şubat ta tüp bebek:)

proxeed kullandık bizde halada devam ediyoruz ihmal etmesin eşin gercekten cok faydası oluyor canım benim ..bizimkide sen gibi hem sperm sayısı düşük hemde morfolaji bozuk umarım çabalarımız biran önce sonuç verir:) ayyyyy çok heycanlıyım ya :) millet diyor birde ikiz olursa kafayı yersin ugrasamazsın onlarla diyor ama bende diyorum evet kafayı yerim ama sevinçten sonuçta biz evlata hasretiz ve bu acıyı çekmeyen kimse anlamaz

ben bursadayım canım fakültede tedavi görüyorum orda bi arkadaşla tanışma fırsatım oldu istanbulda 3 farklı merkezde denemiş olmamış fakültede ilk seferde olmuş.bu bana cesaret vermişti.jimerde aşılama yaptırdım tutmadıı.başka sorun varsa sor canım

biz daha önce 3 ay kullandık hamile kaldım ama sağlılı değilmiş işte şimdide 1 ay oldu inşallah bu sefer sağlıla gelir bebeğimiz
emeklerimiz karşılıksız bırakmaz rabbim inşallah
ikiz olsun çifte sevinç olsun geç gelemelerinin acısını çıkarırsın inşallah evinin içi neşeyle dolsun taşsın :)

üzme kendini cnm belki böylesi hayırlıydı senin için..inşallah rabbim dualarını kabul etsin cnm benim ...siz hemen baslıyacakmısınız tedaviye yoksa ilk önce arastırmamıı yapcaksınız ...benden sana tavsiye çekinme git aklına gelen tüm hastanelerle konuş ..en iyisi hangisiyse senin için sorularına hangisi daha doyurucu cevaplar veriyorsa orada yaptır ..

ALLAH sana sabırlar versin.gönlüne ferahlık versin inşallah.bi daha ki denemen de inşallah muradına erersin.diyecek bişey bulamıyo insan

inşallah canım çok sağol... bugün 2. günü haberi alalı ... biraz daha iyiyim elhamdülillah ... sabır sana ilk tosladığı andaki halinmiş ben sabır gösteremedim...

hayırlısı böyleymiş biz öbür ay başlamak istiyoruz drlarda öyle söyledi zaten bizde bu sürede araştıralım istiyoruz ama bu öyle bir durum ki kim nederse kanarım herhalde bugün gel yarın bebişin seninle deseler hemen giderim allahım daha fazla aratmasın bizleri dermansız bırakmasın inşallah.sizlerden fikir almak istedim burası gerçek yaşanmışlıklar olduğu içini iyi referans.
hakkımızda hayırlısı

inşallah canım çok sağol... bugün 2. günü haberi alalı ... biraz daha iyiyim elhamdülillah ... sabır sana ilk tosladığı andaki halinmiş ben sabır gösteremedim...

geçmiş olsun canım benim üzme kendini inşallah bi dahaki sefere güzel haberler alırsın ..buda bizim sınavımız işte elden gelen bişey yok rabbim hepimize yardım etsin ..

canım bende sen gibiyim ilk denemem de öyle bir saflığıma denk geldi zaten tüplerim kapalıydı ve bir tanesi su toplamıştı ve sürekli akıntım oluyor ama öyle böyle değil diğer gittiğim tüp bebek merkezlerinde o tüpümün alınması gerektiği söylendi bizde ameliyat olmak için özel sigorta gecen yer aramaya başladık ve bulduk orda ameliyat oldum ... doktor yeni evli oldugumuzu falan öğreninnce bebek düşünmüyormusunuz dedi bizde istiyoruz dedik tabiki ..o zaman dedi bizde yapıyoruz tüp bebek hem senin yaştan dolayı şansın çok yüksek diğer hastalar gibi değilsin dedi bende salaklık bu ya tamam dedim neyse laparaskopiyi olduk 1 ay dinlen gel tedaviye başlayalım dedi neyse bir ay geçti ben koşa koşa gittim şansın yüksek dedi ya bana moral verdi ya ...gittik tedavi başladı parayıda aldı ondan sonra bizi adam yerine koyan bile yok ve ne zazıkki aralıgın 5 inde negatif sonuc aldım ..aslında gercekten hersey para içinmiş buna inandım ...şimdiki doktorumuda internette buldum çok övdüler hastahane yeni ama güzel şeyler duydum haklarında ..bakalım bu sefer kısmet diyorum ..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı onlara göre para ticaret işi
olan bizlere sanki az bi paraymış gibi ha deyince 5 bin çıkarmak kolay değil paranla rezil olmak var birde
şans birazda iyi dr bulmak umarım şanslıyızdır.senin hangi hastane dr
rabbim karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…