şubat ta tüp bebek:)

sagol sekeruuumm :) nasılsın bahalımmm.. . . Rabbım herkese yasatsın ınsallah bu duyguyuuuu. . . .

merhaba kızlar nassınız bugün mehlikaerva bebişlerle ilk gece nasıldı kız inşallah bizde yaşarız yaaaaa

Destina38 bacım hayirdir ayran ictik ayrımı düştük

what didin yavrum ayran
afyonum patlamadı kuzum yaa gece uyuyamadım şu tadavi işlerini çok kafaya takıyom herakde sabaha kadar hastaneyle uğraştım yaw

ağzını yidiğim olurmu nasıl gidiyo bekleyiş

merhaba kızlar nassınız bugün mehlikaerva bebişlerle ilk gece nasıldı kız inşallah bizde yaşarız yaaaaa

güzeldi teyzesi... onlara zarar vericem diye ne tarafa yatıcağımı bilemedim :) hep streslıydımm :) sizde yaşayacaksnz inşş az kaldı kuzucummm stres yapmaa...

Evet cancazim 9 gunü geride bıraktık kaldı 3 gun.. :18::18:

oohh ohh :) geçer guzum geçeeerr.... hayırlısıyla güzel haberlerini alcas inşallaaahh :)

benimde iki günüm kaldııı

hıçbişey kalmamış yaa :) maşallaahhh

ikiz mi senn de mahlik erva

valla cnım 9.gün değerim güzel olunca heralde ikiz diye düşündk.. ama hiç önmli değil inan.. sağlıklı olsunlar da evlatlarımm :)

Hamile listesinden silin beni kızlar,değerim düştü bebeğim bıraktı beni.

Canim cok cok gecmis olsun , cok uzuldugunu biliyorum bende yasadim dunya yikildi basima
Ama zamanla geciyor birkac gun dinle kafani sonra hayata devam , denemeye devam birakmak yok kendini
Allah yardimcin olsun...

Gunaydin kizlar transferim oldu bugun 6.gun mart 2 test tarihim 3.gun ohss oldum su an daha iyiyim ama hicbir belirtim yok arada kasiklarimin agrimasi ve gogus uclarimin acimasi disinda :18:

Canim hayirli transferler insallah bebislerin sana siki siki tutunur hic birakmaz
Kasik agrilarin ohss sonrasi ve transfer sonrasi kalan tahribattandir , gogus uclarida verdikeri progestron hormonundan kaynakli endise etme...

günaydın kıslaaarrr :) nabeerrr? Bebişlerımle guzel bı gece gecırdııkkk. . . Annelık super bı hıısss :) sıddetle tavsıye ederımmm. . .

Yetim senin tavsiyeni pozitif anne :)))

Canim dualarin icin tesekkur ederim , bazen hayatla didismek gerekiyor en azindan denedim olmadi demek hic denememe pismanligini asamaktan iyidir.
Umarim seninde guzel haberini aliriz benide icimde kelebekler ucar :)))
Sana tavsiyem bu iste pozitif olmak cok onemli bu denmemde fark ettim , sakin streşe girme rahat ol elini karnina koy konus onlara
Yuce rabbim sizi ayirmasin bende seni takip edecegim umarim bahara girdigimiz bu aylar hepimize breket getirir...

Canim gecmis olsun bu konu hakkinda net bir bilgim yok ama eksi seylerin tamami tansiyon dusurur ama zarari olurmu bilemem , sarmisak dnedinmi onun zarari yoktur ve tansiyonu regule eder

benimde iki günüm kaldııı

Ayyyy az kalmis hadi guzel haber bekliyoruz....

Gunaydin kizlar transferim oldu bugun 6.gun mart 2 test tarihim 3.gun ohss oldum su an daha iyiyim ama hicbir belirtim yok arada kasiklarimin agrimasi ve gogus uclarimin acimasi disinda :18:

ben de o saydıklarında yok :))üstelik insanlar onca yatarken hatta banyo bile yapmazken benim bir zıplamadığım kaldı..hayırlısı artık :))

kızlarrrr vallahi dayanamıyorummm bugün de regl olmazsam yapıcam ben bu idrar testini...yarınnn sabahhh erkenden....kafayı yiycemmm yahuu...benim aşılama ama.. doktor 28 şubat dedi test gününü ...yapıcam vallahi idrar testiniii...12.gün olucak yarınnnn...

ALLAHIM bozmasın mehlikacım bu keyfini inallah.tu tu tu tuuuu maşallaaahhh.

saol bebeğimm.... Rabbim kötü nazarlardan korusun inşallaaahh ...

yi beniii :)

bence sabret canımmm yaa... :) güzel haberler verirsin inşaallaaahhh...

Canim ben biraz arastirmalardan birazda ilk dogummdan bildiklerimi yazayim ( gerci ilkinin uzerinden 21 yil gecti o zaman dinazorlar daha yasiyordu :))))
Sagina , soluna ve sirt ustu yatabilirsin, yuz ustu kesinlikle yatma
Hergun sut , peynir , yogurt , yumurta yemegi ihmal etme
Bol su , sivi tuket
Taze sebze ve meyva ye
Baklagiller haftada 2 gun en az ye
Kirmizi et ve balik sakin ihmal etme
Bol bol badem , findik , ceviz , kuru kayasi , incir , pekmez tuket
Cok sicak suyla banyo yapma
Uzanma ve yere direkt egilme
Yataktan koltuktan ani kalkma , ani oturma
Asltli icecekler ve hazir gidalardan uzak dur
Sakatat , ciger , cig kofte, sucuk , salam ,sosis yeme

Dusuge sebep oldugu dusunulenler:
Yesilcay , adacayi , maydonoz , dereotu
Kabak cekirdegi
Nar
Semizotu

Aklima simdi gelenler bunlar.....

sarımsak yeme sakın hiçbir faydası yok.bir kere doktorun biri sabah kuşağına birşey zortladı sonra polikliniklerde duramaz olduk.amerikalı avrupalı bilim adamları salakta bizimki akıllı değil sonuçta değil mi hocalar proflar defalarca söylediler hiçbir faydası yoktur diye.öyle olsa bunca tansiyon ilacı piyasadan toplatılır sarımsak dağıtılırdı neyse..limon iyidir ama hatta hep şekersiz yada çok az şekerli limonata için hem c vitamini hem tansiyon düşürmede faydası var..
tansiyon damarlarınla ilgili bir durum sıkıntı ise bebeğinin kesesinin beslenmesi senin damarlarınla oluyor sonuçta yol daralırsa beslenmek zor olur.140/90 normla insanlarda max.düzeyi senin yüksek dediğin kaç??bu durumda olan gebeler var illaki normal olmayan herşeyin sıkıntı olduğu gibi buda sıkıntı yaratır mutlaka ama dikkatli bir takiple asla aşılmayacak bir sorun değil.birde sürekli tansiyonum yüksek ne yapacağım diye düşünme öyle olunca dahada yükseliyor..insanlar ne sıkıntılar çekiyor gene de olacağı varsa bebekleri doğuyor dertlenme lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…