- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 40
ALLAH IM RAZI OLSUN canim inşallah hep beraber kucagimiza da aliriz ,oyle farkliymis ki yasamayan bilemez , rabbim tum arkadaslarimin gobislerini bebeislerle doldursun insallahhhhhhhh
Tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini
milletin karnı 5inci ayda çıkıyor biz ilk aydan hamileliği yasıyacagız:)eee napsak kı kuzum yaa. . . .boyle mı durcazzz
hayırlı olsunnn canımmm...Rabbim mutluluğuna mutluluk huzuruna huzur sevincine sevinç katsın...Rabbim ben de dahil olmak üzere bu mutluluğu bekleyen tümmm arkadaşlarımaa nasipp etsinn bu güzelliğii...BİZİM İÇİN DUA DUA DUA... <3
milletin karnı 5inci ayda çıkıyor biz ilk aydan hamileliği yasıyacagız:)
yarın tekrar test yapıcamm.. dua edin inşallah :) güzel haberlerle döneyim ....
Merhaba arkadaşlar toplu mesaj atmayı bilmiyorum o yüzden bu şekilde yazıyorum.Dünden bu yana bir kaç arkadaşımız daha güzel haberler almış sanırım hepinizi kutluyorum Allah tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inşallah..Mehlika arkadaşım seni ayrıca tebrik etmek istiyorum çünkü ben bu topiği en başından beri takip edenlerdenim ve sen müthiş derecede pozitiftin seni kendime örnek alacağım ben ki her tedaviye başladığımda hep bu da olmazsa bir sonrakinde ne yaparım diye düşünmeye başlayıp kendini harap eden bir kişiydim ama sendeki enerji beni çok etkiledi transferinin ilk gününden beri hep inandın olacağına hep güzel düşündün ve sonucun da güzel oldu..Tekrar hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ediyorum bizler için dua edin diyorum..
ALLAH razı olsun.bizde inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla hamileler listesine gireriz.sonra da inşalllah kucağına alanlardan oluruz inşallah.
bide benim çatlak herife dua et aplam yaaa :) güya bana iyilik yapıcak, bebeklere şimdiden rus dadı araştırıyo :) :) pislukk. . .hehee
allah razı olsun allah kabul etsin aminn
Duaların kabul olsun ablacim, inşallah bizlerde nasibimizi alırız dualarindan...
Sana birsey sormak istiyorum, bugün trsnsferimin 7. Günü, yaklaşık 3 gündür kasiklarimda inanılmaz yanma var, ağrı değil sancı değil yanma. Sizde de oldu mu böyle şeyler cok merak ediyorum.
kizlar bugun test gunumdu,HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,yeni tel geldi sabahdir bekliorum.............
yetiş dohtooorrrr. . . .gazım vaaarrrr cıkmıyooooohamılelıgımın ılk gunu olana baaahhhh. . . .
9aylık gıbı karnım sıstı. . Acayıp gazım ama zorlanıyorumm. . . Bebegıme zarar verırse dıye de bısey yapamıyorumm. . . .nolur yardım edıınn
opu daha dün oldu ama embriyoloğm transfer yarın dedi
şaşkınım 2. gün transferi oluyo
zaten 3 yumurtam döllenmiş
kızlar nolur bişi deyin bu durum neye alamet
üstelik dr um tek embriyo transfer edecek bu da düşündürüyor doğrusu
ayy canım benimm... ben çok başarılı zeki çalışkan biri değilim ama her zaman bana güzel kapılar açar Rabbim.. çünkü ondan gelen hayır da şer de gerçekten insana huzur veriyo :) rahat olun tadını çıkarın... herşeyin... beterin beteri var deyip sabredin :) muahhh
yine destan yazmışsın helal olsun valla :) güzel dualarına amin dioomm :) seni de çok öpüoomm... muaaahhh
yine destan yazmışsın helal olsun valla :) güzel dualarına amin dioomm :) seni de çok öpüoomm... muaaahhh
dışardaydım yeni geldim güzel haberini aldım gözün aydın tatlım sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini ne güzel bir haber rabbim inşallah bizede güzel haberler vermeyi kısmet eder çok güzel yaaaaakizlar bugun test gunumdu,HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,yeni tel geldi sabahdir bekliorum.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?