- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Günaydın .. Musmutlu bur gun olsun herkeze.. Bir gun daha gecti kaldı 3 gun
gunaydın sekerımmm:) 9.gunun mu buguunnn
Evet cancazim 9 gunü geride bıraktık kaldı 3 gun.. :18::18:
Destina38 bacım hayirdir ayran ictik ayrımı düştük
Destana bacım ben buraya takılmaya başladıktan sonra cahil olduğuma karar verdim valla bu sorunun cevabını bilmiyorum uffseninki kaçıncı gün embriyosuydu kuzucum
Destana bacım ben buraya takılmaya başladıktan sonra cahil olduğuma karar verdim valla bu sorunun cevabını bilmiyorum uff
merhaba kızlar nassınız bugün mehlikaerva bebişlerle ilk gece nasıldı kız inşallah bizde yaşarız yaaaaa
merhaba kızlar nassınız bugün mehlikaerva bebişlerle ilk gece nasıldı kız inşallah bizde yaşarız yaaaaa
Evet cancazim 9 gunü geride bıraktık kaldı 3 gun.. :18::18:
benimde iki günüm kaldııı
ikiz mi senn de mahlik erva
Hamile listesinden silin beni kızlar,değerim düştü bebeğim bıraktı beni.
Gunaydin kizlar transferim oldu bugun 6.gun mart 2 test tarihim 3.gun ohss oldum su an daha iyiyim ama hicbir belirtim yok arada kasiklarimin agrimasi ve gogus uclarimin acimasi disinda :18:
günaydın kıslaaarrr :) nabeerrr? Bebişlerımle guzel bı gece gecırdııkkk. . . Annelık super bı hıısss :) sıddetle tavsıye ederımmm. . .
Puffy merhaba, seni aralık tüp bebekleri topiginden beri takip ediyorum, orada negatif sonucu aldığını görünce cok üzülmüştüm, senden birgün sonra da ben aynı sonucu almistimancak yilmaman, hemen merkez arayışına girismen hepimize umut olmuştu orda da...
Bu topicte pozitif sonuc aldığını gördüğümde içimde kelebekler uçuştu, çünkü bende 2. Denememi bu ay buz bebeklerimle yaptım. Seni cok cok tebrik ediyorum, Allah sana ve evlatlarına uzuuuun hayırlı ömürler versin:)
Benim test günüm 2 mart, geçen sefer bu kadar zor geçmemişti beklemek, elimde olmadan sürekli ağlıyorum, sinir stres hepsi bendeneyse Allahım hayırlı haberler almayı nasip eder umarım...
Ablacim takipteyim seni:)
kızlar günaydın ben şimdide tansiyonla uğraşıyorum günde 3 kere aynı saattte ölçmemi söyledi doktor 2 günden beri ölçüyorum ama hiç daha 12-8 i görmedim ne yapcam bilmiyorum dün limon içtim oda bebeğe zararlımı acaba korkuyorum bebişime bişey olcak diye bu durumda olan varmı doktor sıfız tuz dedi tuzsuz yiyorum ama yine yüksek
benimde iki günüm kaldııı
Gunaydin kizlar transferim oldu bugun 6.gun mart 2 test tarihim 3.gun ohss oldum su an daha iyiyim ama hicbir belirtim yok arada kasiklarimin agrimasi ve gogus uclarimin acimasi disinda :18:
ALLAHIM bozmasın mehlikacım bu keyfini inallah.tu tu tu tuuuu maşallaaahhh.
Canim cok cok gecmis olsun , cok uzuldugunu biliyorum bende yasadim dunya yikildi basima
Ama zamanla geciyor birkac gun dinle kafani sonra hayata devam , denemeye devam birakmak yok kendini
Allah yardimcin olsun...
Canim hayirli transferler insallah bebislerin sana siki siki tutunur hic birakmaz
Kasik agrilarin ohss sonrasi ve transfer sonrasi kalan tahribattandir , gogus uclarida verdikeri progestron hormonundan kaynakli endise etme...
Yetim senin tavsiyeni pozitif anne :)))
Canim dualarin icin tesekkur ederim , bazen hayatla didismek gerekiyor en azindan denedim olmadi demek hic denememe pismanligini asamaktan iyidir.
Umarim seninde guzel haberini aliriz benide icimde kelebekler ucar :)))
Sana tavsiyem bu iste pozitif olmak cok onemli bu denmemde fark ettim , sakin streşe girme rahat ol elini karnina koy konus onlara
Yuce rabbim sizi ayirmasin bende seni takip edecegim umarim bahara girdigimiz bu aylar hepimize breket getirir...
Canim gecmis olsun bu konu hakkinda net bir bilgim yok ama eksi seylerin tamami tansiyon dusurur ama zarari olurmu bilemem , sarmisak dnedinmi onun zarari yoktur ve tansiyonu regule eder
Ayyyy az kalmis hadi guzel haber bekliyoruz....
kızlarrrr vallahi dayanamıyorummm bugün de regl olmazsam yapıcam ben bu idrar testini...yarınnn sabahhh erkenden....kafayı yiycemmm yahuu...benim aşılama ama.. doktor 28 şubat dedi test gününü ...yapıcam vallahi idrar testiniii...12.gün olucak yarınnnn...
kızlar günaydın ben şimdide tansiyonla uğraşıyorum günde 3 kere aynı saattte ölçmemi söyledi doktor 2 günden beri ölçüyorum ama hiç daha 12-8 i görmedim ne yapcam bilmiyorum dün limon içtim oda bebeğe zararlımı acaba korkuyorum bebişime bişey olcak diye bu durumda olan varmı doktor sıfız tuz dedi tuzsuz yiyorum ama yine yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?