arkadaşlar cumartesi günü test günüm hastaneden testin tüpbebek paketine dahil olmadıgını ayrı ücret ödeyecegimi söyledilerve 72 tl istiyorlar bu cok degilmi test yaptıranlar siz nerde ne kadara yaptırdınız
Positif aldiktan sonra bugünü beklemek yine çok gerici ve yine gecmek bilmedi ama gün geldi çatti iste,gördük keselerimizi..çok tatlilar bunlar simdiden :) hemde ikizler..biri daha büyükmüş birinden hatta,ikiZlerde normal olsa gerek..haftaya kalp Atisi için gidicez 5 haftalik olduk şimdiden Rabbim daim etsin inşallah.
Positif aldiktan sonra bugünü beklemek yine çok gerici ve yine gecmek bilmedi ama gün geldi çatti iste,gördük keselerimizi..çok tatlilar bunlar simdiden :) hemde ikizler..biri daha büyükmüş birinden hatta,ikiZlerde normal olsa gerek..haftaya kalp Atisi için gidicez 5 haftalik olduk şimdiden Rabbim daim etsin inşallah.
oy oy oy canlarımızdaki canlar:))ben dün birinin kalp atısınıda duydum hamd olsunn darısı sana canımPositif aldiktan sonra bugünü beklemek yine çok gerici ve yine gecmek bilmedi ama gün geldi çatti iste,gördük keselerimizi..çok tatlilar bunlar simdiden :) hemde ikizler..biri daha büyükmüş birinden hatta,ikiZlerde normal olsa gerek..haftaya kalp Atisi için gidicez 5 haftalik olduk şimdiden Rabbim daim etsin inşallah.
Ayy kızlar tüp bebkte yumurta toplanırken anestezi alınıyo dimi(ben ondan çok korkuyorum bidaha uyanamıycam gibi kprkuyorum (kaç dk sürüyo işlem
selamlar herkese...
en son hamileyim kızlar dedin daha da sesin çıkmadı ne durumdasın herşey yolunda dimi
Epeydir sizleri takip ediyordum, bugun artik uye olup araniza katilmaya karar verdim.
Aranizda pozitif sonuc alanlara cok sevinip, negatif alanlara da cok uzuldum. Umarim bu yolun sonunda hepimiz mutlu oluruz.
Benim 2. Tup bebek denemem. Sorun esimde. Pazartesi gunu 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Yani 3 gundur karma karisik duygularla elimde ipad yatip bekliyorum.
Hic dondurulacak kalitede embriyomuz kalmadi, bir tek buna canim sikiliyor. Acaba transfer edilenler de iyi olmayabilir mi diye. Yanlis mi dusunuyorum sizce?
Ama genel olaral moralim gayet iyi ve umutlu.
yemın ederım anca bu kadar olur. . .bende senı dusunuyodum :) bu hatunun bı halını hatrını sorayım dıyodum. . .:) ıyıyız bız teyzesııı. . . Uukumuss varrr
canım yaaaa cok sevındıımmm. . . Rabbım kokularını duymayı da nasıp etsın ınsaallah sana da bıze de. . . . Kac gun oldu sen pozıtıfı alalı? Kacıncı gun embrıyosuydu ve gun gun degerlerınneydı? Ben keselerı gormeye ne zaman gıtsem dıye dusunuyorum da . . Bılgı verseneeeee napsam kııı. . .
maşallahhhhhh...
kese görmeye ne zaman gideceksin belli oldumu peki ben senin ikinci değerinide bilmiyorum aaaaaa ne çok şey bilmiyorum ben ama yaaaa
oy oy oy canlarımızdaki canlar:))ben dün birinin kalp atısınıda duydum hamd olsunn darısı sana canım
Cânim âmin Allah razi olsun,ben ıkinci betadan 8 gün sonra keseyi gormeye gittim sende öyle yapabilirsin.
sen nerdesin bilmiyorum ama ben 15 tl ye yaptırdım
ben göztepe medicalparkta tüp bebek yaptırdım orda gebelik testi için 72tl istiyorlar test günü cumartesi olmasa saglık ocagındada yaptırırım ama hafta sonu oldugu için özel hastane bulmalıyım istanbulanadolu tarafında uygun yapan özel hastane arıyorum nisaemre sen 15 tlye yaptırdıgın yer neresi ...gerci cokta umıtli degilim kasık agrılarım basladı bile
mehlikacım sana özelden mektuuuppp varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?