şubat ta tüp bebek:)

telasını sabırsızlıgını anlıyorum 5 gun once bende opu olmustum.

bence bıraz sakın ol onlar ararlar az yumurta toplandıgını da hıc dusunu endıselenme

bıraz sakın ol

telasını sabırsızlıgını anlıyorum 5 gun once bende opu olmustum.

bence bıraz sakın ol onlar ararlar az yumurta toplandıgını da hıc dusunu endıselenme

bıraz sakın ol

yarın haber vericez dedikleri için bu telaş ama haklısın sanırım beklemem lazım.Senin sonuç nedir bu arada ?

ayyy oku oku bitiremedimmm geçmişi...nasıl bi topik yahuuu burası maşallah maşallah...öyleee kendime iş çıkarıyorummm ben de...gün bitsin gitsin diye...defneye de üzüldümmm çokkk giresimmm gelmediii hiççç...benim de yarınnn test günümmm...ama sonucu biliyooo gibiyimmm...mehlika kızıcakk ama...Rabbimin affına sığınarakk emin gibiyimmm....HAYIRLISI KIZLARRRR HER ŞEYİN HAYIRLISIIIII...

arkadaşlar cumartesi günü test günüm hastaneden testin tüpbebek paketine dahil olmadıgını ayrı ücret ödeyecegimi söyledilerve 72 tl istiyorlar bu cok degilmi test yaptıranlar siz nerde ne kadara yaptırdınız

Epeydir sizleri takip ediyordum, bugun artik uye olup araniza katilmaya karar verdim.
Aranizda pozitif sonuc alanlara cok sevinip, negatif alanlara da cok uzuldum. Umarim bu yolun sonunda hepimiz mutlu oluruz.

Benim 2. Tup bebek denemem. Sorun esimde. Pazartesi gunu 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Yani 3 gundur karma karisik duygularla elimde ipad yatip bekliyorum.

Hic dondurulacak kalitede embriyomuz kalmadi, bir tek buna canim sikiliyor. Acaba transfer edilenler de iyi olmayabilir mi diye. Yanlis mi dusunuyorum sizce?

Ama genel olaral moralim gayet iyi ve umutlu.

sen nerdesin bilmiyorum ama ben 15 tl ye yaptırdım

canım ben bursada yaşıyorummm..aşılamamı bursA ACIBADEM DE OLDUM...orda da test fiyatları çok fazlaydı progesteron testi yaptırdımm aşılamadan 1 hafta sonra acıbadem de 125 idi özel bahar hastanesin de yaptırdım 25 tl... gebelik testi de aynı şekilde...acıbadem 125 tl özel bahar hastanesin de 25 tl..bi araştır istersen...başka hastanelerde de yaptırabilirsinnn yani...

Ayy kızlar tüp bebkte yumurta toplanırken anestezi alınıyo dimi(ben ondan çok korkuyorum bidaha uyanamıycam gibi kprkuyorum(kaç dk sürüyo işlem

şimdi benim de kafam karıştı nisaemre...zaten tereddütlerim vardı...fakülteyle ilgili iyice karıştım şimdi...ama sen raporunla başka merkezlerde de deneyebilirsin...var bursa da raporun geçerli olduğu merkezler...

Ayy kızlar tüp bebkte yumurta toplanırken anestezi alınıyo dimi(ben ondan çok korkuyorum bidaha uyanamıycam gibi kprkuyorum(kaç dk sürüyo işlem

ben de anesteziden çok korkuyordum...ama süper bişiy benceee...gerçi ben aşılama oldum...ama histeroskopi esnasında uyutuldum...ve uynadığımda bi dünya saçmalamıştım...ağlamıştım...horladım mı ben diye sormuştum hemşirelere...hayatta horlamam bi de...hepsini az hatırlıyorum..yusufu çok seviyorummm diye sayıklayıp durmuştummm...yusuf eşimmm bu arada )bi de doktorum şahin beyi sorup durmuştum...bütün gün uyumuştumm...çok güzeldiii...özellikle de o anı yaşamamak...

anestezi korkulucak bişey deil ....bende 7 saatlik bi ameliyat girdim cünkü :) melegin anlattıgı gibi komik şeyler olabilio ama ben hiç sayıklamamışım eşimin söledigine göre gözlleri tavana dikip bön bön bakmısm :).. Korkmayın anesteziden....

Positif aldiktan sonra bugünü beklemek yine çok gerici ve yine gecmek bilmedi ama gün geldi çatti iste,gördük keselerimizi..çok tatlilar bunlar simdiden :) hemde ikizler..biri daha büyükmüş birinden hatta,ikiZlerde normal olsa gerek..haftaya kalp Atisi için gidicez 5 haftalik olduk şimdiden Rabbim daim etsin inşallah.

yazan kızlar sağolun:))ama ben yinede korkuyom valla:))

yok yok korkma zaten bildign kadarıla tüp bebkte öle cok fasla anestezi dozu yüksek olmio cok uzun bi işlem degil cünkü korkma inşallah iyi gecer ama cok korkarak gidersen doktoruna söle bi tane cesaret iğnesi denilen iğne var ondan yapsın :) doktor san hazırmısn dio hazırım diosun demenle uyuman bir oluyo zaten kalkıncada agrın acın olmaz merag etme yani korkulcak bişe yokk uyumus gibi farzet :) uyku ilacı vermişlerde uyutmuslar gibi sanki :)

hayırlı olsun rabbim analı babalı saglıklı dogmalarını nasip etsin inşallahhh....ikizler normalde öle oliomus biri bir hafta geriden geliomus büyüklük olarak :) olsun annesi büyür oda hele bi açsın gözünüü dünyaya inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…