şubat ta tüp bebek:)

Tedavinin basinda Eyup Sultana gitmistim hem kendim hem tum isteyenler icin , hersey araci Allah ol derse oluyor.
Ne zaman cok bunalsam esime haydi beni gotur derim , turbe avlusunda oturmak bile insanin icini ferahlatiyor.
Daha once tek gittim simdi bebisimle gidecegim seker lokum dagitacagiz.
Yeni dualarim var kendim , cok sevdigim bir arkadasim var Alis ve hepiniz icin
Herkesin ismini hatirlayamam belki ama subat topigi diye toptan soyliyecegim artik :)))

Duaların kabul olsun ablacim, inşallah bizlerde nasibimizi alırız dualarindan...
Sana birsey sormak istiyorum, bugün trsnsferimin 7. Günü, yaklaşık 3 gündür kasiklarimda inanılmaz yanma var, ağrı değil sancı değil yanma. Sizde de oldu mu böyle şeyler cok merak ediyorum.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kizlar bugun test gunumdu,HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,yeni tel geldi sabahdir bekliorum.............:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

değerin kaç canımmm......? cok sevindim valla yaaaa... Rabbim kokusunu almayı da nasip etsin inşallah :)

değerin kaç canımmm......? cok sevindim valla yaaaa... Rabbim kokusunu almayı da nasip etsin inşallah :)

canim burada değer bildirmiolar sadece hemşire arayip güzel haberi verdi aksam ev doktorumdan öğrenirim insallah

ayy canım benim tebrikler ne kadar güzel bir haber sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin rabbim :)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: korusun

teşekkür ederim canim ben hala inanamiorum inşallah rabbim hepimizin bebeisini saglikli ve hayirli evlatlardan nasip eder tek arzum bu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kizlar bugun test gunumdu,HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,yeni tel geldi sabahdir bekliorum.............:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tebrikler canım benim Allah tamamına erdirsin sag salim kucağına almak nasip olsun inşallah ya çok güzel sizden böyle güzel haberlerin gelmesi beni umutlandiriyor :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::46::46::49:

Tebrikler canım benim Allah tamamına erdirsin sag salim kucağına almak nasip olsun inşallah ya çok güzel sizden böyle güzel haberlerin gelmesi beni umutlandiriyor :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::46::46::49:

tatlim o kadar gelgitler yasadim ki anlatamam ama yarabbime binlerce kez hamdu senalar olsun sonunda mutlu haber geldi,insallah gelişmesi de güzel olur yavrumun saglikli hayirli bir evlat olur bana tek arzum o canim , inşallah sen den de güzel haber bekliorum haftaya :16::16::16::16::16::16:

tatlim o kadar gelgitler yasadim ki anlatamam ama yarabbime binlerce kez hamdu senalar olsun sonunda mutlu haber geldi,insallah gelişmesi de güzel olur yavrumun saglikli hayirli bir evlat olur bana tek arzum o canim , inşallah sen den de güzel haber bekliorum haftaya :16::16::16::16::16::16:

Çok şükür canım inşallah bende bu duyguyu yaşayabilirim Rabbim kimsenin emegini bosa çıkartmasın

fatosa da haber verdım cok sevındı, selamı var hepınıze. . .kocasıyla ask tazelıyolar sınemadalarmıs. . . Fecı kıskandımmm. . . Benım herıf de kıs uykusuna yattı mubarekk :-) ne gezdırmesııı

Back
X