cahıllık kotu sey, hemen bılgılendıreyım guzel bayan :) 9.gun 122
11.gun 299 :) hamd olsunn. . . cok mes'uuduzzzz. . randevumuz 16 mart. . .kese ve kalp atısı ıkısı de bellı olur demı?? ayy cok heyecanlıymm. . . Ikız dgıl gıbı ama olsun. . . Rabbım hakkmzda hayrlısını versn, saglıklı olsun da baska ne ıster bı anne. . . .dua edın guzel bayan :)
alttan muayene yaptılar demı? Ilk haftalar alttan bakılınca bebege zarar verıyomus sanırım o cıhaz. . . . Dusuk tehlıkesı falan dıye okudum korktum acıkcası. . . .7 haftalık olup ultrasonla bakılmasını bekleyeym dıyorum ben ama bılemedım datlum yaaa
kese ve kalp atışını görürsün cnm dün bizim 7.haftamız doldu kalp atışlarını duydum çok heyecan verici cnm bnm gözlerim doldu okadar diyeyim çok güzel bir duygu rabbim sanada nasip etsin.sana 2tane embriyo transferi olmamışdı mehlikacım.rabbim onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kese ve kalp atışını görürsün cnm dün bizim 7.haftamız doldu kalp atışlarını duydum çok heyecan verici cnm bnm gözlerim doldu okadar diyeyim çok güzel bir duygu rabbim sanada nasip etsin.sana 2tane embriyo transferi olmamışdı mehlikacım.rabbim onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hpsgeldin..ayni ben :)) onca super sahane dedikleri onca sayidaki embiryom gitti 5.gun bir tane kaldi dediler .transferden sonra hep dusundumki herhalde bunlar ben ustlerine yurumeyeyim diye olu yada bos birsey koydular..ama ben yatmiyorum zipzip halinde evde dolasiyiyorum bakalim artik hayirlisi cok dusunmeyede gerek yok 2gun sonra ogrenecegim nasilsa iyi dusunelim iyi olsun artik..
bu gün ikinci kan testimi verdim ilki 101 di şimdiki ise 180 ne bu şimdi..... anlamadım ikiye katlamadı diye çok canım sıkıldı....
bu gün ikinci kan testimi verdim ilki 101 di şimdiki ise 180 ne bu şimdi..... anlamadım ikiye katlamadı diye çok canım sıkıldı....
Kızlar, bir sağda bir solda iki tanecik yuurtam olmuş. Dün ultrasonum vardı. Bu gece çatlama iğnem var, yarın da hastaneye yatış, cuma günü toplanacak. Az oldu diye çok canım sıkıldı ama inşallah ikisi de kaliteli olur da döllenir. Dr a az değil mi deim, hiç olmayabilirdi de, boş da çıkabilir, öönemli olan kaliteli olmaları dedi, sanırım herşeye hazırlıklı olayım diye. Çok stresteyim ve herşeye gülerek stres atmaya çalışırum. halamın kızında kalıyorum, allahtan o da neşeli bir insan da, onun neşesi yenmeme yardım ediyor stresimi.
Yarın hastaneye yatınca internet ulaşamam büyük ihtimalle, o yüzden bu akşamdan cevaplarsanız sevinirim. Şu ana kadar hiç anestezi almadım ben, anestezimi nasıl yaptırayım, genel anesteziden korkuyorum, bayılacağımı bilmek ürkütüyor beni. Local yaptırsam acı hisseder miyim? Nasıl yapayım sizce? Siz ne diyorsunuz bu konuda?
evet canm ıkı embryydu. . . senın de mı ıkız kııızzzz? Degerlerın nasıldı kuzucummm
benimtek embriyo transferi oldu. tek bebeğim mehlikacım allahım ona sağlıklı ömürler versin.....seninkiler demek ikiz çok sevindim
bırakın pesımı laaaayyynn :)
bu ne sevgıııııı aaaahhhhh,
bu ne ıstıraaaaappppp :) hahaa
Canım ne güzel bak çevrende seni sevenler var bak bizm yokakşm bi soru sordum tek bi arkadaş cvp verdi 2.ye başka bişy sordum kimseden cvp gelmedi 3 oldu üye olalı ondanmı ilgilenen yok yoksa ben bugün hamile olmadığımı öğrenince fazlamı duygusalım bilmiyorum eşimle ağlaya ağlaya gözyaşımız kalmadı inş sizler bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Canım ne güzel bak çevrende seni sevenler var bak bizm yokakşm bi soru sordum tek bi arkadaş cvp verdi 2.ye başka bişy sordum kimseden cvp gelmedi 3 oldu üye olalı ondanmı ilgilenen yok yoksa ben bugün hamile olmadığımı öğrenince fazlamı duygusalım bilmiyorum eşimle ağlaya ağlaya gözyaşımız kalmadı inş sizler bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Guldurdun beni. :) ustlerine yurumeyelim diye ha! Sakasi bile kotu ama napalim, bir yandan da komedi.
Ne guzel az kalmis teste. En nazli enbriyon kalmis demek ki. İyi olur sonuc umarim. Bence olur :)
Bana da bir tane transfer olacakti, yasal yas sinirindayim aslinda ama, ya dedigin kontenjandan ya da dirdirimdan kurtulmak icin iki tane transfer oldu. Birisi digerine gore iyi degil dediler zaten.
malesef kızlar burası sözün bittiği yer olmadı sonuçnegatif hayata dair inandığım herşey yerle bir çok kötüyüm ama isyan etmeyeceğim ben alışkınım nasıl olsa herşeyi geç yaşamaya çok çalışıp eli boş dönmeye alışığım buda geçecek biliyorum şimdi tek kaygım saat 2 den 6 ya nasıl ders anlatacağım biliyorum her şeyde bir hayır var ama artık bitti bundan sonra hiç birşey istemiyorum ve artık hiçbir şey için uğraşmayacağım birdaha yenilgi yok bitti artık bu son hepinize iyi günler sakın bana çabuk pes etti demeyin 40 yaşıma kadar çok uğraştım artık pes ben başa çıkamıyorum bu hayatla olmuyor
transferim dün yapıldı arkadaşlar
8 hücreli tek embriyo transferi beklemedeyim
bugün izinlym yatıyorum
of yaaa çok korkuyoruminşallah biran önce şıp diye kesilir gidiverir.ama birde şu geliyo aklıma bana 2 embiriyo transver edildi.doktor birisi iyi diğeri çok iyi demişti.sonrada testte değerim 920.2 çıktı arkadaşlarla baktık değer çok yüksek ikizmi acaba dedik.şimdide tekini mi kaybediyorum acaba bilmiyorum ki mümkünmü internette araştırdım bi kişi tekini kaybetmiş diğeri devam ediyomuş ama bilmiyorum çaresizliğimden senaryomu yazıyorum saçmalıyomuyum anlamadım
Epeydir sizleri takip ediyordum, bugun artik uye olup araniza katilmaya karar verdim.
Aranizda pozitif sonuc alanlara cok sevinip, negatif alanlara da cok uzuldum. Umarim bu yolun sonunda hepimiz mutlu oluruz.
Benim 2. Tup bebek denemem. Sorun esimde. Pazartesi gunu 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Yani 3 gundur karma karisik duygularla elimde ipad yatip bekliyorum.
Hic dondurulacak kalitede embriyomuz kalmadi, bir tek buna canim sikiliyor. Acaba transfer edilenler de iyi olmayabilir mi diye. Yanlis mi dusunuyorum sizce?
Ama genel olaral moralim gayet iyi ve umutlu.
Positif aldiktan sonra bugünü beklemek yine çok gerici ve yine gecmek bilmedi ama gün geldi çatti iste,gördük keselerimizi..çok tatlilar bunlar simdiden :) hemde ikizler..biri daha büyükmüş birinden hatta,ikiZlerde normal olsa gerek..haftaya kalp Atisi için gidicez 5 haftalik olduk şimdiden Rabbim daim etsin inşallah.
alttan muayene yaptılar demı? Ilk haftalar alttan bakılınca bebege zarar verıyomus sanırım o cıhaz. . . . Dusuk tehlıkesı falan dıye okudum korktum acıkcası. . . .7 haftalık olup ultrasonla bakılmasını bekleyeym dıyorum ben ama bılemedım datlum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?