şubat ta tüp bebek:)

canım ben istanbuldayım ilk denememizin doktoru göztepe medical park hastanesinde idi ama yumurta toplama ve transfer işlemimi kadıköy şifada yaptı...şimdiki hastanem ise pendik kurtköyde EMSEY hospital doktorum NESRİN BAŞTUĞ çok cici ,alçak gönüllü bir kadın bu cumartesi günü rahim kanatma işlemim yapıldı bu dahil kaç seferdir gidiyorum sadece konuşmak için 5 kuruş para ödemedim henüz ve konuştuk sadece bişey yapmadık deyip para almıyorlar..parasını geçtim gidiyorum 1 saate yakın konuşuyorum aklımda bişey kalmaması için ..yine güler yüzlü negatif sonucu aldıktan sonra yine bi sürü hastaneye gittik yapılan testleri hatta rahim filmini bile yeniden istediler bu doktorum daha 1 yıl bile olmamış ne gerek var zaten tüpün yok çektirme diyor ..sürekli ilgililer hem doktor hem personel ve o kadar yoğun bir kadınki ben cumartesi gittim trabzon ve bursadan tranfer için gelen hastaları vardı lobide oturacak yer bulamıyorum ama bana ayıracagı zamanı asla yarıda kesmiyor buda beni çok mutlu ediyor ...

valla sinirden çatlicam anasini satim yaa ... nese annem benim derdim bitmez .. sen naptin nasil gidiyor

benim bu ara enerjim sıfır yaaa adet olmaya gün sayıyorum ondan birazda durup durup deli gibi ağlıyorum

benim herifte tedavi için bi gayret yok gibi geliyo tamam desem hemen erteleyecek hiç oralı değilim tabiii

benim bu ara enerjim sıfır yaaa adet olmaya gün sayıyorum ondan birazda durup durup deli gibi ağlıyorum

benim herifte tedavi için bi gayret yok gibi geliyo tamam desem hemen erteleyecek hiç oralı değilim tabiii
canim onuda sen sadece sende diye dusunme .. benimkini ikna edene kadar 4 senem gitti benim azmi tartistik .. eeee tabi kimse onun ustune gitmiyor herkez tantanasini bana yapiyor off off .. o yuzden sen hiiiiccc uzme kendini sadece tedavine odaklan bu erkekler adam olmaz..

aynen öyle milletin lef sokmasını acımasını çeken benim ona göre ne var erkek olmak lazımmış bilemedim yawww bide sorun kendinde olduğu halde böyle bende olsa napardı bilmem
geçen ay para yok diyodu şimdi para var bu seferde araba yok diyo
zabıy katipliği için sınava girecek martın 23 ünde onu bahane gösteriyo hepsi bi araya geliyomuş
bizim hiç bi işimiz sakin kafa olmadıki zaten isyan ettiğimden değil çok şükürde bende bizim için çabalıyorum offffffff iyi şişmişim demi

yok canim ona gore asil o sizin icin ugrasiyo.. biz sadece para harcamak icin variz o yuzden o ne derse desin .. ben tedavide hep tek basimayim transverlerde bile yanimda degil ya ablam gelir benimle yaa yengem .. imzasi gerekiyor esinizi goremedik diyolar ne diyim yerin dibindeyim .. transver yaptilar bana benim yatmam gerekiyor .. ben yureyerek taksi ariyorum dusun yani (bu arada bizim zrabamizda var esimin de kendi isi) onun icin o nederse desin eger sen istiyorsan arkana bakma hic bir seyi takma .. onun soyledikleri bahaneyse eger birak o bahaneleriyle yasasin

anam seninki benimkini geçti kızzz
benim herif gelir canım hastaneye başımda bekler
ilk başta uroloğa gimek istemediydi onda ben bastırdım tadavi tek benimle olmaz diyeki sorun onda çıktı
aman ne biliyim yaa onda bende kavgası değil niyetim neyse ikimizin sorunu
hep sorun bendeymiş gibi muamele görmekten bunaldım eşimdende çevredende bi patlıycam tam olcak

hahaayy ben bosuna demiyorum benimki okuzlugun kitabini yazmis insandir .. bu zamana kadar yaninda olmamin nedeni bana olan sevgisini bildigimden .. yoksa coktan bosamistim ki bu aralar sabrimin sinirlarindayim bu gidisle kucagimiza cocumuzu almadan bosanma celbini alicaz:18::18:can kusum dedim gibi milletin azi torba degil buzemiyorsun .. bende de sorun yok ama artik ugrasmaktan biktim herkeze evet kisirim ben diyorumyoksa imdaaaattt yangiiiiinnn vaaaarrrrrr diye bagricaaaaammmm

rapor olmuyor cnm bildiğim kadarıyla

allah muhafaza kısırım demeden yazzık bakışları var bide desem tefe koyarlar kızzzzz ben çaresini buldum kimseyle görüşmüyorum mecbur kalmadıkça hoç o zamanda sokuyolar sağolsunlar

sevmeden dayanılmaz zaten canım yaaa ama bazen el olduğunu öyle sert hatırlatıyoki şok oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…