağolun:))ama ben yinede korkuyom valla:))
positif aldiktan sonra bugünü beklemek yine çok gerici ve yine gecmek bilmedi ama gün geldi çatti iste,gördük keselerimizi..çok tatlilar bunlar simdiden :) hemde ikizler..biri daha büyükmüş birinden hatta,ikizlerde normal olsa gerek..haftaya kalp atisi için gidicez 5 haftalik olduk şimdiden rabbim daim etsin inşallah.
bnm bu 5bin tuttu 2. 6binmi tutacak yani???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?