- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
rabbim sabır gönlüne ferahlık versin.kendimden biliyorum hiç bir söz derman olmuyor.....
canm yaptrdnmı test? Sonuc ne cıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim sabır gönlüne ferahlık versin.kendimden biliyorum hiç bir söz derman olmuyor.....
evt cnm bugün 9.günüm
kacıncı gunundu? Negatıf gorunuyo canım ya![]()
9. gün cnm bugn kanmam dahada arttı adet oluyorm gibi ama daha adet taihime 1hafta var ve benm hep 10-15 gün gecikmeli gelirdi(
9. gün cnm bugn kanmam dahada arttı adet oluyorm gibi ama daha adet taihime 1hafta var ve benm hep 10-15 gün gecikmeli gelirdi(
ah ahh.biliyorum negatif çıkacağını ama kn verirken salavat getirip RABBİM Bİ MUCİZE dedim olmadı nasip değilmiş.0.09 çıktı değer.ama en çok bozulduğum dünden beri belki 15 kere aradık doktoru sekreter o sizi arıyacak deyip duruyo ve hala kimse aramadı.ben kendi kendime bıraktım ilaçları doktor söylemeden gün geçtikçe daha çok artan ve koyulaşan kahverengi topak topak değişik bir akıntım var ilk defa karşılaştığım ne olduğunu bilmediğim ama doktor beyin aramasını bekliycez bu dünyada kıymet ve değer görmek istiyorsan paran çok olcak bunu demek istiyorlar sanki ama RABBİM biliyo bizim yaşadıklarımızı böylesi bir şeyi kimse yaşamasın onlar bileee....
ah ahh.biliyorum negatif çıkacağını ama kn verirken salavat getirip RABBİM Bİ MUCİZE dedim olmadı nasip değilmiş.0.09 çıktı değer.ama en çok bozulduğum dünden beri belki 15 kere aradık doktoru sekreter o sizi arıyacak deyip duruyo ve hala kimse aramadı.ben kendi kendime bıraktım ilaçları doktor söylemeden gün geçtikçe daha çok artan ve koyulaşan kahverengi topak topak değişik bir akıntım var ilk defa karşılaştığım ne olduğunu bilmediğim ama doktor beyin aramasını bekliycez bu dünyada kıymet ve değer görmek istiyorsan paran çok olcak bunu demek istiyorlar sanki ama RABBİM biliyo bizim yaşadıklarımızı böylesi bir şeyi kimse yaşamasın onlar bileee....
evet canım neğatif görünüyor ama yinede 12. gün tekrarlarsın testini
sğol tatlıminş b, mucize olur
Profilime gir yazdigim mesajlarda gorursun hepi topu 40tane zaten :))tamam dohtor cıvanımmmm :) okurummmm 650 sayfayı. . Hehe:)
Dellendim ama :))
canım hıc uzulme. . .sen benım hastanemı de bı dene bak gor nasıl mutlu olacaksın sonunda Allahın ıznıyle. . .
doktorunu arayıp sormadınmı canım??
1 tanesini kaybediyor olabilirsin,eski forumlarda okumuştum böyle birşey
cok buyuk ihtimal ikiz hamilesin ve bu tarifledigin kanama normal bir durum cok buyuk ihtimal yerlesme kanamasi denilen hal.birincisi su an iste olmaman evde direk 180derece pozisyonda yatiyor olman lazim ikincisi streslenme lutfen hamile olduguna sevin ve sukret arastirip durmak seni daha cok strese sokuyor.kptuyu dusunmek cok kolay iyiye odaklan insaniz basimiza hersey gelir en iyisini dusun en iyisi olsun..
Ben sana daha once cevap verdigime eminim ayrica bosuna sitem etmissin panik halinden gormedin sanirsam..
senin başına gelirse kendi kendine otur bekle,polyannacılık oyna olurmu,,, hiiç doktorunu falan arıyım sorayım deme
bbeği kaybetmemek için yapılan iğneleri ilaçlarıda duymadın sanırım