• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

ah ahh.biliyorum negatif çıkacağını ama kn verirken salavat getirip RABBİM Bİ MUCİZE dedim olmadı nasip değilmiş.0.09 çıktı değer.ama en çok bozulduğum dünden beri belki 15 kere aradık doktoru sekreter o sizi arıyacak deyip duruyo ve hala kimse aramadı.ben kendi kendime bıraktım ilaçları doktor söylemeden gün geçtikçe daha çok artan ve koyulaşan kahverengi topak topak değişik bir akıntım var ilk defa karşılaştığım ne olduğunu bilmediğim ama doktor beyin aramasını bekliycez bu dünyada kıymet ve değer görmek istiyorsan paran çok olcak bunu demek istiyorlar sanki ama RABBİM biliyo bizim yaşadıklarımızı böylesi bir şeyi kimse yaşamasın onlar bileee....

9. gün cnm bugn kanmam dahada arttı adet oluyorm gibi ama daha adet taihime 1hafta var ve benm hep 10-15 gün gecikmeli gelirdi :((

ama zaten tedavı esnasında adet donemını duzenlıyolar, uc gun sonra testı tekrarla . . Fakat yıne de 8 ın uzerıne cıkabılecek sekılde katlanırmı bılmem. . . Ins hayırlısı olsun ya uzulme sakın nasıp kısmett :( yıne denersın

ah ahh.biliyorum negatif çıkacağını ama kn verirken salavat getirip RABBİM Bİ MUCİZE dedim olmadı nasip değilmiş.0.09 çıktı değer.ama en çok bozulduğum dünden beri belki 15 kere aradık doktoru sekreter o sizi arıyacak deyip duruyo ve hala kimse aramadı.ben kendi kendime bıraktım ilaçları doktor söylemeden gün geçtikçe daha çok artan ve koyulaşan kahverengi topak topak değişik bir akıntım var ilk defa karşılaştığım ne olduğunu bilmediğim ama doktor beyin aramasını bekliycez bu dünyada kıymet ve değer görmek istiyorsan paran çok olcak bunu demek istiyorlar sanki ama RABBİM biliyo bizim yaşadıklarımızı böylesi bir şeyi kimse yaşamasın onlar bileee....

canım hıc uzulme. . .sen benım hastanemı de bı dene bak gor nasıl mutlu olacaksın sonunda Allahın ıznıyle. . .

canım doktorun aramasını beklemene gerek yok zaten negatif aldıgın anada bırakıcaksın ilaçları. kanamanda aldığın ilaçlardan canom pıhtı şeklinde topak topak dediğin kanama aldığın hormon ilaçlarından canım onları takma kafana....

cnm bnm seni çok iyi anlıyorm aynı durumdayız :(( o kahverengi topak yopak gelenler crinone jelden dedi bnm dr um. üzülme dicem a insanın elinde değil bilorum :(( oyüzden rabbime sığınalım herşeyin iyisin o biliyor :((

Canım Allah gönlüne göre versin umarım mucize bir şekilde pozitife dönüşür sonucun.Bende yarın tahlil yaptıracağım yarın 11.günüm bakalım ne olacak benim hayatım boyunca olumsuzluklar peşimi bırakmadı umarım bu kez kırarım zincirleri.Neolur dualarınızı esirgemeyin olurmu.Öpüyorum hepinizi.

Dellendim ama :))

kuzuumm boşver :4: benden sana gelsin en sevdiğim şarkı ' In dereye dereye oy al dereden taslari,
Geçti bizden sevdaluk,al cebum,al cebumden saclari ' :5: ama bu çok hüzünlü yaaa test günün heyeecanı sardı benim kaldı 5 gün :37:

cok buyuk ihtimal ikiz hamilesin ve bu tarifledigin kanama normal bir durum cok buyuk ihtimal yerlesme kanamasi denilen hal.birincisi su an iste olmaman evde direk 180derece pozisyonda yatiyor olman lazim ikincisi streslenme lutfen hamile olduguna sevin ve sukret arastirip durmak seni daha cok strese sokuyor.kptuyu dusunmek cok kolay iyiye odaklan insaniz basimiza hersey gelir en iyisini dusun en iyisi olsun..
Ben sana daha once cevap verdigime eminim ayrica bosuna sitem etmissin panik halinden gormedin sanirsam..

canım saol kusura bakma görmrmişim.ama bilmiyorum doktorum dinlen falan demedi sadece dikkat et dedi.işte benimde aklımdan geçen yarın gelmemek bakalım bide öyle deniyelim pazartesi kontrole gitcem ozamana kadar yatayım diyorum

senin başına gelirse kendi kendine otur bekle,polyannacılık oyna olurmu,,, hiiç doktorunu falan arıyım sorayım deme
bbeği kaybetmemek için yapılan iğneleri ilaçlarıda duymadın sanırım

progestan fitil ve estrofem kullanıyorum canım.yapmayın tatsızlık olmasın inşallah hayırlısı olur herkes için

slm kızlar...

dün yumurtalar toplandı ben her ne kadar farkında olamasam da dr. ve ekip zor bir op. olduğunu söylediler zira solunum sıkıntım oluşmuş :( sonuç itibariyle 6 yumurta toplanmış.Fakat hala arayıp bilgi vermediler bana ben arasam mı yoksa beklesem mi biraz daha bilemiyorum.Sizce ne yapmalıyım???

Back
X