şubat ta tüp bebek:)

fatosa da haber verdım cok sevındı, selamı var hepınıze. . .kocasıyla ask tazelıyolar sınemadalarmıs. . . Fecı kıskandımmm. . . Benım herıf de kıs uykusuna yattı mubarekk :-) ne gezdırmesııı

sagol tatlim ne güzel ya birimiz mutlu olsak hepimiz mutlu oluoruz birimiz uzulsek yine ayni hepimiz huzunlerde oluoz....canim senin ilk eko ne zaman?

canim ben gecen hafta hep calistim :9:rabbim isterse her sartta verio ben evde ilk 4 gun kaldim hic oyle yatmadım da

Bende onun için sordum canım demekki yatmayla ilgisi yok ben habire yatıyorum sonuc belli olsun daha bana ablam gelecek biraz daha buyutuym diye kavun karpuzumu hehehe :):1:

Bende onun için sordum canım demekki yatmayla ilgisi yok ben habire yatıyorum sonuc belli olsun daha bana ablam gelecek biraz daha buyutuym diye kavun karpuzumu hehehe :):1:

ananas yiyosun demi ilk 5 gun ananas yedim bir de dua et bol bol dualarimizin sayesin de bu günlerde olduğumu dusunuorum ben canim,yatmakla cok alakasi yokmuş demek bi kez daha gorduk

ananas yiyosun demi ilk 5 gun ananas yedim bir de dua et bol bol dualarimizin sayesin de bu günlerde olduğumu dusunuorum ben canim,yatmakla cok alakasi yokmuş demek bi kez daha gorduk

Evet canım günlük ananas kivi yiyorum kaçıncı gün duş aldın bide kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edildi neler hissettin bekleme sürecinde

Evet canım günlük ananas kivi yiyorum kaçıncı gün duş aldın bide kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edildi neler hissettin bekleme sürecinde

canim aslinda ben korkumdan duşa hic girmedim vücudumu sildim sacimi yikadim 5.gun embriosuydu, tekdi,ben 7. gun test yaptım negatifti resmen aglastik esimle allah a sigindim rahatladım ama sürekli adet belirtileri vardi iki uc kez accik kahve lekelenmem oldu hep kirmizilari bekledim aha geldi gelecek derken bugun müjdeli haberi verdi annesine bebeisim darisi tum isteyenlere insallah

canim aslinda ben korkumdan duşa hic girmedim vücudumu sildim sacimi yikadim 5.gun embriosuydu, tekdi,ben 7. gun test yaptım negatifti resmen aglastik esimle allah a sigindim rahatladım ama sürekli adet belirtileri vardi iki uc kez accik kahve lekelenmem oldu hep kirmizilari bekledim aha geldi gelecek derken bugun müjdeli haberi verdi annesine bebeisim darisi tum isteyenlere insallah

Canım benim Çarşamba gunü transfer oldu şimdi duş aldım napicam ayy keske yapmasamiydim

yetiş dohtooorrrr. . . .gazım vaaarrrr cıkmıyooooo :-) hamılelıgımın ılk gunu olana baaahhhh. . . .

canım duş konusunda için rahat olsun doktor bana 3. günden sonra yapabilirsin dedi ayakta hemen 5 dk ılık suyla dedi bende 4. günden itibaren günaşırı yaptım ama fazla kalmadım hemen çıktım bi problem olmadı şimdi hamileyim için nasıl rahat etcekse öyle yap ben duş almadan duramadım alınca daha çok rahatladım

Back
X