Dondurulmuş embriyo için transferi için lukrin kullanan !!!! lukrinli protokol
Selam arkadaşlar....
Dondurulmuş embriyo için adetin 21.ci günü lukrine başlanacak dendi. daha önce ben hiç lukrin kullanmadım... dondurulmui embriyo denemesi daha önce yapmıştım ...climera fort bantlardan kullanmıştı doktorum o zamanlar...
şimdi lukrin dediklerinde acayip şaşırdım..lütfen.. nasıl bir süreç ne kadar sürüyorbu rahim hazırlık aşaması ve transfer .... deneyimli arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum..
herkeze sevgiler
canım benim yaaa çok üzüldüm ama pes etme nolur
bunda olmazsa bidahakine lütfen pes etme :26::26::26:
hemşerim nasılsın ne zaman geliyorsun tedaviye?
inan h,ç belli değil benim herifle konuşulmuyo zaten tedaviye isteksiz para pul bahane onu anladım yaaa çokkkk canım sıkın çook
arkadaşlar burda hepimiz birbirimize destek için varız çevremizden sakladığımız herşeyi burda paylaşıyoruz onun için bu şekilde sıkıntılı konuşmalara gerek yok.kabarcık yardımcı olmaya çalışmış sadece belki onun tıbbi bilgileri bizden iyidir. yada hakikaten kabarcık sen pratisyen hekimmisin?
Dahiliye uzmaniyim..
2gun sonra test gunum ise basliyorum zaten burada son bir kac gunum..
ınsaallaaaahhhh :)
napıyonuz fıstuklaaarrr. . . Ben okuzcanımla barıstım :)
hayırlı mutlu haberler alırsın inşallah. ama burda son birkaç günüm deme arada gel sana ihtiyacımız olabilir mutlaka olurmu.
Ben sana ozelden yazamiyorum mesaj sayim tutmuyormus ..
Ama ayni konuya bir arkadas icin cevap vermistim arayip bul istersen olur mu??
tamam dohtor cıvanımmmm :) okurummmm 650 sayfayı. . Hehe:)
sorun neydi canım?
vajınal kasıntım vardı ya mantar gıbı. . . Onu sormustum ama azaldı hamd olsun. . . .hafıf bı sızı kaldı cogu gectı sukurler olsun. . .
tamam canım kullandığın jel yapmıştır.
slm kızlar kanamam birazattığı için dr um bu sabah kan gönder dedi sonucum 0.46 yarn bana gel dedi sizce durum ned,r((
slm kızlar kanamam birazattığı için dr um bu sabah kan gönder dedi sonucum 0.46 yarn bana gel dedi sizce durum ned,r((
malesef kızlar burası sözün bittiği yer olmadı sonuçnegatif hayata dair inandığım herşey yerle bir çok kötüyüm ama isyan etmeyeceğim ben alışkınım nasıl olsa herşeyi geç yaşamaya çok çalışıp eli boş dönmeye alışığım buda geçecek biliyorum şimdi tek kaygım saat 2 den 6 ya nasıl ders anlatacağım biliyorum her şeyde bir hayır var ama artık bitti bundan sonra hiç birşey istemiyorum ve artık hiçbir şey için uğraşmayacağım birdaha yenilgi yok bitti artık bu son hepinize iyi günler sakın bana çabuk pes etti demeyin 40 yaşıma kadar çok uğraştım artık pes ben başa çıkamıyorum bu hayatla olmuyor
evt cnm bugün 9.günümtransferin olmuşmuydu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?