şubat ta tüp bebek:)

yüzüstü yatılmaması gerekn dahil bütün yapmayın denilen hareketleri transfer gününden beri yapıyorum :)) 1 martta ağlarım artık sizi gördükçe moralim bozuluyor benim böyle girmeyeyim en iyiysi ben artık buralara:))

adetini 3 gün geçince yapabilirsin zorlama kendini boşuna günü bekleyeceğim diye..ama idrar değil kan ..

kızlar 2 gün kaldı zaman yaklaştıkça heyecanımda artmaya başladı.kalbim düşündükçe hızlı atıyo.inşallah dualarımız kabul olur hepimizin

gel geell :)

canımya senindemi ikizbak ben bunu kaçırmışım

valla canm hiç belli değil şimdiliiikkkkkkk..hayırlısı inşaallahh :)

herşeye iyi tamam güzel deeeeee.......

Sakatat , ciger , cig kofte, sucuk , salam ,sosis yeme

Dusuge sebep oldugu dusunulenler:
Yesilcay , adacayi , maydonoz , dereotu
Kabak cekirdegi
Nar
Semizotu
bunlara şaşırdım aplacııımm :)

Merhabalar :))))
Bu benim ikici denememdi , ilk denememde gayet radikal bir doktorla tedavi sureci yasadim bu arada esimle bir cok arastirma yaptik konu hakkinda , hatta bir cok bilimsel makaleyi anliyabildigimiz kadariya okuduk nacizane....
İlk denememde ben transferdn ciktim yemege gittim , nomal hayatim neyse ona dvam ettim , hic dikkat etmedim cunku tutunma denilen sey fiziksel degil kimyasal bir olaydir , ziplamayla , banyoyla , cok agir isler haric gunluk aktivite etkili degildir tutunmada.
Bunlar bildikerimiz okuduklarimiz , ilk negatifi aldigimda hala mantikli mantikli bunlari yaptim bunlardan degildir dedim.
Ama is ikinci denemeye geldiginde o soylenilen sacma her seye uyacagim dedim ( ozellikle 5. Denemede tup bebegi tutturan ablami hic dinlememistim bu sefer sonuna kada dinledim. ) sadece pskolojim icin yaptim , bol bol yattim , butun banyo almadim gunlerce , sadece sacimi yikayip vucudumu sildim, ikinmamak icin ishal yapan seyler yedim , evde hic bir ise elimi surmedim, hep soluma yattim...... Faydasi varmi bilmemmmm....ama simdi en azindan pskolojim duzgun bebisim benle kese gormeyi bekliyoruz.
Allah sanada nasip etsin insallah.....

karılar kıslaaaarrr :) şurda dikkatimi çeken bişiy vaarrr :) çift sayılıların çoğu sırayla hamilelik haberini verdi... sıra tek sayılılarda benceeeee :) heheeyyytttt... hayırlısıııı :)

ya dünde eşim dedi idrar testi alalım diye ama ben test gününü bekliycem negatifi görmekten korkuyorum. böyle hiç yoktan bi ihtimal vardır diye düşünüyorum zaten test günü heyecandan nasıl geçer bilmem artık bide korkudan tabi

Canim sakatat , salam ,sosis, sucuk zaten normaldede zararli hele cig yendiginde hayvansal yum hastaliklar bize geciyor brusella gibi

Diger saydiklarinida ninemden ogrenmedim , dotorum soyledi :)))))

Canim sakatat , salam ,sosis, sucuk zaten normaldede zararli hele cig yendiginde hayvansal yum hastaliklar bize geciyor brusella gibi

hahaaayyy Allah cızırtını virmeyeeeee :)

hahaaayyy Allah cızırtını virmeyeeeee :)

Seni aydinlatayim
Ben trendoktromi ameliyati oldum 3 yil once ( troidlerimin tamami alindi ) surekli endokronoloji doktoru kontrolundeyim , ilaclarla bir cok yasamsal hrmonum dengeleniyor. Bu surectede doktorumla surekli gorusuyoruz bu doktorarin uzmanlik alani hormonlar ve bu hormonlari etkileyen faktorerdir.tup doktorumdan alamadigim bazi bilgileri senelerdir benimle ilgilenen doktorundan ogrenebiliyrum :)))
Bu surecte ona sordum ne yiyip ne yemeyeyim diye o bunari yazdirmisti bu arkadaslar cok alindiginda hormonlarin canina okuyor ve senin bebisini bu etkiliyebiliyor tup doktrunada teyd ettirdim.
Garantili bilgi...

hımmm aanadımm : ) tamam ıns uygulıycammm. . .tesekkur ederımm Allah razı olsuunn. . .

Tedavinin basinda Eyup Sultana gitmistim hem kendim hem tum isteyenler icin , hersey araci Allah ol derse oluyor.
Ne zaman cok bunalsam esime haydi beni gotur derim , turbe avlusunda oturmak bile insanin icini ferahlatiyor.
Daha once tek gittim simdi bebisimle gidecegim seker lokum dagitacagiz.
Yeni dualarim var kendim , cok sevdigim bir arkadasim var Alis ve hepiniz icin
Herkesin ismini hatirlayamam belki ama subat topigi diye toptan soyliyecegim artik :)))

Allah razı olsun canım yaaaa inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

ALLAH razı olsun.bizde inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla hamileler listesine gireriz.sonra da inşalllah kucağına alanlardan oluruz inşallah.

bide benim çatlak herife dua et aplam yaaa :) güya bana iyilik yapıcak, bebeklere şimdiden rus dadı araştırıyo :) :) pislukk. . .hehee

allah razı olsun allah kabul etsin aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…