çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı onlara göre para ticaret işi
olan bizlere sanki az bi paraymış gibi ha deyince 5 bin çıkarmak kolay değil paranla rezil olmak var birde
şans birazda iyi dr bulmak umarım şanslıyızdır.senin hangi hastane dr
rabbim karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın
canım ben istanbuldayım ilk denememizin doktoru göztepe medical park hastanesinde idi ama yumurta toplama ve transfer işlemimi kadıköy şifada yaptı...şimdiki hastanem ise pendik kurtköyde EMSEY hospital doktorum NESRİN BAŞTUĞ çok cici ,alçak gönüllü bir kadın bu cumartesi günü rahim kanatma işlemim yapıldı bu dahil kaç seferdir gidiyorum sadece konuşmak için 5 kuruş para ödemedim henüz ve konuştuk sadece bişey yapmadık deyip para almıyorlar..parasını geçtim gidiyorum 1 saate yakın konuşuyorum aklımda bişey kalmaması için ..yine güler yüzlü negatif sonucu aldıktan sonra yine bi sürü hastaneye gittik yapılan testleri hatta rahim filmini bile yeniden istediler bu doktorum daha 1 yıl bile olmamış ne gerek var zaten tüpün yok çektirme diyor ..sürekli ilgililer hem doktor hem personel ve o kadar yoğun bir kadınki ben cumartesi gittim trabzon ve bursadan tranfer için gelen hastaları vardı lobide oturacak yer bulamıyorum ama bana ayıracagı zamanı asla yarıda kesmiyor buda beni çok mutlu ediyor ...