Tedavinin basinda Eyup Sultana gitmistim hem kendim hem tum isteyenler icin , hersey araci Allah ol derse oluyor.
Ne zaman cok bunalsam esime haydi beni gotur derim , turbe avlusunda oturmak bile insanin icini ferahlatiyor.
Daha once tek gittim simdi bebisimle gidecegim seker lokum dagitacagiz.
Yeni dualarim var kendim , cok sevdigim bir arkadasim var Alis ve hepiniz icin
Herkesin ismini hatirlayamam belki ama subat topigi diye toptan soyliyecegim artik :)))
kizlar bugun test gunumdu,HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,yeni tel geldi sabahdir bekliorum.............
kizlar bugun test gunumdu,HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,yeni tel geldi sabahdir bekliorum.............
değerin kaç canımmm......? cok sevindim valla yaaaa... Rabbim kokusunu almayı da nasip etsin inşallah :)
ayy canım benim tebrikler ne kadar güzel bir haber sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin rabbim :)
korusun
ayy canım benim tebrikler ne kadar güzel bir haber sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin rabbim :)
korusun
ayyyyy canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
allahim sizlere de nasip etsin inşallah cift cift saglikli bebeislerrrrrrr
Tebrikler canim, ne mutlu bi haftasonu bu:)dua edin bizlere de:)
yapıştır bakem hamile takvimini kızzzzzzcanim rabbim gonlunun muradini versin inşallah saglikli hayirli bebeisleriniz olsun dualarim sizlerle her zaman
Tebrikler canım benim Allah tamamına erdirsin sag salim kucağına almak nasip olsun inşallah ya çok güzel sizden böyle güzel haberlerin gelmesi beni umutlandiriyor
yapıştır bakem hamile takvimini kızzzzzz
tatlim o kadar gelgitler yasadim ki anlatamam ama yarabbime binlerce kez hamdu senalar olsun sonunda mutlu haber geldi,insallah gelişmesi de güzel olur yavrumun saglikli hayirli bir evlat olur bana tek arzum o canim , inşallah sen den de güzel haber bekliorum haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?