şubat ta tüp bebek:)

bursalı arkadaşlar yardımcı olsun inş sana... ama zaten bildğim kadaryla bursa da rapor geçerli olan bi merkez yok.. bende orda yaptrmayı düşnmştm ama ankara fatih de yaptrdm... bebişim benimle :) rabbim size de tez vakitte nasip etsin inşaallah

çok teşekkür ederim ilgin için
bizim sorun sperm ve hareket eksikliği.8 ay önce bir düşük yaşadım.dr aşılama zaman ve para kaybı olur şansınız az o yüzden direk tüp deneyin dedi

ben sadece beş gün rapor aldım yarında iş başı yapacağım bence bu konuyu drla konuş eğer pozitif sonucu alırsan dr çalışmana engel yok derse çalışırsın hemen işden ayrılma derim ama genede sen bilirsin canım

Son düzenleme:

amin inşallah herkese ve banada nasip olur
ankaradamı yaşıyorsunuz siz.drun ve hastanenin adını verebilirmisin.bursayı araştırıyorum ama iyi güvenilir bir olursa ankara istanbulda olabilir

Duaların için allah razı olsun inşallah hepimizin muradı olur hastanenin karşısında birkaç tane eczane var hepsi yanyana yorulmaz bizde su eczanesinden aldık rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

çok teşekkür ederim ilgin için
bizim sorun sperm ve hareket eksikliği.8 ay önce bir düşük yaşadım.dr aşılama zaman ve para kaybı olur şansınız az o yüzden direk tüp deneyin dedi

rabbim inşallah bu sefer kucagına almayı nasip eder canım benim ...hiç üzme canını allah izin verirse her türlü olur bizim ilk spermiyoğram testinde 2 milyondu ikincisinde 4 milyon oldu tüp bebek tedavisinde eşime bir vitamin verdi doktor onu kullandı bebek için verdiği sperm degeri 40 milyon olmuş hayret ettik rabbim bilir herşeyin en iyisini en doğrusunu umarım hiç birimizin elini boş çevirmez ..hergün dua ediyorum evlat hasreti çekenlere senin içinde bol bol dua edicem canım umarım anneliği hepimiz yaşarız ..çok heyecanlıyım bu benim ikinci denemem olcak ikiz bebiş konulcak umarım bunda pozitifi görürüz ..:)

ankaradamı yaşıyorsunuz siz.drun ve hastanenin adını verebilirmisin.bursayı araştırıyorum ama iyi güvenilir bir olursa ankara istanbulda olabilir

cnm ben bursada art üreme merkezinde prof.osman develioğlunun hastasıyım.bana kısa protokol uygulandı.bende sıkıntı yoktu eşim sperm düşüklüğü nedeniyle tüp bebek dendi ilk denemede şükür rabbime pozitif sonuç aldık tedavi süreci ilaçlar içinde 5000 lira canım hayırlısı olsun inş güzel haberlerini alırız

Ankara fatih üni hastanesi zehra candan hanım doktorum.. üni hastanesi olunca fiyatları da daha uygun... tavsiye ederim ilk denemem de hamile oldğmu öğrendm dün.. Rabbme hamd u senalar olsun.. nezih güzel bi ortam doktorum da cok tatlı... öyle :)

Duaların için allah razı olsun inşallah hepimizin muradı olur hastanenin karşısında birkaç tane eczane var hepsi yanyana yorulmaz bizde su eczanesinden aldık rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

çok teşekkür ederim kuzum rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bir an önce bebişini kucagına göndersin ..çok büyük sevaba girdin ...yarın babamı yollayacagım :)

kizlar bugun test gunumdu,HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,yeni tel geldi sabahdir bekliorum.............

tebrikler tebrikler tebrikleeerr ay ne güzel haberler rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:18::18:, benimde salı günü test günüm, allah yardım etsin saatler geçmek bilmiyor, bir sonuçlansaydıııı

amin canım rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah sende pozitif sonuç alırsın bebişin seninledir
vitaminin adı nedir ne kullandınız mahsuru varmı sorsam.biz klomen trentilin proxed plus kullanıyoruz.
dularını rabbim kabul etsin inşallah.
hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin.
bende osman hovaya gittim ilk hamileliğimde.düşükten sonra 6 ay deneyin olmazsa gelin demişti benimde aklımda o ama yinede kararsız kaldık.rapor oluyormu osman hocada.
teşekkür ederim canım
hayırlı olsun bebeişin rabbim kucağına almayı nasip etsin

bende dışardaydım canım eses in güzel haberini aldık topiğimizde bütün ihtişamıyla genişliyor ne güzel değilmi
evet ya çoook sevindim inş sıra bize gelir artık....senin ilk tedavin miydi ya unuttum ben
araya gireyim canlar benimkide çarşamba günü iple değil vallahi urganla çekiyorum
inş sende güzel haberlerle sevinirsin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…