hic bi sorun yok malesef .. sebepsiz bisey diyolar:44: ondaninşallah bu sefer tutar canım benim yaaa sizdeki sorun neydi ?????
hic bi sorun yok malesef .. sebepsiz bisey diyolar:44: ondan
yapildi cnm bir suru kan testi rahim flmi falan esime de yapildi .. hic bir sorun yok dendi .. 2 deneme tutmadi iste ablamin bi arkadasi baska bi hastanede dr oda gostermis .. onlarda aynisini soylemisler .. oyle karambole yasiyoruz istetranferden önce herhangi bi test falan yapılmadımı peki
yapildi cnm bir suru kan testi rahim flmi falan esime de yapildi .. hic bir sorun yok dendi .. 2 deneme tutmadi iste ablamin bi arkadasi baska bi hastanede dr oda gostermis .. onlarda aynisini soylemisler .. oyle karambole yasiyoruz iste
tamam canim saldirmicam soz:113:iyi geceler ALlah rahatlik versin .. sende sadece tedavine odaklan tamammi herseyi bosver bu dunyanin derdi bitmez .. simdiden enerjini yuksek tut ..inşallah bu sefer yüzünüz güler canım benim yaaa
ben artıkın yatıyom anam sanada iyi geceler çok streslenmemeye bak olurmu rahat olmaya çalış kocişine sardırma hahhahhahaha
inşallah canım çok sağol... bugün 2. günü haberi alalı ... biraz daha iyiyim elhamdülillah ... sabır sana ilk tosladığı andaki halinmiş ben sabır gösteremedim...
bir aydır evdeydim kızlar bugun raporum bitti işe başlıyorum telefondan bakamaya bilirim haberiniz olsun canlarım hamile haberlerini bekliyorum mehlika bana msj at yavrum sen haberleri bende bugun nasılsa hastanedeyim tekrar bir betahcg baktırayım kaç olmuş hepinizi öptüm kızlar muahhhhhhhhhhhhh
gunaydın bol bereketlı br hafta olsun ınsallah
kendine dikkat et canım çok hoplayıp zıplama sakın hebir aydır evdeydim kızlar bugun raporum bitti işe başlıyorum telefondan bakamaya bilirim haberiniz olsun canlarım hamile haberlerini bekliyorum mehlika bana msj at yavrum sen haberleri bende bugun nasılsa hastanedeyim tekrar bir betahcg baktırayım kaç olmuş hepinizi öptüm kızlar muahhhhhhhhhhhhh
gunaydın bol bereketlı br hafta olsun ınsallah
kızlar bugun test gunum ya . . . Yanı testı tekrarlıycam ya, aynı yerde yapmak onemlı mı? Degısıklık olurmu? Cumartesı ozel hastanede yapmıstımsımdı saglık ocagında mı yaptrsam dıyorum. . . Sızce farkedermı?
scağlık ocakları kan testi yapmazlar ki:26:
bence özelde yaptır kafan karışmasın sonra minik kuşum
cdogru dıyosun bebegımmmm :) muaaahhh. . . .bır saate gıderım. . . Ins guzel sonuclar alırızzzz
c
inş canım.....
bu kardeşcinideunutma dua ederken oldumu minik kelebem
etmem mı kızzz. . . Her namazımdan sonra hepınıze dua edıyorum. . . Rabbım dıleyen herkese evlat nasıp etsın. .
dışardaydım yeni geldim güzel haberini aldım gözün aydın tatlım sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini ne güzel bir haber rabbim inşallah bizede güzel haberler vermeyi kısmet eder çok güzel yaaaaa
kızlar bugun test gunum ya . . . Yanı testı tekrarlıycam ya, aynı yerde yapmak onemlı mı? Degısıklık olurmu? Cumartesı ozel hastanede yapmıstımsımdı saglık ocagında mı yaptrsam dıyorum. . . Sızce farkedermı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?