canım bebişin seninle bağını kuvvetlendiriyor bak sen kerataya yerini sağlamlaştırıyor keyfini çıkar bu iyi birşey bence büyük allahım tüm hamile arkadaşlarıma kolaylıklar versin bize hayırlısıyla nasip etsin inşallahBenim kasi ve bel agrilarim var bazen pek hissedilmiyor , bazende yogun oluyor ozellikle solda , sizde varmi bu tur agrilar
Doktoruma sordum normal dedi....
Benim kasi ve bel agrilarim var bazen pek hissedilmiyor , bazende yogun oluyor ozellikle solda , sizde varmi bu tur agrilar
Doktoruma sordum normal dedi....
merhaba hanımlar
bizi dr aşılama denemeden direk tüp bebek tedavisine yönlendirdi.
acaba fiyatlar nedir nasıl bir süreç beni bekliyor biraz deneyimlerinizden bahseder misiniz bana
ben tedaviye başlamadan neler yapmalıyım
canım medikal park bahçelievlerin karşısındaki eczanelerden pazarlıkla biz 1050 liraya aldık devam eden diğer ilaçlarada hep pazarlık yaptık yani daha uygun oluyor sorabilirsin burada ecza deposundan alan arkadaşlarda uygun almışlar ama ben bilmiyorum kolay gelsin tedavin hayırlı olsunarkadaşlar merhabalar hamile kalanları tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah ...sizden küçük bir ricada bulunacağım eğer mümkünse bizde adetimi bekliyoruz yeni tedavimiz için hayırlısıyla inşallah ..istanbulda yaşayan arkadaşlar varsa ORGALUTRON VE PUREGON 300 ÜNİTE ilaçlarını yazdı doktorumuz uygun alabileceğim bir eczane ismi önerebilirseniz eger cok sevinirimbugün nöbetçi bir eczane bulup hesaplattım 1.610 tl tutuyor bu ilaçaları kullanıpta daha uygun fiyata alan varsa söylerse çok sevinirim
aramıza hoş geldinnnnnnnnnnnKizlar bende gireyim araniza dun tedavim basladi sisli memorial Hastanesi nde aynur hnm gidiyorum..listeye benide yazarmisiniz..isallah hepimiz bebislerimizi aliriz kucagimiza:)
canım medikal park bahçelievlerin karşısındaki eczanelerden pazarlıkla biz 1050 liraya aldık devam eden diğer ilaçlarada hep pazarlık yaptık yani daha uygun oluyor sorabilirsin burada ecza deposundan alan arkadaşlarda uygun almışlar ama ben bilmiyorum kolay gelsin tedavin hayırlı olsunarkadaşlar ilaç fiyatları hakkında bir bilgisi olan yokmu istanbulda olanlar varsa yardımcı olurlarsa eger cok sevinirim
merhaba hanımlar
bizi dr aşılama denemeden direk tüp bebek tedavisine yönlendirdi.
acaba fiyatlar nedir nasıl bir süreç beni bekliyor biraz deneyimlerinizden bahseder misiniz bana
ben tedaviye başlamadan neler yapmalıyım
acım medikal park bahçelievlerin karşısındaki eczanelerden pazarlıkla biz 1050 liraya aldık devam eden diğer ilaçlarada hep pazarlık yaptık yani daha uygun oluyor sorabilirsin burada ecza deposundan alan arkadaşlarda uygun almışlar ama ben bilmiyorum kolay gelsin tedavin hayırlı olsun
canım benim il denemem de 5000 tl idi ilaçları doktora aitti yani ilaçlar 5000 in içindeydi şimdiki de 3500 tüp bebek için olcak ilaçlar bana ait yani bir deneme için en az 5000 tl yi gözden çıkarman gerekiyor allah yardımcın olsun inşallah :) tedaviye başlamadan sigara içiyorsan bırak öncelikle yemene içmene devam et yaptıracağın merkezi iyi araştır doktorunla uzun uzun konuş aklına takılan ne varsa sor ...
aramıza hoş geldinnnnnnnnnnn
teşekkür ederim canım
acaba ilaçların bir kısmını devlet karşılıyormu benim sigortam emekli sandığı.
rahim filmi çektirmedim birde genetik test yapırmadım acaba onlarda gereklimidir.
şehir olarak bursadan bir dr araştıyoruz ama karar veremedik.acaba bursada tüp bebek tedavisi olan varmı aranızda
olurmu öyle şey kafa şişirmek nedemek aynı ilaçları bende kullandım ve hala devam ediyorum yarında tekrar yazdıracağım ama orda pazarlık yapabiliyorsun çokda iniyorlar hepimiz aynı durumdayız yani biraz pahalı bir tedavi sonucu güzel olur inşallahçok saol canım benim allah razı olsun ilaç isimleri farklımı yoksa aynımı kuzum ya kafanı şişirmek istemem :) ama inan 200 lira bile indirim olsa kar inan bu süreç cok yoruyor insanı ya hem maddi hem manevi..
hoşgeldin aramıza arkadaşım.. kişiye ve kişilerin sorunlarına göre süreç ve fiyatlar değişiyo.. rapor alabilirseniz daha uygun oluyo ama rapora şartlarınız tutmuyosa ilaçlarla beraber 5bini bulur... sizin rahatszlğnz ne nerde ikamet edysnz
? yaş kaç.. bunları söylersen burdaki arkdşlar yardmcı olurlar sana.. bizde tabikii... Allah yardmcnz olsun :)
olurmu öyle şey kafa şişirmek nedemek aynı ilaçları bende kullandım ve hala devam ediyorum yarında tekrar yazdıracağım ama orda pazarlık yapabiliyorsun çokda iniyorlar hepimiz aynı durumdayız yani biraz pahalı bir tedavi sonucu güzel olur inşallahha ben yaşdan dolayı raporsuz tedavi oluyorum belirteyim.
fatooşşşşşş uykuya doyamadııııı :) günde sadece 1 saat uyanık olan fdmaydn kameralara yine uyurken yakalandı ve pişman değilim herşey evlatlarım içinnn dediiiii:) hahaayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?