şubat ta tüp bebek:)

canım transfer olduktan sonraki kan testinden bahsediyorsan yani betaHCG yi öğrenmek için ben sağlık ocağına gidecemm sordum doktora bizim sağlık ocağı bu kan testini yapıyor o kadar para da çok fazla yazıkkk yaa devlet hastanesine de gidebilirsin her yerde kan testi aynı sonuç değişmez canım

Allah analı babalı büyütsün

insaaallaaaah sağlıklı sıhatlı elleri ayakları duzgun akılları fikirleri yerinde hayırlı mutlu cocuklar olurlar

ya kızlar ben neden boyle sureklı aglamaklı oluyorum

bak bebislerin keseleri gorundu dıye gene gozlerimden akıyor

Allah ısteyen herkese gonlundekını hayırlı eglesin

(08 mart 2013 bebislerin varlıgı insallah hayırlısıyla kagıda dokulecek)

canım yaaaa cok sevındıımmm. . . Rabbım kokularını duymayı da nasıp etsın ınsaallah sana da bıze de. . . . Kac gun oldu sen pozıtıfı alalı? Kacıncı gun embrıyosuydu ve gun gun degerlerınneydı? Ben keselerı gormeye ne zaman gıtsem dıye dusunuyorum da . . Bılgı verseneeeee napsam kııı. . .

oy oy oy canlarımızdaki canlar:))ben dün birinin kalp atısınıda duydum hamd olsunn darısı sana canım

selam hamilelik nasıl gidiyor..keseleri gördünmü canım..allah tamamına erdirsin kucağına aldığın zamanıda duyarız işallah..aminnn bu arada feza beye devam değilmi..

Ayy kızlar tüp bebkte yumurta toplanırken anestezi alınıyo dimi(ben ondan çok korkuyorum bidaha uyanamıycam gibi kprkuyorum(kaç dk sürüyo işlem

benim yumurta toplama anestesi yapılmadan oldu valla 30 dk sürüyo yumurtaların tek tek o şişelere düşüşünü falan hep duydum emriyolog zaten anında boş ya da yumurta var falan diyo çok acıdı ama olsun bol bol dua ettim işlem yapılırken

maşallah mutluluğun daim olsun

selamlar herkese...
en son hamileyim kızlar dedin daha da sesin çıkmadı ne durumdasın herşey yolunda dimi

canlarım napıyosunuuuzzzz?? Bebısım annesını bugun cok halsız bıraktııııı . . . Hep uyumak ıstıyorummm

selamlar herkese...
en son hamileyim kızlar dedin daha da sesin çıkmadı ne durumdasın herşey yolunda dimi

yemın ederım anca bu kadar olur. . .bende senı dusunuyodum :) bu hatunun bı halını hatrını sorayım dıyodum. . .:) ıyıyız bız teyzesııı. . . Uukumuss varrr

Hpsgeldin..ayni ben :)) onca super sahane dedikleri onca sayidaki embiryom gitti 5.gun bir tane kaldi dediler .transferden sonra hep dusundumki herhalde bunlar ben ustlerine yurumeyeyim diye olu yada bos birsey koydular..ama ben yatmiyorum zipzip halinde evde dolasiyiyorum bakalim artik hayirlisi cok dusunmeyede gerek yok 2gun sonra ogrenecegim nasilsa iyi dusunelim iyi olsun artik..

yemın ederım anca bu kadar olur. . .bende senı dusunuyodum :) bu hatunun bı halını hatrını sorayım dıyodum. . .:) ıyıyız bız teyzesııı. . . Uukumuss varrr

maşallahhhhhh...
kese görmeye ne zaman gideceksin belli oldumu peki ben senin ikinci değerinide bilmiyorum aaaaaa ne çok şey bilmiyorum ben ama yaaaa

Cânim âmin Allah razi olsun,ben ıkinci betadan 8 gün sonra keseyi gormeye gittim sende öyle yapabilirsin.

maşallahhhhhh...
kese görmeye ne zaman gideceksin belli oldumu peki ben senin ikinci değerinide bilmiyorum aaaaaa ne çok şey bilmiyorum ben ama yaaaa

cahıllık kotu sey, hemen bılgılendıreyım guzel bayan :) 9.gun 122
11.gun 299 :) hamd olsunn. . . cok mes'uuduzzzz. . randevumuz 16 mart. . .kese ve kalp atısı ıkısı de bellı olur demı?? ayy cok heyecanlıymm. . . Ikız dgıl gıbı ama olsun. . . Rabbım hakkmzda hayrlısını versn, saglıklı olsun da baska ne ıster bı anne. . . .dua edın guzel bayan :)

Cânim âmin Allah razi olsun,ben ıkinci betadan 8 gün sonra keseyi gormeye gittim sende öyle yapabilirsin.

alttan muayene yaptılar demı? Ilk haftalar alttan bakılınca bebege zarar verıyomus sanırım o cıhaz. . . . Dusuk tehlıkesı falan dıye okudum korktum acıkcası. . . .7 haftalık olup ultrasonla bakılmasını bekleyeym dıyorum ben ama bılemedım datlum yaaa

sen nerdesin bilmiyorum ama ben 15 tl ye yaptırdım

ben göztepe medicalparkta tüp bebek yaptırdım orda gebelik testi için 72tl istiyorlar test günü cumartesi olmasa saglık ocagındada yaptırırım ama hafta sonu oldugu için özel hastane bulmalıyım istanbulanadolu tarafında uygun yapan özel hastane arıyorum nisaemre sen 15 tlye yaptırdıgın yer neresi ...gerci cokta umıtli degilim kasık agrılarım basladı bile

ben bursadayım canım istanbul bayağı pahalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…